Şimdi Ara

En Uygun Fiber Kampanyası Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıldır 50 mbit sınırsız Vodafone fiber kullanıyordum. Taahütüm bittiği için başka bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Şuan İnternet kapandı bu hafta içinde hızlı bir şekilde geçiş olmalı ve Fiber İnternet olmalı, eve kadar gelip kurmalılar. Sorun yada iptal durumunda muhatap bulmamız lazım. Ve tabiki Fiyat olarak uygun olup 60-80 TL arası tercihimiz. Şuan gıbırnet in 70 TL lik tarifesine yakın gibiyiz ama daha uygun bir kampanya varsa ona da geçebiliriz. Siz ne önerirsiniz?

Edit: Gıbırnet ile görüştüm binada turk Telekom fiber yokmuş vdsl varmış o yüzden sadece super online ve kablonet altyapısı olanlara geçebilirim. Tavsiyeleri ona göre yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 22 Ağustos 2020; 15:47:24 >

• Bu ayın 19 unda saat 16.00 da Netspeed yeni VDSL abonelik için başvurdum 20 si sabahı xdsl numaram çıktı 21 inde türk Telekom ankastre etiketlemesi yaptı araya hafta sonu girdi netspeed kurulum için ayın 25 ine benden randevu aldı şimdilik süreç sıkıntısız. Altyapım 48 mbps destekliyor karşı apartmanda 80 mbps gösteriyor bende şimdilik 76 TL ye 35 mbps paketi aldım.
  • BOZD46 B kullanıcısına yanıt
    Gıbırnet te 35 mbps 70 TL gözüküyor netspeed i tercih etme sebebiniz neydi acaba? Bende gıbırnet düşünüyorum o yüzden sordum.
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    VDSL portu bir tane kalmıştı başvuru daha hızlı olsun diye başvuruyu çok hızlı alıyorlar.
  • Vodafone fiber superonline üzerinden hizmet veriyor gibir ise Telekom üzerinden. İkisinin de fiber alt yapısı var mı?
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Daha önce kablonet ve Vodafone kullandık sadece kablonet ve super online varken turk Telekom olmaması garip olur. Türk Telekom sitesinden altyapı sorgulaması yaptım turk Telekom hipernet diye birşey çıktı.

Edit: Gıbırnet ile görüştüm binada turk Telekom fiber yokmuş vdsl varmış o yüzden sadece super online ve kablonet altyapısı olanlara geçebilirim. Tavsiyeleri ona göre yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 22 Ağustos 2020; 15:46:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.