Şimdi Ara

EN ÜST LİMİT 1200TL (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
2.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: firatakdag

Hocam hafıza ile sıkıntı çıkarsa rootla halledebilirsiniz diye düşünüyorum mobildeyim şuan araştıranıyorum tam olarak. 1 gb ram oyun oynamıyorsanız uzun zaman götürür hocam. Güncellemeler stabilite artışı için dağıtılsada her zaman öyle olmuyor hocam yani şuan kullandığın rami fazlasınımı yada azınımı kullancak ilerideki güncellemelerde bilmiyoruz. Ben 6 ayı geçti sanırım kullanıyorum cihazı hiç bir problemini görmedim hocam gerek ram gerek farklı şeyler

Hafıza sıkıntısı yaşamıyorsun dimi? Arc S'de 32GB SD kart var bende ama bildiğin üzere her programı atamıyorum maalesef ki Root atmak telefonun garantisini götürüyormuş ama Telefonun kenarlarında aşınma, renk atma oldu mu peki?

• bence htc one mini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukg

bence htc one mini

Ona şimdi bakıyordum 1400TL fiyatı var vatanda, o kadara çıksam zaten alternatifler epey artıyor

http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/htc-htc_one_mini_blk-one-mini-black-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=69665

• quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

quote:

Hocam hafıza ile sıkıntı çıkarsa rootla halledebilirsiniz diye düşünüyorum mobildeyim şuan araştıranıyorum tam olarak. 1 gb ram oyun oynamıyorsanız uzun zaman götürür hocam. Güncellemeler stabilite artışı için dağıtılsada her zaman öyle olmuyor hocam yani şuan kullandığın rami fazlasınımı yada azınımı kullancak ilerideki güncellemelerde bilmiyoruz. Ben 6 ayı geçti sanırım kullanıyorum cihazı hiç bir problemini görmedim hocam gerek ram gerek farklı şeyler

Hafıza sıkıntısı yaşamıyorsun dimi? Arc S'de 32GB SD kart var bende ama bildiğin üzere her programı atamıyorum maalesef ki Root atmak telefonun garantisini götürüyormuş ama Telefonun kenarlarında aşınma, renk atma oldu mu peki?

Hocam unroot edersin kaldırırsın ondan kolay ne var :) yok hocam okadar düşmesine rağmen şimdilik herhangi bi soyulma yok bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam unroot edersin kaldırırsın ondan kolay ne var :) yok hocam okadar düşmesine rağmen şimdilik herhangi bi soyulma yok bende.

Unroot ederiz ama benim arkadaşım S3'ü rootladı telefonda bir problem oldu ve servise götürdü. Servisdeki adam da bütün tuşlarına basarak bu telefon rootlanmış garanti kapsamında değildir dedi. Şimdi unroot ettiğim zaman servisdeki adam benim telefonu rootladığımı anlayamaz mı?

• Unroot edersen anlamazlar. Hocam isterseniz ana konusunada bir yazın orda çok daha fazla kullanıcı olduğu için size daha fazla yardımcı olunabilir.

• quote:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/htc-one-mini-gumus-cep-telefonu-fiyati%2C69147.html?ref=akakce&v=1.48.4

Hem de HTC yetkili servisinden garantili özellik olarak nasıl peki bir bilgin var mı? Kullanma imkanın yada inceleme fırsatın oldu mu cihazı?

• quote:

quote:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/htc-one-mini-gumus-cep-telefonu-fiyati%2C69147.html?ref=akakce&v=1.48.4

Hem de HTC yetkili servisinden garantili özellik olarak nasıl peki bir bilgin var mı? Kullanma imkanın yada inceleme fırsatın oldu mu cihazı?

kısa ve net ; bence o fiyata alınabilcek en iyi telefon hiç düşünmeden al ama hayat senin hayatın karar senin kararın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eziyet01 -- 11 Aralık 2013; 2:03:54 >

• al 2.el bir s4 kurtul
  • Yari fiyatina general moile discovery oneririm.
    Ciktigi ilk zamanlar aldim.
    Android dunyasinaki ilk telefonum.
    S4, nexus v.s elime alip kullandim arkadaslardan.
    Acikcasi bana discovery yetiyor.
    Oyun olsun, stabilite olsun onlarsan assa degil emin olabilirsin.
    Varsin gozumude takip etmeyi versin(gerci bazi romlar ile buda mumkun)
    Ote yandan android dunyasinin telefonlari 2.elde ölüyor bildigin.
    Yari fiyata anca satabiliyorsun 1 sene sonra.
    Discovery i eline al bi kullan derim.
    Gercekten yeterli gelecektir...
    Eger marka hastaliginiz yoksa...
    Cunku alacaginiz mini telefonlari katlar discovery...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 11 Aralık 2013; 4:08:39 >
  • 100 liracık daha koy G2 al ciddiyim. nexus 4 kullanıyorum. tamam iyi hoş hızlı takılmayan bir telefon ama multimedya 0. kamerası çok kötü değil dendiği gibi. one dan daha net gece fotoğrafı çektiğim oldu. ama kulaklık çıkışı ve hoparlör berbat ötesi. G2 yi bilmiyorum ama onda hiç duymadım bu sorunları. ama G2 al bence amiral gemisi ile yola çık. biraz takip edince 1300e bulunuyor...

