Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alperenugur , killforyou1981 , akakom Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.400
Cevap
660
Favori
953.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yeni geçtiğiniz için 48 saat içinde açılır diye ibare çıkıyordu

Vodafone redli olmadım bilgim yok

Konusuna sorun orada illa ki vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bekledikçe kendi kendine çözülecek anlaşılan. Hani ayrıcalıkların açılması için 1-2 gün geçmesi mantıklı olabilir ancak açıldıktan sonra işe yarar hiç bir kampanyanın çıkmaması endişe verici.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blur kullanıcısına yanıt

10 - 15 gün FATURALI olarak kullandım o sürede 48 saat bilgisi geliyordu

Sonra da hiç bulaşmadım Faturalıya o yüzden bilgim yok

Geçen bende de öyle olmuştu, tarife falan da değiştirmedim yine de o hatayı veriyordu. Şimdi düzelmiş gözüküyor büyük ihtimalle sistemsel hata oldu.

Geçtiğin tarifede o ayrıcalıklar var mı peki yazıyor muydu? Bazı ayrıcalıklar tarife tipine bağlı mesela ben Red kullanıyorum ama eski ve ucuz bir tarifede olduğum için o tip avantajlı kampanyalar bende yok.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Tüm Red ayrıcalıkları var dendi ama Red tarifesinden tarifesine değiştiğini hiç bilmiyordum ayrıcalıkların. Standart değil mi bu ayrıcalıklar her Redli olana, yoksa ne anlamı kaldı ki?! Tarife ultra sınırsız Redli 20gb

Değişiyor benim bildiğim kadarıyla 6 kategorisi var Red tarifelerinin. Genelde açıkça da belirtilmiyor bu. MH den uygun teklif alarak falan geçtiyseniz o tarifeler genelde bazı yeni ayrıcalıkların olmadığı statüde oluyor.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

Red ayrıcalıkları diye başlayan statülerde ekstra birsürü ayrıcalık var, sadakat programı diye biten statülerde o ayrıcalıklar yok. Onun dışında da kampanyayı kaç kere kullanabileceğin değişiyor. Mesela benim tarifem Red Elite Sadakat Programı, 8 hak veriyor iyi güzel ama ayrıcalıkları çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 2 Mart 2025; 2:26:37 >

Bilmiyordum, pztye kadar bekleyelim düzelmezse bir kayıt açtıralım madem, tüm Red ayrıcalıkları dahil denilerek onayladık geçişi çünkü.

Üste ayrıntılı detayını koydum statülerin. Büyük ihtimalle siz de benimle aynı statüdesinizdir. Yine de uğraşın geçiş öncesi size öyle dedikleri için belki sonuç çıkabilir. Ben tarifeme şuan pek bir para ödemediğim için çok sorun yok 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 2 Mart 2025; 2:28:31 >
    Hangi Redli olduğum hakkında en ufak bir fikrim yok, nereden göreceğim? Zaten doğru düzgün hiç bir avantaj yok ki hakkın bir önemi olsun.
    Tarifenin taahhütsüz fiyatı 730TL ultra sınırsız, biz ucuza geçtik ama bilgi verilmedi tüm Red avantajları dahil dendi, hiç bir şey yok ama şu an. Arkasını ararım bırakmam 👍🏻

• Müşteri hizmetlerini aradım az önce sizin tarifeniz en üst paket tüm ayrıcalıklar tanımlanacaktır bir hafta içerisinde dedi ya bakalım. Ayrıca bahsettiğiniz Red sınıflandırmalarını doğrulayamadı haberi yokmuş gibi tepki verdi, benim tarife hangisine giriyor diye cevap da veremedi. ilginç 🤔
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Selamlar,

Telekom faturalidayim, bimcell e gecip, bir sürede sonra telekoma geri dönsem hat taşıma kampanyalarından faydalanabiliyor muyum yoksa illaki Vodafon veya Turkcell e mi geçmek lazım

İşin içinde Vodafone olunca rezillik çok oluyor  

• Arkadaşlar taahhüt 18 gün sonra btiiyor, şu an türk telekom faturalı hattayım. En uygun Türkcell'in esnaf tarifelerini buldum. Egm için referans arıyordum bulamadım. Siz ne önerirsiniz? Türkcell'in interneti hızlı bitiyor mu TT'ye göre?

• emkara E kullanıcısına yanıt

90 gün içinde geri dönersen 31 TL cezai bedel karşılığında yararlanırsınız

Faturalı da bazı kampanyalara Faturasızdan Faturalıya geçiş olarak katılım sayılmıyor

Taşıma veya yeni abone istiyor

Bazı bayilerde bimcell den TürkTelekoma geçişi yapamıyor

• En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

Bu paket son gün 28 şubat diyor kapandı mı alıma ?

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt
    Bugün 2 Mart olduğuna göre?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek

Bugün 2 Mart olduğuna göre?

Vay be ben bunu nasıl da akıl edemedim..

@krkmz1666 annem babamın teknosacell faturalı hatları vardı 28 şubatta taahüt sondu sms atarak sorguladım çay ma bedeli çıkmıyordu bime geçtik 27 şubatta bugun fauralarına baktım şok oldum 144 tl gelen onceki faturası son fatura 350 tl çıkmış teknosacell fatura ayrıntısı nerden görebiliriz neden 350 tl çıktı ile ilgili babam 80 yaşında oldıgu için o sorgulayamaz telefonda

• 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.