Şimdi Ara

En verimsiz bmw motoru 1.6 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
8.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Adaminla yazdigin surece yasinin adami oldugu surece bence bir sorun yok istedigini yaz ama adam gibi yaz
    Ben adam gibi yazıyorum, senin sadece beni değil herkesi anlama(ma) sıkıntın var.
    Bir kişinin adamlığını sorgulamak için önce "adammıyım ben?" diye dönüp kendine bakmalı; kişi(ler)

Senin hakkındaki gerçekler bunlar, hemde sen yazıyorsun orada burada oralardan okuyoruz, uydurma değil hiçbirisi.
    Kendin yazıyorsun sonra sana bunlar geri dönünce sinirlenip bozuluyorsun?? Garip bir durumun var!

Ne ne dediğin belli nede ne yaptığın! net duruşun yok çünkü. O yüzden ciddiye de alınmıyorsun.

Bence kendini bir toplamalısın.
    Önce biraz düşün sonra yaz; çok acelecisin yazdıkların ya yanlış oluyor yada terse düşüyorsun. Hep aynı hatadasın! Bu da alay konusuna dönüşüyor.

Sürekli tartışma ve polemikler içindesin! Neden böyle diye bir kendi kendine sor, cevabı bulacaksın(umarım!)...

Biraz durul, o kadar her yere atlayıp "en iyisini ben yapar en iyisini ben bilirim" kafasını terket.

Milletin beğenip aldığı arabalara da ÇÖP demeyi bırak. Bu senin en büyük hatan...
    Sonra gidip alıyorsun, komik oluyor . Söyleyince de bozuluyorsun .

*Hayat tecrübesi almış emekliliğin keyfini çıkartan, arabaları sizler gibi "amaç değil araç" olarak gören bir Abi den, daha çok tavsiye istersen buralardayım.

Kolay gelsin sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 28 Ocak 2020; 14:10:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Panthér kullanıcısına yanıt
    İstersem 205/55/16 lastige taparim bu seni ilgilendirmez
    Kalkp da bana arabaya yapiyorsun deme hakkin yok
    Ben forum kurallari icerisinde istedigimi yazarim
    Bemim adamligimi olcmek senin hadddin bile degil
    Beni taniyan taniyor zaten Belliki sen yanlis tanimissin
    10 kusur yildir burasayim en az 50 tane arkadas edindim burdan bir cogu ile surekli gorusurum ben
    1 tanesi benim hakkimda olumsuz tek laf etsin istedigini de bana
    Ama klavyeden sallama bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İstersem 205/55/16 lastige taparim bu seni ilgilendirmez
    Kalkp da bana arabaya yapiyorsun deme hakkin yok
    Ben forum kurallari icerisinde istedigimi yazarim
    Bemim adamligimi olcmek senin hadddin bile degil
    Beni taniyan taniyor zaten Belliki sen yanlis tanimissin
    10 kusur yildir burasayim en az 50 tane arkadas edindim burdan bir cogu ile surekli gorusurum ben
    1 tanesi benim hakkimda olumsuz tek laf etsin istedigini de bana
    Ama klavyeden sallama bana
    Tap canım kime istersen tap, o zaten senin sorunun/durumun.
    Tekerlekte olur, hava filtresi de olur, araba da olur, A4 olur, dondurma olur vs. ; sen bilirsin! Ben ona karışmam, sen seç...

Senin arkadaşların zaten senin gibi, ne bekleyeceğiz? Aynı kafa.
    Seni herkes biliyor bu forumda boşa kendini yorma, bu gün başka yazar çizersin yarın başka.

Senin adamlığını ölçmek nasıl benim haddim olmuyosa, benim de adamlığımı ölçmek sana düşmez!
    -ki ilk önce benim adamlığımı ağzına alan da sensin?? Kendine gel, haddini de aşma...

Fazla üsteleme battıkça battın zaten, kendi kendine sinirlendikçe saçmalamaya başlıyorsun.

Forumdaki çakma kalavye delikanlılarından mı sandın sen beni? Gerçek kişiyim ben, öğrenemedin mi hala Okan Abini...

