Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.554
Cevap
623
Favori
879.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben tt de taahhütlü enerji 20 gb 142 tl tarifeyi kullanıyorum şimdi tahatümün bitmesine 9 gün kaldı tt uygun kampanya söylemedi müş hiz.İnternette gezinirken hep hit 15+5 gb 220 tl gördüm 6 -15 yaş ebeveynler için kızım var 14 yaşında şimdi ben bu tarifeye geçiş yapabilirmiyim bilginiz varmı yada farkılı uygun kampanya varmıdır?teşekkürler
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Güvenli internet profili konusunda sıkıntı olabilir ben de o tarifeyi inceliyordum araştırmak gerek
  • diekartoffel kullanıcısına yanıt
    Bölgeniz de Vodafone kullanan bir tanıdığınız var ise ona sorup, duruma göre geçiş yapabilirsiniz hocam.
  • Vodafone az çekiyor 30 gb mı Turkcell 20 GB da çabuk bitiyor kararsız kaldım
  • anto0707 A kullanıcısına yanıt
    Hangisinin çekim gücü sizin orada daha iyi ise onu tercih edin derim hocam, araların da eskisi gibi fazla fiyat farkı kalmadı zaten artık.
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

• Arkadaşlar selamlar, konu silindi sanırım bir konuda bir yorum alıntılanmıştı.

3 aydan evvel numara taşınmıyor demişti biri, vodafone temsilcisi çıkışlarla ilgili bizde bir kısıt yok. O söylediğiniz diğer operatörlerde demişti. Sırf özel numara diye satın aldığım sıfır hattı 45 gün sonra, başka operatöre an itibari ile taşıdım. Geçmez diye belki taşınana kadar bekledim. 3 gün önce başvurduğum taşıma işlemi an itibari ile gerçekleşti bilginiz olsun.

Beni alıntılayan arkadaşları etiketleyemediğim için burdan yazıyorum.

• anto0707 A kullanıcısına yanıt

Nerden yazıyorsunuz bilmiyorum istanbulda 3 operatörü deneme fırsatım oluyor. En iyisi türk telekom. Türk telekomun 10gb > turkcell 20gb :) Açık net. Çekim kalitesi internet hızı ve internetin turkcell gibi bitmeyişinden dolayı her anlamda Türk telekom derim. İstanbul için söylüyorum, rizeye memlekete gidincede sorun yaşamadım allah var.

• Türk Telekom hep hit 15+5 tarifesine 220 TL'den geçmeyi düşünüyorum. Sizce aynı tarifeyi daha düşük fiyata bulabilir miyim? Yılbaşını beklemeden geçiş yapmak daha mantıklı geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 30 Kasım 2024; 6:21:54 >
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt

güvenli internet derken kısıtlı olabilirmi ondanmı bahsediyorsunuz

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Evet ondan bahsediyordum. Üstte zaten ukayl hocam cevap vermiş. Benimki sadece bir düşünceden ibaretti zaten :)
  • yurdakull kullanıcısına yanıt
    Yeni hatlar 90 gün sonunda taşınabiliyor. Emin misiniz 90gün dolmadığına
  • yurdakull kullanıcısına yanıt

Vodafone den beklenmedik hareketler

BTK kararı mevzuat 90 gün

• 
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.