Şimdi Ara

EN YAKIŞIKLI C SEGMENTİ ARAÇ SİZCE HANGİSİ ? ( ANKET EKLENDİ!!!) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
5
Favori
34.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN YAKIŞIKLI C SEGMENTİ ARAÇ SİZCE HANGİSİ ? ( ANKET EKLENDİ!!!)

(En Son Oy Tarihi: 16.6.2022)
Giriş
  • JETTA VE CİVİC DİYENLERİN ÜZERİNE TOPRAK ATIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

milatlık dediğin arabalar kaç tane sıfır araba alır biliyormusun... sen arabadan anlıyorsan ....... senin öve öve bitiremediğin sıfır km vw jetta, 2000 model e 200 le aynı para canım ...

insan 20 yaşından sonra E200 görünce böyle konuşuyor normal. harbi 0 jettayla aynı mı fiyatı bakalım bugüne kadar neler geçmiş elinden.

2001 vectra : forumda kaç kişi kullanıyor?
    1997 vectra : forumda kaç kişi kullanıyor?
    accent era
    2002 rover 75 : forumda kaç kişi kullanıyor?
    2003 S class : forumda kaç kişi kullanıyor?
    2000 E class : forumda kaç kişi kullanıyor?
    2006 avensis

bu kadar. başka aracın olduysa bilmiyorum.

kullandığın arabaları gördük. hepsi Otomobil genel bölümünde neredeyse konuşulmayan araçlar. yaşları 7 ile 13 yıl arasında değişiyor. yeni araçlar için konu açtığımızda ahkam kesmekten geri kalmıyorsun nedense. marka karaladığımızda sen üstün tecrübelerine! dayanarak bizlere akıl veriyorsun. sana laf soktuğumuzda da sizin hayatınız kadar araba kullandım diyorsun.

Ayrıca bu forumda kaç kişi S kasa mercedes kullanıyor? ferrari porsche vs. gibi araçların konuları açıldığında, kim alacak bu araçlarıki böyle konular açıyorsunuz demesini biliyorsun, S kasa mercedesle fotoğraf çekilip profiline koymasını da biliyorsun bay çok bilmiş.

Hayatında bir kere toyota sahibi olmuşsun gelmiş burada insanlara akıl vermekle kalmayıp ezmeye uğraşıyorsun. senin bu yaptığına sonradan görmelik denir başka bir şey değil. şu an avensis kullanıyorsun galiba. üyelik ismini de avensis yapmış

çok yanlış biliyorsun avensisi geçen sattım yakında tiguan resimlerini görürsün :)

ömrümde elimden 5 kere toyota geçti :) şu anda auris var :)

7-13 diyorsun 2003 s class kaç para biliyormusun :)

ayrıca resimde gördüğün vergi dairesi çıktısı olan avensis 2007 model makyajlı yani 2006 değil bunu bile anlayacak kapasitede değilsin çıkmış burada araba ustası gibi konuşuyorsun. daha hangi kasa kaç model onu bile bilmiyorsun..

en komik yorumunda aşağıdaki yorumun...

kullandığım araçlar otomobil genelde konuşulsa ne olur konuşulmasa ne olur ... sizin konuştuğunuz markalara göre mi tercih yapacam ben :) ... dh forumda konuşulana göre araba alacaksak golf jetta alacaz o zaman...
    sen piyasada herkesin dh otomobil forumuna bakarak araç tercihi yaptığını mı sanıyorsun ... sen kim araba kim ... senin yaşın kadar benim araba değiştirmişliğim var :)

ömründe 1 kere w220 ye 1 kere w210 a bin ondan sonra 13 yaş mı yoksa sıfır jettamı yada passatmı görürüm seni...

internetten bul bilgiyi aç konuyu haaa birde ana konu yaz... açtığın araba konularının hangisi hakkında somut bilgi sahibisin söyle bana ... kopyala yapıştırla bilgili olunmaz canım...

nobody nickli üyede yememiş içmemiş sana mı yetiştirmiş... güya benim hakkımda konu açacaktı sallıyorsun diyordu... hatta diyordunuz... güya beni rezil edecektiniz..

harbiden çocuksun electro... bu arada hilux la clio yu unutmuşsun ... daha resimlerim olmayan çok araç var passat bora passat polo primera megane bulursam atayım sana listene ekle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 18 Şubat 2013; 17:47:41 >

• Millet yine birbirini yiyiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Millet yine birbirini yiyiyor

İçim burkuluyor demir parçaları için tartışınca onlar .

Forum bilgi ve paylaşım amacıyla var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobody knows

quote:

İnsanın kendisinin de bulunduğu gruptan 3.çoğul şahıs kipiyle bahsetmesi, ne tür bir psikojik hastalıktır acaba
  • quote:

quote:

gerçek bilgiyi paylaşanlar için var ... bilmeden atıp tutanlar oldukça forumun cılkı çıkıyor...

sanada ayrıca teessüf ederim..
  • quote:

çok yanlış biliyorsun avensisi geçen sattım yakında tiguan resimlerini görürsün :)

ayrıca resimde gördüğün vergi dairesi çıktısı olan avensis 2007 model makyajlı yani 2006 değil bunu bile anlayacak kapasitede değilsin çıkmış burada araba ustası gibi konuşuyorsun. daha hangi kasa kaç model onu bile bilmiyorsun..

