Şimdi Ara

EN ÜST LİMİT 1200TL (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: legolas0650

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

yine mi gmd ciler basmış burayı lg g2 al şiddetle tavsiye ederim

şey kardeşim sadece merakımdan soruyorum gmd ci ne??

general mobile discovery
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

yine mi gmd ciler basmış burayı lg g2 al şiddetle tavsiye ederim

LG G2'de de fabrikasyon hata varmış herhalde. LG toplatup yeni serilerini verecekmiş yada vermiş tam emin değilim. Her şey bir yana fiyatı fazla ama o kadara çıkamam

• Yurtdışı 2.el iphone 5c veya Note 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brise

Yurtdışı 2.el iphone 5c veya Note 2

Nereden bulabilirim yurtdışı ürünlerini?
  • Samsung mu? Kaç kaç kaç! :D Sony xperia sp tavsiye ederim fiyatına göre hoş ve güzel bir telefon donanımsal bakımdan da iyi. Nexus 4 dün dış yapısı hoşuma gitmiyor değil ama sağlamlık bakımından ve sp deki led lambaları düşünürsek xperia sp galip gelir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: igayin61

Samsung mu? Kaç kaç kaç! :D Sony xperia sp tavsiye ederim fiyatına göre hoş ve güzel bir telefon donanımsal bakımdan da iyi. Nexus 4 dün dış yapısı hoşuma gitmiyor değil ama sağlamlık bakımından ve sp deki led lambaları düşünürsek xperia sp galip gelir. :)

LG Optimus G nasıl peki SP'ye göre. İnternette bakım 1100TL ile 1300TL arasında fiyat değişiyor. SP mi almak mantıklı yoksa Optimus G mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

quote:

Samsung mu? Kaç kaç kaç! :D Sony xperia sp tavsiye ederim fiyatına göre hoş ve güzel bir telefon donanımsal bakımdan da iyi. Nexus 4 dün dış yapısı hoşuma gitmiyor değil ama sağlamlık bakımından ve sp deki led lambaları düşünürsek xperia sp galip gelir. :)

LG Optimus G nasıl peki SP'ye göre. İnternette bakım 1100TL ile 1300TL arasında fiyat değişiyor. SP mi almak mantıklı yoksa Optimus G mi?

Hocam bana kalırsa ben her türlü xperia sp yi alırım. Xperia sp tekrardan söylüyorum bana göre dış görünüm bakımından lg g den her türlü iyi. Donanımsal bakımdan g de 2 gb ram ve s4 pro 1.5 Ghz. 4 çekirdekli işlemci var, xperia sp de ise 1 gb ram 1.7 Ghz. 2 çekirdekli s4 pro işlemci var. Çekirdek olayı pek fazla birşey ifade etmiyor o yüzden işlemci olarak iki cihazda eşit ram miktarı olarak ise lg g 2 gb ram ile öne geçiyor ama sp de 1 gb ram ile de yapamıyacağın şey yok :) Sp güncelleme bakımından daha önde lg g güncelleme alır mı alınmaz mı bilinmez. Ekranlarıda kim ne derse desin aynı ikisinin ekranında da çok güzel bir biçimde günlük videolarını dizilerini izleyebilirsin iş görür yani. Şarj olarakta xperia sp her türlü önde. Bu özelliklere bakarak veya kendi burnunun dikine giderek bir telefonu alıcaksın artık :D Ama ben olsam xperia sp yi alırdım kesinlikle. :) O lg g bana göre çok kaba duruyor dış görünümden. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack76 -- 12 Aralık 2013; 23:50:24 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam bana kalırsa ben her türlü xperia sp yi alırım. Xperia sp tekrardan söylüyorum bana göre dış görünüm bakımından lg g den her türlü iyi. Donanımsal bakımdan g de 2 gb ram ve s4 pro 1.5 Ghz. 4 çekirdekli işlemci var, xperia sp de ise 1 gb ram 1.7 Ghz. 2 çekirdekli s4 pro işlemci var. Çekirdek olayı pek fazla birşey ifade etmiyor o yüzden işlemci olarak iki cihazda eşit ram miktarı olarak ise lg g 2 gb ram ile öne geçiyor ama sp de 1 gb ram ile de yapamıyacağın şey yok :) Sp güncelleme bakımından daha önde lg g güncelleme alır mı alınmaz mı bilinmez. Ekranlarıda kim ne derse desin aynı ikisinin ekranında da çok güzel bir biçimde günlük videolarını dizilerini izleyebilirsin iş görür yani. Şarj olarakta xperia sp her türlü önde. Bu özelliklere bakarak veya kendi burnunun dikine giderek bir telefonu alıcaksın artık :D Ama ben olsam xperia sp yi alırdım kesinlikle. :) O lg g bana göre çok kaba duruyor dış görünümden. :)

