< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surco -- 19 Aralık 2024; 11:7:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Konut Kredisi (1686. sayfa)

-
-
akbank'tan krediyi çektim fakat konut sigortasının iptalini nasıl yapabiliriz? ya da otomatik yenilenmesini nasıl kapatabiliriz?
aksigortayı aradım şube yapacak diyor, şubedeki elemanda yapmıyor.
-
izmir Buca da böyle sahte ilan dolu. 1-1.1 milyona satılan dairelre 15-20 bin Kira garantisi yazmışlar.
Sazan avlıyorlar.
hemen internette emlakçının yorumlarına baktım zaten milletin ağzı yanmış;saaynlar sövenler kabak gibi ortaya çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 19 Aralık 2024; 13:52:38 > -
DASK mı ?
-
AMORTİSMAN süresi en hızlı ve kısa olan iller hangileri ? yatırım amaçlı ev almak için?
-
DASK ve Hayat Sigortası değil hocam, bunların iptalini istemiyorum.
sadece Akkonut Plus Sigorta adında Ev-Eşya sigortası yaptılar bunun iptalini istiyorum.
nasıl yapabilirim ?
-
onları da zorunlu tutabiliyor bankalar; uğraşmak isterseniz önce şubeye dilekçe verin. sonra tüketici hakem heyetine başvurun.
ama devlet bankaları da benzer uygulamalar yapıyorlar. bana zorunlu bes ve otomatik ödeme talimatı bile yaptı Halkbank.konut kredisi kullandığımda.
-
Vakifbank troy kart 3 ya da 5 taksit yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poliçelerin içerisinde genelde 15 günlük cayma hakkı yazıyor. Bu hakkınızı kullandığınızı gösteren bir dilekçeyle başvurursanız sorununuz çözülür diye düşünüyorum. Genel merkeze kayıt daha kolay olabiliyor. Olumsuz cevap olursa cevapla şikayet edebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@ghostiki ; sözleşmede bunun zorunlu olmadığı eğer müşteri isterse yapılabileceği gibi bir ibare yer alıyordu. aynı zaman sigorta poliçesinde de iptal edilebilir yazıyordu.
@surco; bu sigortada sözleşmesinde 30 gün olarak yer alıyor. Şube'ye gittim zorunlu dedi, numarayı aradım biz yapamıyoruz şube yapmalı dediler. En son Aksigorta uygulamasında poliçe iptali için bir kayıt oluşturdum bakalım ne olacak.
CAYMA SÜRESİ NOTU
Ürünün ihtiyaçlarınızı karşılamadığına karar vermeniz halinde, rizikonun gerçekleşmemiş olması kaydıyla, poliçenizden, başlangıç tarihinden itibaren 30 gün içerisinde cayabilirsiniz. Cayma işlemi için ilgili Akbank Şubesi'ne başvurmanız ya da 444 25 25 numaralı Telefon şubemizi aramanız durumunda, ödemiş olduğunuz tutar tarafınıza iade edilecektir. Yukarıda belirtilen süreler dışında poliçenizi iptal etmeniz halinde poliçenin kullanıldığı gün sayısına bağlı olarak hesaplama yapılıp, kalan günlere ait kalan prim tutarı tarafınıza iade edilecektir.
----- GÜNCELLEME -----
aksigorta uygulamasından iptal talebi yapınca parayı yatırdılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmQceR -- 19 Aralık 2024; 14:57:43 >
-
Haykırdım 😂😂😂
Neden yalan söylesinler ki hocam. Ayrıca altını neden bozdurmadan vermiş onu da anlamadım.
Webtapu randevu sürecinde randevu noterden alınıyor mu deneyen var mi? Islem bugun bitsin istiyorum yer Aydın. Tapu müdürlüğünden alsak işi pazartesiye atabilir diye korkuyorum.
Troy 6 taksit yaptı bende
ailedeki bir bireyin maasi + kendi maasimla kisa vadeli kredi cekerek ev almak istiyorum ama kendi maasim aylik taksidin altinda olacak, diger maasla ek yapacagiz. bu sekilde kredi onayi cikar mi?
bankanın zorunlu yaptırdığı hayat ve ev eşya sigortalarını iptal ettirip başka bir firmadan yaptırsam banka bunu kabul ediyor mu? Bu şekilde yaptırsam kredi kullanımında bir sorun yaşanır mı ?
-
tapulu yalı mahallesinde 130 metrekare 3+1 net yerini alıyomuş nasıl oluyosa karşılığında 60 metre kare 2+1 açık
mutfaklı sıfır veriyor yani yarısından daha aza
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-atakent-e-komsu-semikler-pazaryeri-karsisi-yatirimlik-satilik-1126690140/detay -
Ust limit var mi acaba? Mesela 120 bin lirayi da 6 ya böler mi
faizsiz mi taksit yaptı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X