Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.554
Cevap
623
Favori
879.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana bu kadar uygun vermiyor. Tarifenin bitimi yaklaştı mı? Kaç gün kala verdi bunları?

• Merhaba. Vodafone faturasızdayım. Kolay paketim Şubat ayının ilk haftasına kadar devam ediyor. Faturalıya geçiş teklifini kabul edersem mevcut paketteki haklarım ne olacak bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 26 Kasım 2024; 12:32:5 >
  • Selam dostlar,

Dün Turkcell'de kullandığım hattı tanıdığım üzerinden devir aldım. Devir alınca mevcut paket iptal olmaz dediler. Devir aldıktan sonra paketim iptal oldu, Turkcell müşteri hizmetleri yardımcı olmakla bile uğraşmadı.

Sonra bugün Türk Telekom faturasıza taşıyayım diye gittim, faturasız hattı alt şubelerden taşıyabilirsiniz deyip hattımı taşımadılar ısrar etmeme rağmen.

Bu ülkede rezalet, kokuşmuşluk, kuralsızlık hepsi bir arada ve her yerde. Bu ülkede doğru düzgün işini yapana, dürüst olana enayi gözüyle bakıyorlar. Başka da diyeceğim bir şey yok.

• USHAKA kullanıcısına yanıt

Mesajda da yazmıştım aslında, son ayın içindeyim. 21 Aralık son tarih. Daha uygun bir şey bekliyorum ama olmayacak gibi Uyumlu15GB olanı 260 TL den alıp geçeceğim sanki.

• F3SV mağduru kullanıcısına yanıt

Faturalıdan, faturasıza geçtim anlık olarak silindi her şey.

• Merhaba vodafone faturalı gayet uygun bir tarife buldum, numara taşıma gerekli

• yeminlihipokrat kullanıcısına yanıt

Ne kadarlık bir ücret ödedeiniz acaba hocam devir işlemi için?

• Pttcell 10 GB 212 TL mi Vodafone 10 GB 190 TL mi? Vodafone çekim kalitesinden şüpheliyim. Fakat taahüt bittiğinde acaba hangisi daha iyi teklif verir emin olamıyorum. Pttcell kullanırken çok memnundum Türk Telekom kullandığım bölgelerde yeterli çekim gücüne sahipti.
  • Yurtiçinden alınma iphone 11 telefonu sim kart yuvası bozuk olduğu için vodafone e simden turkcelle yine e sim olarak taşıdık. Bugün normalde hat aktif oldu diye mesaj geldi ama servis bir türlü gelmiyor yani e sim etkinleştirilemedi diye hata veriyor. Turkcell e simi sildim ve yeniden qr okuttum. 7-8 saattir şebeke gelmedi hala. Musteri hizmetlerini başka bir telefondan aradım, anlattım, bizde bir sorun görünmüyor hattınız açık görünüyor dediler. Googleda falan araştırdım genelde bu hatayı yurt dışı telefonlar yaşamış. Sizlerden yaşayanlar var kı?
  • AlmostFly kullanıcısına yanıt

750 TL hocam. İstanbul. Malesef çoğu kişi de bu fiyattan yapmış öncesinde araştırdığım kadarıyla.

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt

ben buna geçtim.

• En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

Yeni teklif edilen tarife geçiş yaptım
  • yeminlihipokrat kullanıcısına yanıt

bu fiyatı vermek cidden beni çok üzer yahu el insaf gerçekten

• Serciey kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. MH ile görüştüm hiçbir şekilde mevcut hakları telafi etmeye yanaşmıyorlar, anında gider dediler onlar da.

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Bende bugün bu tarifeye geçtim,sizden taahhüt için SÖZ yazıp 5555 e gönderin gibi bir talepleri oldumu?
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Hayır öyle bi talepleri olmadı fakat ben kendim denemek amaçlı SOZ yazıp gönderdiğimde Taahhütü onaylayın mesajı geldi.

Edit: Biraz önce Uygulamaya girdim güncel tutar 212 TL gözüküyor ve taahhüt kendiliğinden olmuş En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 27 Kasım 2024; 8:10:12 >

Bunlara çocuk beğendiremedim. Birkaç ayla kaçırıyormuş çocuk 6 yaşını. Kendi çocuğun değilse zaten almıyorlar. Bazı bayiler TC ayarlayıp hallediyor galiba, öyle denk getirmek gerek.

• USHAKA kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeler cocuk tarifeleri mi?

6-15 yaş çocuk tarifesi yazsaydınız keşke..heyecan yaptım biraz ..linkini aşağıya bırakıyorum

• 
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.