Ayrıntılı anlatımın için teşekkür ederim ciddi anlamla bazı şeyleri kafamda oturtmama yardımcı oldu eyvallah

• noproblem05 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil
  • quote:

quote:

quote:

Sony nin Güncellemede önde olduğunu gördüm ya kör oldum kaç kere güncelleme aldınız da böyle yorumlar atıyorsunuz pes yani pes.Zaten TFT ile IPS Hd yi aynı kefeye koydun ya helal olsun.Mantıken azıcık düşünelim madem çekirdek sayısı önemli değil her şey mimari snapdragon adlı işlemci markası neden son çıkar 805 modelinde 8 çekirdek kullanacak kullanmasın mimari ile uğraşsın değiştirmesin çekirdekleri öyle yapmadığına göre her şey mimari değil.Ayrıca full yüklendiğiniz de telefona mesela torrent den oyun indirirken aynı anda canlı yayın izleyip skype danda arkadaşınızla konuştuğunuzda uzun lafın kısası 1gb ram tamamen dolduğunda o telefonun akıcılığı oraya kadardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 13 Aralık 2013; 8:10:25 >

• calamityeas kullanıcısına yanıt
    Bu özellikler her zaman söylenen şeyler açıkçası beni çokta ilgilendirmiyor. :) Ben telefonda o kadar işi yapmam zaten yazıda da kaç kez tekrarladım benim fikrim ben olsam diye. Ben olsam hala xperia sp yi alırım çünkü lg g dış görünüm açısından İĞRENÇ,BERBAT, KÖTÜNÜN DE KÖTÜSÜ (istediğin oldu mu içimden geçenler bunlar) bir telefon! LG G2 de bu saydıklarıma dahil. Telefonu kaç kişi dediğiniz şeyleri yaparak kullanıyor ki bana göre dış görünüm çok daha önemli. Dışarıdan akıllı telefon kullanan 10 kişiden 9 u telefonunla neler yapabileceğinin farkında bile değilken yok çekirdek yok ram çok fazla takılmak önemli değil. Piyasadaki tüm oyunları oynatır mı oynatır film video izler misin izlersin internete girer misin girersin birde alo dediğinde karşıdan ses alabilesin yeter çoğu kişiye. E bu 2 telefonda bunları karşıladığına göre geriye sadece bence dış görünüm kalıyor. Onuda kendi karar versin artık. :)

• quote:

Bu özellikler her zaman söylenen şeyler açıkçası beni çokta ilgilendirmiyor. :) Ben telefonda o kadar işi yapmam zaten yazıda da kaç kez tekrarladım benim fikrim ben olsam diye. Ben olsam hala xperia sp yi alırım çünkü lg g dış görünüm açısından İĞRENÇ,BERBAT, KÖTÜNÜN DE KÖTÜSÜ (istediğin oldu mu içimden geçenler bunlar) bir telefon! LG G2 de bu saydıklarıma dahil. Telefonu kaç kişi dediğiniz şeyleri yaparak kullanıyor ki bana göre dış görünüm çok daha önemli. Dışarıdan akıllı telefon kullanan 10 kişiden 9 u telefonunla neler yapabileceğinin farkında bile değilken yok çekirdek yok ram çok fazla takılmak önemli değil. Piyasadaki tüm oyunları oynatır mı oynatır film video izler misin izlersin internete girer misin girersin birde alo dediğinde karşıdan ses alabilesin yeter çoğu kişiye. E bu 2 telefonda bunları karşıladığına göre geriye sadece bence dış görünüm kalıyor. Onuda kendi karar versin artık. :)

Kendi kuruntuların kendinde kalsin Kardeşim sen burada tavsiye verdiğin adama objektif olmak zorundasın karar onda kalsin kul hakkidir.