• Sonuç olarak 5 serisi E serisi 1.6 verimsiz motorlarla üretiliyor olabilir bence kötü performansa sahip değil ama tabi bir 2 litre rahatlığı yok ancak nedeni vergi evet bunu neresinden tutarsan tut firmalar araç satmak zorunda , serilerinin satış rakamınıda göz etmek durumunda.Bizim gibi vergi de uçurum fark olan ülkelere böyle hitap edebilirler kesesine uyanda alır.Bmw nin 1.6 motoru mercedes in e180 1.6 motorundan daha mı verimsiz , hayır tam tersi.İsteyen mercedes te alır bmw de , paran c serisine 3 serisine yetiyor git onu al diyicek hali yok kimsenin bu durumda.Audi bir tek bu işe girişmedi ama malum 5 ve e serisi sürüsüne bereketken a6 2 litre motora alternatif çıkarmadığı için bu pazardaki çoğunluğa hitap edemiyor , param var 2.0 da alırım 3.0 da diyen kısıma hitap ediyor.Adamlar keyfine yapmadı sonuçta 1.6 motorları yapmasa 5 ve e serisini kim nasıl alsın.
  • kullanmayı beceremyorlar sonra verimsiz diyorlar tipik VAG botlar...
  • Beyler bu adam volvoya ana avrat düz gidip v60 siparişi verdi,ne kasıyonuz

• G20 320i M Sport donanım ve Executive-Harman Kardon opsiyonlarına sahip aracımı 2 haftadır kullanıyorum.

Benim için de üzerindeki motor araçtaki en favori özelliğim olmadı, almadan önce de biliyordum yüksek yakıt tüketimi ve normal bir performans ile karşılacağımı ancak performanslı ve/veya şehir içi kullanımdaki yüksek tüketim haricinde araç gitmiyor vs. demek için 2 litre turbo benzinli bir araç vs. kullanmak gerekli, 2 litre dizel de kurtarmaz.

Ki bir araçta her ne kadar motor önemli olsa ve bu aracın fiyatı gerçekten yüksek olsa da; çift cam ile sağladığı izolasyon, konforlu yapısı ve teknolojik özellikleri ile beni mutlu ediyor.

Donanımhaberde eski bir admin/otomobil editörü ve bir makina mühendisi olarak, bu aracı almayı aşağılık kompleksi olarak tanımlayan bazı arkadaşları ise yönetime iletmekten başka çözüm yok sanırım. Bu forum nasıl bu hale getirildi @gun sorgulasa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

G20 320i M Sport donanım ve Executive-Harman Kardon opsiyonlarına sahip aracımı 2 haftadır kullanıyorum.

Benim için de üzerindeki motor araçtaki en favori özelliğim olmadı, almadan önce de biliyordum yüksek yakıt tüketimi ve normal bir performans ile karşılacağımı ancak performanslı ve/veya şehir içi kullanımdaki yüksek tüketim haricinde araç gitmiyor vs. demek için 2 litre turbo benzinli bir araç vs. kullanmak gerekli, 2 litre dizel de kurtarmaz.

Ki bir araçta her ne kadar motor önemli olsa ve bu aracın fiyatı gerçekten yüksek olsa da; çift cam ile sağladığı izolasyon, konforlu yapısı ve teknolojik özellikleri ile beni mutlu ediyor.

Donanımhaberde eski bir admin/otomobil editörü ve bir makina mühendisi olarak, bu aracı almayı aşağılık kompleksi olarak tanımlayan bazı arkadaşları ise yönetime iletmekten başka çözüm yok sanırım. Bu forum nasıl bu hale getirildi @gun sorgulasa iyi olur.
    Sen bütün eski üyeleri banlayıp banlayıp meydanı böyle trollere açarsan sonuç bu olur
    Adam fake hesapla gözümüzün içine baka baka forumda dolaşıyor daha incelemesi devam ediyor haftalardır rbcntechnic=} nacila
    Erdal mıdır nedir bir eleman var sabah akşam forumu trolluyor
    Millet burdan bezip facebook grubu kurdu oto Genelde var 50 kişi orda var 200 kişi
    Bu yukardaki volvoya ana avrat düz gidip dsg savunuyordu
    crv alana bonzaici pejoya 100 kaattan fazla verilmez diyordu daha ne vukuatlar
    bunu patates yaptılar her gördükleri yerde
    Patates yapanlar forumdan banlı bu 500 kaat verip volvo sipariş etti dsgye sallıyor,pejoya 180kaat verdi crv aldı düşün sen kaliteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 28 Ocak 2020; 21:7:17 >