edit: hatta bak 1260 şu anhttp://www.n11.com/lg-g2-d802-cep-telefonu-P16990979 kupon bulman da çok kolay. ayrıca world e de kampanyası var vs. al işte g2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 11 Aralık 2013; 5:59:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

quote:

Hız olarak SP 200 basarsa Nexus 190 180 olsun o mantık güncelliği ve 2gb rami ile her türlü nexus ileriye dönük.

Bugün Nexus 4'ü inceleme imkanım oldu SP'nin kamerası Nexus'a göre harika gerçekten ama Nexus internette biraz daha hızlı gibi geldi ancak Samsung S4 mini gözüme çarptı o da bu fiyatlar aralığında almaya değer mi?

Samsungdan uzak dur lütfen.

Nedenini ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misin acaba?

Kronik olarak bazılarında zamanla kasa açılıyor çerçevesindeki kaplamalar atıyor telefonun kenarları siyah siyah oluyor.Üzerindeki yazılım çok ağır o sebeple samsung 3 gb ram koydu note 3 e 3 gb rami diğer firmalar neden kullanmıyor çünkü gereksiz ve sistemi rami o kadar dolduramadığı için ama zamsungun yazılım ağır olunca 3 gb ram anca taşıyor.Arkadaşımda s3 var 1 yıldır kullanıyor rehbere tıklıyorsun isimler 5 10 snde geliyor o sebeple samsung alma.Nexus zaten 2gb rami var 400-450 mb kendi standart çalışır istediğin kadar uygulama aç kasmaz yağ gibi akar 1gb ramli telefonlarda 1gb bir dolsun sonra göreyim stabilliği.

Nexus a gelince hoparlör den gelen ses pek hoşuna gitmeyebilir ama yıl olmuş 2013 hoparlörden kim müzik dinliyor allasen.Kulaklık performansınıda beğenmeyenler olmuş bilmiyorum ama hangi kulaklığı kullanıyorsunuz.http://www.teknosa.com/urunler/110260781/philips-shl1700rd10-kirmizi-kafa-bantli-kulaklik bununla süper ses kalitesi alıyorum + poweramp kullanıyorum her şey telefon değil biraz da yazılım tabiki google müzik ile hiç bir telefonda güzel müzik keyfi alamazsınız.Hafızaya gelince vallahi dolduranlara helal olsun diyorum Telde oyun olarak asphalt 8 mine craft 3 5 küçük oyun var.ashphalt 1-1,5 gb diğer oyunlar 100 mb eder 100 tanede şarkım var.
    600 foto var 400 ü tatilde yarı pro kamerayla çekilde teki 4mb.Ona rağmen işte hafızam dolduranlara helal olsun diyorum.

Not: Şuan telefonda 4.4 android var piyasada hangi cihazda var bu ? yada nexusun yarısı kadar güncelleme desteği verecek firma varmı yok ?_

EN ÜST LİMİT 1200TL

EN ÜST LİMİT 1200TL

• quote:

quote:

quote:

kısa ve net ; bence o fiyata alınabilcek en iyi telefon hiç düşünmeden al ama hayat senin hayatın karar senin kararın

İnceleyeceğim, teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: easymen

al 2.el bir s4 kurtul

İkinci el almayı hiç düşünmüyorum şuan için ama yine de teşekkür ederim fikrin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Yari fiyatina general moile discovery oneririm.
    Ciktigi ilk zamanlar aldim.
    Android dunyasinaki ilk telefonum.
    S4, nexus v.s elime alip kullandim arkadaslardan.
    Acikcasi bana discovery yetiyor.
    Oyun olsun, stabilite olsun onlarsan assa degil emin olabilirsin.
    Varsin gozumude takip etmeyi versin(gerci bazi romlar ile buda mumkun)
    Ote yandan android dunyasinin telefonlari 2.elde ölüyor bildigin.
    Yari fiyata anca satabiliyorsun 1 sene sonra.
    Discovery i eline al bi kullan derim.
    Gercekten yeterli gelecektir...
    Eger marka hastaliginiz yoksa...
    Cunku alacaginiz mini telefonlari katlar discovery...

