arkadaşlar merhaba.sadece 1 kişiyle konuşmak ve mesajlaşmak icin hangi şebekenin hangi tarifesi uygundur.günde yaklaşık 1 saate yakın konuşma ve yaklaşık 30 sms olması durumunda.(yani hem konuşma hem sms uygun olmalı).şu an turkcell faturalı hattım var ve oldukça fazla fatura geliyor.yardımcı olursanız sevinirim.
öğrenci isen Kampuscell
sivil isen vodafone faturalı hat dakikası 25 kuruş.
öğrenci değilim.vodafonun sms ücreti nedir peki.
vodafone cep aile. mesj ücretsiz. konşma da dakikası 1.8 kuruş mu ne.
avea yı tavsiye ederim 10 dk 2 kntr
peki avea da sms olayı nasıl.1 sms nekadar.
cep aile için soyisimlerin aynı olma zorunluluğu varmı.duyduğuma göre ilk alan 2 kişinin varmış sonra gruba katılanların yokmuş doğrumudur.öyle ise kendi adıma 2 numara alıp cep aileye geçebilirmiyim.
avea mobilöğrenci kullanıyorum.10 dk 2 kontor.mesajlaşma 1 kontor.her 250 kontor yüklediğinde her yöne 150sms beleş.
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
quote:
Orjinalden alıntı: gulfstarmec
avea mobilöğrenci kullanıyorum.10 dk 2 kontor.mesajlaşma 1 kontor.her 250 kontor yüklediğinde her yöne 150sms beleş.
avea uygun o zaman
Grup dışı görüşme yapmayacaksanız benim size öncelikli önerim Cep Aile olacaktır. Faturalı Vodafone müşterisi olarak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.
Selam ile.
Walla arkadaşlar çok çok ahım şahım bir tarife beklemeyin bence hanivodafone geldi rekabet artacak diye burası türkiye sen ben umursamadan konnuştukça adamlar indirim yapmaya gerek duymazlar. Ve tabi başımızda Telekominikasyon kurumu gibi köhne düşünceleri olan dinazorlar tarafından yönetilen bir kurum var. Rekabeti artırmaya çalışacağına iletişim vergileri düşecek diye iletişim ücretlerinde iletişim firmaları tarafından talep edilen indirimlerin bir çoğunu geri çeviriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: nescafe07
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
quote:
Orjinalden alıntı: gulfstarmec
avea uygun o zaman
Üstüne de 39 kontöre 500 heryöne sms veya 5000 avea içi sms var.
Faturalı düşünürseniz de, Her yönü aramanın dk sı 25 Ykr, ve 6 sn bazlı ücretlendirme de cabası. Üstüne de 360 dk bir avealıyla konuşmak sadece 12 YTL (ÖİV bile dahil, diğer operatörlerde o da yok ve 360 dk ücretsiz görüşme bile 6sn bazlı ücretlendiriliyor.)...
Bu iki tarifeye de hiç bi operatörde ciddi bir rakip yok. Vodafone bir tek cep aile ile grup içi msj olayında biraz farklı, ama hala ciddi rekabet yaratabilecek bi tarife çıkaramdılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme