Öncelikle merhabalar. Arkadaşlar bir web sitesi 10.00TL'ye CPanel destekli sınırsız web alanı ve sınırsız trafik ile hosting dağıtıyor.Başlıktada belirttiğim gibi ben denedim.Fransa ve Türkiye paketleri mevcut. Host şirketi hem Windows hemde Linux host dağıtıyor. Ha bu arada host şirketinin adı Hosttr.in . Arkadaşlar bence alanında en iyisi.Hiçbir sorun yok. Eğer isterseniz bana soru sorabilirsiniz. Son olarak link ve anlatımlar aşağıda: http://goo.gl/ioYi30
Resimli Anlatım:
Linke tıklayınca aşağıdaki ekran gelecek.Burada gösterdiğim yere tıklayın.
Afedersiniz orada menü çıkacak ordan linux seçin. Yine aşağıdaki gibi bir yer var oradan fransa veya türkiye seçip satın al butonuna basın.Örneğin ben Türkiye.
Aşağıdaki resimde siyah olan yere sitenizin domain adını sarı yerede uzantısını girin.Sonra use butonuna basın.Tabi name serverlerinizi ns1.hosttr.in ve ns2.hosttr.in yapın.
Sonra açılan ekranda ödeme tipini seçip devam ete tıklayın.
Ve yine açılan ekranda checkout'a tıklayın. Bilgileri tamamlayıp alt taraftan ödeme şeklini seçin ve sözleşmeyi onaylayıp siparişi tamamlaya basın.
İşte bu kadar artık bir hosting sahibisiniz.
Ucuz etin yahnisi yenmez.
Bu fiyata bu özellikte hosting olmaz alsanız bile başınız dertten kurtulmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
@Ghonzoos hocam ben uzun süredir kullanıyorum. Elbette yasal sorumluluklarımız var. Ancak şuan için ben hiçbir bir sorunla karşılaşmadım.