kullandığım araçlar otomobil genelde konuşulsa ne olur konuşulmasa ne olur ... sizin konuştuğunuz markalara göre mi tercih yapacam ben :) ... dh forumda konuşulana göre araba alacaksak golf jetta alacaz o zaman...
    sen piyasada herkesin dh otomobil forumuna bakarak araç tercihi yaptığını mı sanıyorsun ... sen kim araba kim ... senin yaşın kadar benim araba değiştirmişliğim var :)

ömründe 1 kere w220 ye 1 kere w210 a bin ondan sonra 13 yaş mı yoksa sıfır jettamı yada passatmı görürüm seni...

internetten bul bilgiyi aç konuyu haaa birde ana konu yaz... açtığın araba konularının hangisi hakkında somut bilgi sahibisin söyle bana ... kopyala yapıştırla bilgili olunmaz canım...

nobody nickli üyede yememiş içmemiş sana mı yetiştirmiş... güya benim hakkımda konu açacaktı sallıyorsun diyordu... hatta diyordunuz... güya beni rezil edecektiniz..

harbiden çocuksun electro...

S class ın parasından banane. tamam la paran var anladık ezik değilsin şu konuşma tarzın bile herşeyi açıklıyor, barzoluğunu açığa vuruyorsun.

Ben sana şu aracı al, bu aracı alma demedimki. kullandığın araçlarla alakasız bir çok aracın konusunda gelip ahkam kesiyorsun sorun bu. yazdığım araçlar dışında sahip olduğun başka araçları da yaz madem. ak ile kara belli olsun.

sana kapak yapmak ayrı bir zevk. makyajlı avensis 2006 haziran ayında satışa sunulmuştur canım. kimin ne kadar bildiği ortada. sen ruhsat bilgileriyle otomobil bilginliği taslamaya devam et.

''The new facelifted Toyota Avensis became available in June 2006.''

kaynak :http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Avensis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 18 Şubat 2013; 17:58:11 >

• En yakışıklı C sınıfı anketinde C sınıfının en yakışıklı 2-3 aracından Mazda3 yok ama seat exeo var
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

quote:

İnsanın kendisinin de bulunduğu gruptan 3.çoğul şahıs kipiyle bahsetmesi, ne tür bir psikojik hastalıktır acaba

Size cevap vemeyeceğim , seviyeye göre yorum yapıyorum iyi günler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

quote:

Size cevap vemeyeceğim , seviyeye göre yorum yapıyorum iyi günler

bana cevap verebilecek kadar kültürel birikime sahip olduğunu hiç sanmıyorum. Boşuna kasmaman isabet olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

harbiden çocuksun electro...

S class ın parasından banane. tamam la paran var anladık ezik değilsin şu konuşma tarzın bile herşeyi açıklıyor, barzoluğunu açığa vuruyorsun.

Ben sana şu aracı al, bu aracı alma demedimki. kullandığın araçlarla alakasız bir çok aracın konusunda gelip ahkam kesiyorsun sorun bu. yazdığım araçlar dışında sahip olduğun başka araçları da yaz madem. ak ile kara belli olsun.

sana kapak yapmak yarı bir zevk. makyajlı avensis 2006 haziran ayında satışa sunulmuştur canım. kimin ne kadar bildiği ortada. sen ruhsat bilgileyirle otomobil bilginliği taslamaya devam et.

''The new facelifted Toyota Avensis became available in June 2006.''

kaynak :http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Avensis

2006 model makyajlı avensis yokturrrr... hala ısrar ediyorsun... bak bilmeden sallıyorsun. gerçek kullanıcı olan beni yok sayıp yine kopyala yapıştırla iş yapıyorsun .. anlamak istemiyormusun ... eğer sen arabadan anlıyorsan varya..........

işte sen busun gerçek kullanıclarla dalga geçip google her bulduğunu doğru sanan birisin.. sana günlerdir anlatmak istediğim buydu..

ben sana sidik yarıştıralım demedim ki .. 7 13 yaş diye dalga geçen sensin...

bende diyorumki 10 yaşındaki araba senin jettayı 2 kere passatı 1.5 kere satın alır diyorum.. ama sende anlayacak kapasite nerede.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 18 Şubat 2013; 18:03:58 >

• yazacam bi şiir ama konu gergin linç olmayalım
  • quote:

quote:

quote:

seni tanımasını istedim böyle yapacağını nerden bilebilirdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

samimiyetine güveniyorum

bu electro böyle işte ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 18 Şubat 2013; 17:58:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

yazacam bi şiir ama konu gergin linç olmayalım

Candır hocam senin şiirler belki ortamı yumuşatır

• v40 tabiki
  • quote:

quote:

Konu'larda çok fazla yanlış yönlendirme mevcut

Haklı olanlar var sussusnlar mı

( şimdide biz başlayalım tartışmaya )
  • en yakışıklısı astra j kasa.
  • quote:

quote:

quote:

Konu'larda çok fazla yanlış yönlendirme mevcut

Haklı olanlar var sussusnlar mı

( şimdide biz başlayalım tartışmaya )

Kişisel tercihlere saygısızlık yanlış . Herkes aynı aracı beğenemz kimseyi sevdiği araçtan dolayı yargılamak doğru değil benim nacizane görüşüm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

samimiyetine güveniyorum

Baştacısın abi

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.