Şimdi Ara

En yakın arkadaşınız 1 haftadır cevap vermezse ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmeyenlerin dikkatine diyerek Atatürk'e ait olmayan sözler diye durum paylaşmıştı. Ben de ona kimse Atatürk'ün söylediği şu söz ona aittir diye bir şey demiyor zaten dedim. İnsanlar o sözü Atatürk'ün de kullanmasından dolayı paylaşıyor dedim. Ama 1 haftadır cevap yok. Kendisine kötü bir şey demedim, yalancı demedim ama adamın zoruna gitmiş galiba. Dediğimde bir şey var mı dostlar? Kendisi başkomutan reis falan diye paylaşım yaparken, savunurken biz kendisine böyle yapmıyoruz ama kendisi ülkenin milli değerinin prestijini düşürmeye çalışırken bizim savunmamız adamın zoruna gidiyor. İşe bak. Oysaki savunma da yok ortada. Sadece insanların paylaşma nedenini söyledim. Siz benim yerimde olsanız bir daha konuşur musunuz? Aradığı zaman açar mısınız? Kendisi en yakın arkadaşım ve 1 haftadır cevap vermiyor. Kendisine karşı bir sempatim kalmadı ama siz ne yapardınız merak ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam adam sana yol vermiş, kabule geç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Ben de senin gibi düşünüyorum ama yarın bir gün ararsa ne yapayım sence ? Açayım mı ve ne diyim sence ? Ya da hiç açmayım mı onun bana cevap vermediği gibi ?

• Yaş 16 civarı mı?
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    20

• 1 hafta uzun bir süre bence seni önemsemiyor, kabullenmesi zor ama durum bu bana göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.