Generel Mobile Discovery'nin de dahili hafızası 4GB, çok düşük

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

100 liracık daha koy G2 al ciddiyim. nexus 4 kullanıyorum. tamam iyi hoş hızlı takılmayan bir telefon ama multimedya 0. kamerası çok kötü değil dendiği gibi. one dan daha net gece fotoğrafı çektiğim oldu. ama kulaklık çıkışı ve hoparlör berbat ötesi. G2 yi bilmiyorum ama onda hiç duymadım bu sorunları. ama G2 al bence amiral gemisi ile yola çık. biraz takip edince 1300e bulunuyor...

edit: hatta bak 1260 şu anhttp://www.n11.com/lg-g2-d802-cep-telefonu-P16990979 kupon bulman da çok kolay. ayrıca world e de kampanyası var vs. al işte g2

Peki telefon nereden garantili? Kupon derken ne kuponu anlamadım?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hız olarak SP 200 basarsa Nexus 190 180 olsun o mantık güncelliği ve 2gb rami ile her türlü nexus ileriye dönük.

Bugün Nexus 4'ü inceleme imkanım oldu SP'nin kamerası Nexus'a göre harika gerçekten ama Nexus internette biraz daha hızlı gibi geldi ancak Samsung S4 mini gözüme çarptı o da bu fiyatlar aralığında almaya değer mi?

Samsungdan uzak dur lütfen.

Nedenini ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misin acaba?

Kronik olarak bazılarında zamanla kasa açılıyor çerçevesindeki kaplamalar atıyor telefonun kenarları siyah siyah oluyor.Üzerindeki yazılım çok ağır o sebeple samsung 3 gb ram koydu note 3 e 3 gb rami diğer firmalar neden kullanmıyor çünkü gereksiz ve sistemi rami o kadar dolduramadığı için ama zamsungun yazılım ağır olunca 3 gb ram anca taşıyor.Arkadaşımda s3 var 1 yıldır kullanıyor rehbere tıklıyorsun isimler 5 10 snde geliyor o sebeple samsung alma.Nexus zaten 2gb rami var 400-450 mb kendi standart çalışır istediğin kadar uygulama aç kasmaz yağ gibi akar 1gb ramli telefonlarda 1gb bir dolsun sonra göreyim stabilliği.

Nexus a gelince hoparlör den gelen ses pek hoşuna gitmeyebilir ama yıl olmuş 2013 hoparlörden kim müzik dinliyor allasen.Kulaklık performansınıda beğenmeyenler olmuş bilmiyorum ama hangi kulaklığı kullanıyorsunuz.http://www.teknosa.com/urunler/110260781/philips-shl1700rd10-kirmizi-kafa-bantli-kulaklik bununla süper ses kalitesi alıyorum + poweramp kullanıyorum her şey telefon değil biraz da yazılım tabiki google müzik ile hiç bir telefonda güzel müzik keyfi alamazsınız.Hafızaya gelince vallahi dolduranlara helal olsun diyorum Telde oyun olarak asphalt 8 mine craft 3 5 küçük oyun var.ashphalt 1-1,5 gb diğer oyunlar 100 mb eder 100 tanede şarkım var.
    600 foto var 400 ü tatilde yarı pro kamerayla çekilde teki 4mb.Ona rağmen işte hafızam dolduranlara helal olsun diyorum.

Not: Şuan telefonda 4.4 android var piyasada hangi cihazda var bu ? yada nexusun yarısı kadar güncelleme desteği verecek firma varmı yok ?_

EN ÜST LİMİT 1200TL

EN ÜST LİMİT 1200TL

Nexus 4 bence de güzel telefon ama kamerasına baktım da gerçekten çok kötü O yüzden de soğudum maalesef ki, ayrıca bir arkadaş Sony SP ile Nexus 4'ün performans videosunu yayınlamıştı SP daha hızlı Nexus 4'e göre... O yüzden Nexus 4'ten soğudum açıkcası

• noproblem05 kullanıcısına yanıt
    Hafiza karti alirsiniz.
    Ayrica 16gb lik versionuda var 700tl.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

100 liracık daha koy G2 al ciddiyim. nexus 4 kullanıyorum. tamam iyi hoş hızlı takılmayan bir telefon ama multimedya 0. kamerası çok kötü değil dendiği gibi. one dan daha net gece fotoğrafı çektiğim oldu. ama kulaklık çıkışı ve hoparlör berbat ötesi. G2 yi bilmiyorum ama onda hiç duymadım bu sorunları. ama G2 al bence amiral gemisi ile yola çık. biraz takip edince 1300e bulunuyor...

Peki telefon nereden garantili? Kupon derken ne kuponu anlamadım?

Telefon galiba paralel İthalat. Ona dikkat etmemişim.

Kupon dediğim de 1000 lira üst limitli 100 lira indirim çekleri var çokça. Muhtemelen satıyodur herkes 20ye 30a. Ayrıca 1000 tlye 111 tl Worldpuan kampanyası veya nakit alımda enpara %20 indirim kampanyası da var vs. G2 almasan bile n11 diğer sitelerden avantajlı çıkabilir kampanyalar ile

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.