|
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (528. sayfa)
-
-
Güvenli internet profili konusunda sıkıntı olabilir ben de o tarifeyi inceliyordum araştırmak gerek -
Bölgeniz de Vodafone kullanan bir tanıdığınız var ise ona sorup, duruma göre geçiş yapabilirsiniz hocam. -
Vodafone az çekiyor 30 gb mı Turkcell 20 GB da çabuk bitiyor kararsız kaldım -
Hangisinin çekim gücü sizin orada daha iyi ise onu tercih edin derim hocam, araların da eskisi gibi fazla fiyat farkı kalmadı zaten artık. -
Ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok.
-
Arkadaşlar selamlar, konu silindi sanırım bir konuda bir yorum alıntılanmıştı.
3 aydan evvel numara taşınmıyor demişti biri, vodafone temsilcisi çıkışlarla ilgili bizde bir kısıt yok. O söylediğiniz diğer operatörlerde demişti. Sırf özel numara diye satın aldığım sıfır hattı 45 gün sonra, başka operatöre an itibari ile taşıdım. Geçmez diye belki taşınana kadar bekledim. 3 gün önce başvurduğum taşıma işlemi an itibari ile gerçekleşti bilginiz olsun.
Beni alıntılayan arkadaşları etiketleyemediğim için burdan yazıyorum.
-
Nerden yazıyorsunuz bilmiyorum istanbulda 3 operatörü deneme fırsatım oluyor. En iyisi türk telekom. Türk telekomun 10gb > turkcell 20gb :) Açık net. Çekim kalitesi internet hızı ve internetin turkcell gibi bitmeyişinden dolayı her anlamda Türk telekom derim. İstanbul için söylüyorum, rizeye memlekete gidincede sorun yaşamadım allah var.
-
Türk Telekom hep hit 15+5 tarifesine 220 TL'den geçmeyi düşünüyorum. Sizce aynı tarifeyi daha düşük fiyata bulabilir miyim? Yılbaşını beklemeden geçiş yapmak daha mantıklı geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 30 Kasım 2024; 6:21:54 > -
güvenli internet derken kısıtlı olabilirmi ondanmı bahsediyorsunuz
-
Evet ondan bahsediyordum. Üstte zaten ukayl hocam cevap vermiş. Benimki sadece bir düşünceden ibaretti zaten :) -
Yeni hatlar 90 gün sonunda taşınabiliyor. Emin misiniz 90gün dolmadığına -
Vodafone den beklenmedik hareketler
BTK kararı mevzuat 90 gün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X