• Arkadaşlar ikiniz de kendinize göre haklısınız, gereksiz yere tartışmayalım. İkinizin de fikirleri gerçekçi ihtiyaç olabilir birkaç işi aynı anda yapmak yada yapma ihtiyacı duymamak LG Ağustos 2012'de çıkmış, Sony SP Mart 2013'de... İkisi de eski telefon açıkcası... 1100TL veya 1300TL bu telefonlara vermeye değer mi birisi 1 yıl olmuş neredeyse diğeri 1.5 yıl
  • Arkadaşlar sonunda karar verip LG G2 aldım Hepinize fikirleriniz için çok teşekkür ederim
  • Bende lg g2 düşünüyorum telefon hakkındaki deneyimlerini paylasırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SoloTurk-

Bende lg g2 düşünüyorum telefon hakkındaki deneyimlerini paylasırsan sevinirim.

Önce forumlardaki bazı olumsuz eleştirilere yönelik konuşuyum. Telefonu sıkınca ses felan gelmiyor, gidip teknosada teşir ürünü olan telefonu da sıktım kendi aldığım telefonu da sıktım ses gelmedi. Herhalde arkadaşlar kırmak için epey bi abanmışlar telefona ki öyle ses geldi! Elinde tutunca dış cephesi plastik olduğu için kayganlık hissi çok veriyor elinden düşürecekmilşsin gibi hissediyorsun. Tabii Sony Z1 gibi dışı kaliteli değil ancak alınmayacak bir özellik de değil. Sonuçta bütün akıllı telefonlara yere düşünce fazla yıpranma olmasın diye mutlaka kapak alınıyor o sorunu da öyle çözersin Ancak dikkatimi kamerası çekti. Bence çok başarılı değil bu tarz bir telefona daha iyisini beklerdim. Tatmin ediyor mu evet ediyor ancak benim beklentim fazla olduğu için memnun olmakla olmamak arasında kaldım. Ancak aşırı fazla çekim modu var (gece modu, güzellik modu, hd modu gibi gidiyor...) 16:9 resimler çekmek istersen 10MP'de çekebiliyorsun. 13MP sadece 4:3 ölçekli resimler çekiyor bunu da bilmen de fayda var
    Bunun dışında her özelliğinden memnunum şiddetle tavsiye ederim. Hız dersen muhteşem, şarjı süper gidiyor, ram kullanımı iyi. Pişman değilim aldığıma şimdi tekrar bana sorsalar LG G2 alır mısın diye gözü kapalı evet derim

• Bu arada ben 32GB aldım çünkü 16GB'lığın ortalama 8-10GB kullanabiliyorsun ama 32GB'lığın ise 24.8GB kullanabiliyorsun Alacaksan bence 32GB al, sonuçta hafıza kartı takılamıyor. İstediğin programını yer var mı yok mu sorusunu kendine sormadan gönül rahatlığı ile yükleyebilirsin
  • nexus 4 de 4 çekirdekli işlemci var sp de ise 2 çekirdek
  • bence lumia 925 en mantıklısı. En az iphone kadar stabil,şık ve güzel. Kafanı karıştırmak istemem ama tavsiyem bu tek eksisi marketi zayıf yok android olsun dersen sp almalısın . Şimdiye kadar hep sony akıllı telefon kullandım bir tek sola da kasmalar yaşadım . Sony alınmaya değer

• Arkadaşlar LG G2 aldım, ailem almışken iyisini al dediler (sağolsunlar ) bende tercihimi LG G2'den yana yaptım, yine de teşekkür ederim fikirleriniz için
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.