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Tane tane yazmak lazim sanirim anlaman cok zor ama ben sansimi denemek istiyorum
    Ben hayatimin en buyuk hatasini volvo s60’i 1,6 dizel powersift alarak yaptim gercekten rezalet kotu bir motordu sanziman da cok yavasti arabayi surmek isgence oluyordu
    O arabayi 2000 dizel alsam boyle olmazdi
    10.000 km bir olan cok fahis bakim da tuzu biberi oldu
    Volvo ayni Peugeot gibi kendini cok gelistirdi arabalari cok guzel oldu
    Motorlari sanzimanlari gercekten cok basarili oldu
    Ben araba alirken markaya bakmiyorum uzun zamandir direk f/p bakiyorum
    Evet volvo v60 aldim alma sebebim arabanin cok mantili olmasi

• quote:

Tane tane yazmak lazim sanirim anlaman cok zor ama ben sansimi denemek istiyorum
    Ben hayatimin en buyuk hatasini volvo s60’i 1,6 dizel powersift alarak yaptim gercekten rezalet kotu bir motordu sanziman da cok yavasti arabayi surmek isgence oluyordu
    O arabayi 2000 dizel alsam boyle olmazdi
    10.000 km bir olan cok fahis bakim da tuzu biberi oldu
    Volvo ayni Peugeot gibi kendini cok gelistirdi arabalari cok guzel oldu
    Motorlari sanzimanlari gercekten cok basarili oldu
    Ben araba alirken markaya bakmiyorum uzun zamandir direk f/p bakiyorum
    Evet volvo v60 aldim alma sebebim arabanin cok mantili olmasi
    Ama ikinci eli ölü:(((
    Servisi kazzzzzık:(((((
    Nasıl bak kendi yazdıklarını okuyunca güzel oluyu hee mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Ocak 2020; 8:52:46 >

• O zaman egzantrik ve krank mili değişimi ile 5.30 gibi bir makina elde edebiliriz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 31 Ocak 2020; 15:6:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Sen bütün eski üyeleri banlayıp banlayıp meydanı böyle trollere açarsan sonuç bu olur
    Adam fake hesapla gözümüzün içine baka baka forumda dolaşıyor daha incelemesi devam ediyor haftalardır rbcntechnic=} nacila
    Erdal mıdır nedir bir eleman var sabah akşam forumu trolluyor
    Millet burdan bezip facebook grubu kurdu oto Genelde var 50 kişi orda var 200 kişi
    Bu yukardaki volvoya ana avrat düz gidip dsg savunuyordu
    crv alana bonzaici pejoya 100 kaattan fazla verilmez diyordu daha ne vukuatlar
    bunu patates yaptılar her gördükleri yerde
    Patates yapanlar forumdan banlı bu 500 kaat verip volvo sipariş etti dsgye sallıyor,pejoya 180kaat verdi crv aldı düşün sen kaliteyi

Alıntıları Göster
    Güzel cevap vermişsin

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Ben 2011 yılında bıraktım o görevleri arkadaşlar, 10 sene oldu nerdeyse, üzerime alınmıyorum.
  • quote:

Ben 2011 yılında bıraktım o görevleri arkadaşlar, 10 sene oldu nerdeyse, üzerime alınmıyorum.

• quote:

G20 320i M Sport donanım ve Executive-Harman Kardon opsiyonlarına sahip aracımı 2 haftadır kullanıyorum.

2 litre turbo benzinli 45 tfsı a4 aracımı yeni sattım
    kısa sürede 3 ayda 8000 km yol yaptım inanılmaz memnundum 5,8 saniye 0-100 vardı araba bildiğin bırak beni gidim diyordu.
    Neden sattım
    1) hayalet ekran ve orta ekranın değişmesi lazımdı apple car play için yaklaşık 20,000 lira gerekli ve araba direk garanti dışı kalıyor
    2) makyajlı kasada eklenen bir takım özellikleri arabada aradım mesala Audi pre sense mükemmel çalışan ve her arabada mutlaka olması gereken bir özellik
    3) kısa sürede 60,000 üstüne para koydu prim yaptı nasıl oldu bende anlamadım 385,000 liraya sattım 325,000 almıştım.

g20 mükemmel bir araba gerçekten çok güzel kapora verdim ben 3,30 i gelecek diye borusan oto istinyeye g30'da olduğu gibi olur 2 litre benzinli araba gelir diye.
    Hiç bir ülkede olmayan 1.6 motoru bize neden verdiler anlamadım almadım.
    Forum neden böyle oldu inanın bilmiyorum ama 2010-2012 arası olan üyelerden çok güzel arkadaşlıklar edindik bir aile gibi olduk sürekli konuşur görüşürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Güzel cevap vermişsin

Alıntıları Göster
    Yalan mı reis bok atmadığı araba kalmadı hepsini aliyi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.