Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1743. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.948
Cevap
1.066
Favori
3.390.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17411742174317441745
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapı kredi 3 kusur görünüyor sitesinde, 2,49u bulamadım

max 48-50 ay arası en düşük krediyi arıyorum 1 milyon için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 7 Nisan 2025; 1:57:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

Tapu harcı ödemesi vergi olarak mı gözüküyor?

Ziraatın sonradan taksitlendirmesi oluyor mu acaba? Yapan oldu mu?

En Uygun Konut Kredisi

bu konu hakkında bilgisi olan var mı beyler ?

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    diğer bankalardaki kredisini taşıyanlardan komisyon, ekspertiz bedeli ve diğer masrafları da tekrar alarak 2.49 veriyor.

Çifte masraflı kredi, yoksa normal faizi için 60 ay için 3.19 oran veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etrenjit -- 7 Nisan 2025; 10:38:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kamu bankaları 1 milyon üst limite devam ediyor mu ?

• Evimi satıp bulunduğum yerden ev almayı düşünüyorum. Sattiktan sonra konut kredisi kullanabiliyormuyum?

• dbmersin56 kullanıcısına yanıt
    Mevcut konut kredinizi kapattıktan sonra tekrar konut kredisi kullanabiliyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ikinci el evler için maksimum cekilebilecek %50-60 sınırı ne zaman yükselir veya geçmişte yükseldiği olmuş muydu?

• Vakifbanktan kredi çekip hayat sigortasını iptal eden oldu mu? 5 yıllık için toplam 65 k çıkarmışlar krediye yayılarak,1 ay içinde mi iptal edip yenisini yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bugün Yapı Kredi Şubesini aradığımda farklı bankadan taşınan konut kredilerinin faiz oranının 2,49'dan 2,79'a çıkartıldığını söylediler. Acaba bugün içerisinde böyle bir değişiklik oldu mu yoksa banka yanlış bilgi mi verdi? Bugün içerisinde Yapı Kredi ile konu hakkında görüşen oldu mu?

• darkknightr kullanıcısına yanıt

Hocam vade saçma şekilde etkileyebiliyor. Ben kredi çekerken en uygun 24 aya bölünce çıkıyordu, peşin dahi daha pahalıydı. Bankacınızdan rica edin. Tecrübeli değilse bilmiyor olabilir.

• Bende sonunda ziraat bankasından 2.5m 2.69 73 aydan başvurdum kredim aynı gün onaylandı. Yarın veya çarşamba eksper gelecek artık onu bekleyeceğim.

• Bacala kullanıcısına yanıt

Anladım hocam bir arayıp bankacima sorayım dediğiniz gibi biraz amatördu emlakcinin tanıdığı diye ona gittik,rastgele yapmış gibi bir şeyleri kredi onaylansın diye

• Halkbank 94000 TL'lik HAYAT SİGORTASI ücretini iade etti arkadaşlar. Çok hızlı sonuçlandı.

• Excelokulu kullanıcısına yanıt
    Konut kredisi kullanmadım. Tapu var üzerime

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Bende konuştum kampanya devam dediler

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Hocam kredim garantide idi.Bugun Ykb ile görüştüm.100 ay vademi 50 aya düşürdüğümde taksidim hemen hemen aynı kalsa dahi totalde 900 bin tl gibi bir rakam avantajlı olursunuz dedi ama bankaya gidip görüşeceğim yarın hesaplama hatası olabilir.

• Yukarıda "bugün bir arkadaşımdan ykb konut kredisi transferinde 2.49 olan oranı 2.79 yaptığını öğrendim" yazan arkadaşa istinaden soruyorum.
    Bu bilgiyi teyit edebilecek olan var mı?
    Cuma günü önbaşvurum kabul edilmişti.
    Cumartesi günü ise exper eve geldi.
    Şu an tek korkum 2.79dan devam etmek.
    Ben başvuruyu cuma yaptığım için 2.49dan devam ederim diye düşünüyorum. Aksi halde exper ücretim çöp olacak. Bu durumda hangi orandan devam edilir?
    Konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?

• Bugün itibariyle kredi taşıma işini nihayet erdirdim. Darısı diğer arkadaşlara

Yaklaşık olarak erken kapama dahil masrafım 40.000 TL oldu.

Ekspertiz ücreti: 16.000

Kredi tahsis: 3.104

Döner Sermaye: 3.549 ( bu tapuya ödeniyor online)

İpotek Terkin: 450 TL ( bu da online tapuya)

hayat sigortası ve konut sigortasını dahil etmedim. Onlar her halükarda ödediğim şeylerdi.

Süreci kısa özetliyorum.

1- ekspertiz yapılıyor. Yaklaşık bankaya ulaşma süresi 3 gün. rapor ulaştıktan sonra Yeni banka size bir yazı verecek. O yazı ile eski bankaya git.

2- Eski bankadan ipotek fek yazısını ve imza sirkülerini al. Yeni bankaya git. Sözleşmeni yap. Evliysen eşini de al git.

3- Tapudan sms bekle. Gelen mesaj randevu mesajı olacak. Gerekli harçları yatır. Tapuya git ve ipotek yeni bankaya yapılsın. Yeni bankana haber ver.

4- Yeni banka kredi tutarını eski bankana aktarsın. Eski bankana git. Ödemeyi yap. Ödeme dekontunu al. Dask sigortanı yeni banka adına zeyil yaptır eski bankadan. Ödeme dekontu ve zeyil edilmiş daskı yeni bankana gönderdin mi işlem tamamdır.

Not 1: Eski bankadan yaptırılmış konut sigortan varsa onu iptal ettir.

Not 2 : Eski bankadan yaptırılmış hayat sigortasını da iptal ettir.

Püf noktası 1: Yeni bankanın yaptırdığı kredi hayat sigortasını ve konut sigortasını (zorunlu değil) pahalı bulduysan dışardan teklif al. Yeni poliçeni bankana bildir. Ve yeni banka tarafından yapılan sigortayı iptal ettir.

Hepinize kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bireysel.emeklilik -- 7 Nisan 2025; 21:9:4 >

• Kredi bağlantılı hayat sigortasını yeni banka 8.500 TL ye yaptı. 3 yıllık.

Hdi sigorta müşteri temsilcisi 5.500 TL fiyat verdi.

Sigortamjet yine hdi sigortadan 4.500 TL fiyat verdi.

Hdi sigorta kendi sitesinden online 3.500 TL fiyata yaptırdım.

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, bizim işlemler yapıkredinin her aşamada güncel kapama miktarı yazısı ve imza sirkülerini istemesi yüzünden yarına kaldı.( bu yazıyı 3 kere aldım sanırım ve yarın bir daha alacam) bugün tapu döner sermaye harcını yatırıp orda işlem yaptık ama ipotek tesis ve terkin ücretlerini ödemedik biz. Sadece paranın iş bankasına geçmesi kaldı diye bilgi verdi bankacı ama artık güvenemiyorum ona.

• 
Sayfa: önceki 17411742174317441745
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.