Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.533
Cevap
622
Favori
876.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teklif edilen fiyatlar nasıl dostlar ? Son aya girdim kabul etsem mi ?

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]
  • dekonline kullanıcısına yanıt

Redli 20 gb güzel duruyor hocam.

• dekonline kullanıcısına yanıt

Vodafone kalitesinden memnunsanız 20 gb iyi. Turkcell düşünürseniz onda da 20 gb 310 tl

• teknoyms kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi detay verebilir misiniz
    bence eski bir reklam bu. Bu fiyatlara tarife kalmadı. Keşke olsa da geçsek.
  • cemil.sahin C kullanıcısına yanıt

Yozgattaki aşağı yukari tüm bayiler paylaşmış.

Yozgat'a özel ya da illere özel bir kampanya o zaman. Bir kaç güne belli olur.
  • zaltun kullanıcısına yanıt

Muhtemelen hocam. Tekrardan paylasim yaparlarsa eklerim.

• zaltun kullanıcısına yanıt

Ben bu türk telekom kampanyalarini denk getiremiyorum 😂 birkaç gün önce pttcell'e geçis yapmistin annemin hattini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoyms -- 22 Kasım 2024; 23:17:30 >
    Yıldız günler mi geliyor acaba yarın son haftaya giriyoruz gecen yıl 23 kasimda bomba kampanya yapmışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil.sahin -- 22 Kasım 2024; 23:43:50 >
    olabilir. Bende öyle düşünüyorum.
  • Türk Telekom’da Düne kadar Enfes Prime Limitsiz sosyal tarifesi kullanıyordum vergiler dahil 269 liraya. Bugün itibari ile fatura kesildi ve taahhüt bitti. Aynı tarifenin ismini değiştirerek Popüler Prime sınırsız olarak teklif sunmuşlardı geçen hafta. Fatura kesimini bekledim ve az önce bu tarifeye geçtim. Vergiler dahil 463 lira ücreti var. 40gb + sınırsız sosyal medya + prime ayrıcalıkları.
  • Arkadaşlar vodafone 23 Kasım itibariyle geçebilirsinizEn Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil.sahin -- 23 Kasım 2024; 9:7:32 >

Yeni tarifeler güzelmiş. 20 gb a geçerim ben Turkcell den. Git gel yapacaktım . Böyle olunca bunlara geçerim.

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeyim
  • 19 kasımda netgsm den hit 15+5 gb tarifesine geçtim. 30 gün önce Türk Telekom da olduğum için olsa gerek 220 tl yerine 275 tl ücret çıktı. Onay vermedim ben de. En iyisi pttcelle geçmek pazartesi. Şimdi yok yere 220 tl fatura ödeyeceğim. Usandırdi milleti bu gsm firmaları.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

• benim türk telekomdaki tahattütüm 14 gün sonra bitiyor vodafone geçsem ceza yermiyim
  • Türk Telekom da geçen seneki gibi yıldızlı günler kampanyası gelir mi acaba arkadaşlar?
  • 064 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende o tarifeyi almıştım taahhüt verdim ama sms te 275 tl deyince aoru işareti.oldu tcell taşıdım hattı
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.