Şimdi Ara

EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
15
Favori
66.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fat32man

Arkadaşlar ben parayı verip araçta anlaşmıştım bugün yarın teslim edilmesini bekliyorum. Teslim alırken bir süpriz çıkarmı ekstra para istemezler değilmi benden.

fatura kesmemişlerse zam gelir..
  • Güzelim ülkemizi bu hale getirenlere hakkımı helal etmiyorum .
  • 1600cc üzerine zam gelmese bile olurdu çünkü satılmıyor. Satılan araçların %96 si 1600cc ve altında motor hacmi bulunan araçlarmış. %4 lük satış oranı vergi payı olarak %8 ile %10 arasında bir orandır Vergide aslan payı alt segment araçlardan alınıyor bu düzenleme sonrası yığılma yine en alt dilimde olacaktır.

Akaryakıttan da vergi alan bir devletsin neden motor hacmi kıstası koyuyorsun sadece net fiyat üzerinden vergilendirme bence daha mantıklı olur böylece yerli üretimin kapısı da aralanmış olur. avrupadan tepik yedin hala avrupayı koruyan düzenlemeler yapıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla mız 95 binde 10 senelik olacak.Yaptırıp bineceğiz artık.Araba hayal oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkoptimus

Hocam panik yapsan alsan bile farketmiyor ki faturası kesilmemiş tüm araçlara yansıtacaklar. Mecbur otomobil firmaları. Haftaya alacağım diyeni de etkileyecek. Bu gibi zamanlarda en iyisi sakin kalıp beklemeye geçmektir.

Hocam bayide olan araçları alabilirdi insanlar , zam haberi çıkalı oldukça zaman oldu . Bu olayın sızması insanları etkilemeliydi. Elinde tl tutarak araç almayı bekleyen birisi hem parasının değerini düşürdü hem araç alamadı. dolar arttı çok zararda. şirketler araba satmak için yapıyor inanmayın diyenler için benim lafım.
  • Ötv farkı bizden kampanyaları başlar artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icerdemisin Reis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat32man

Arkadaşlar ben parayı verip araçta anlaşmıştım bugün yarın teslim edilmesini bekliyorum. Teslim alırken bir süpriz çıkarmı ekstra para istemezler değilmi benden.

fatura kesilmediyse yeni zamlardan etkilenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Edepsizliği bırakın! Adamlar yol yaptı!!!

başka bir şey yaptıkları yok zaten.
  • Ben de dun anlasmistim. Paranin bir kismini da bayiye gondermistim. Bugunden itibaren zamdan etkilenmezsiniz denmisti dun. Ama bugun ogreniyorumki otv odenmemis. Muhtemelen fark isteyecekler, valmaktan vazgececegim boyle bir durumda.

• Ben mi yanlis hesapladim yoksa otv yi yapanlar mi?

Benin hesaba gore 152 bin tl yi gecen 1.6 lar zamdan etkileniyirda
  • Akgezenler konuya bekleniyor.
  • meydanlarda sallanan kuran ile hipnoz edilenler bu konuda ne düşünüyor acaba.

ben söyleyeyim; bu hükümet vatandaşa hiçbir zaman refah ve huzur vermeyecek...
  • Bütün markalar şuan fiyat güncelliyor. Yazıklar olsun, insanlar sıfır araba alamayacak artık. Yaptığım ufak bir hesaba göre 1.2 Tsi Comfortline Golf 82 'den 94'e kadar yolu olacak. Bu iş mevcut arabası olupta satarken iyi olacak herhalde. Fiyatlar arttığı için 2.el piyasasıda artacak.
  • şurada bir vatandaş vardı. biz insanları uyarırken "her şeyden korkan forum üyeleri" diye başlık açıp aklınca durumu iyi göstermeye çalışan. yaptırım, ambargo yok. siyaset yapıyorsunuz dedi, 9 gün sonra ilk ambargo resmi olarak geldi.
    https://forum.donanimhaber.com/m_121817153/tm.htm

üstelik bu aydan itibaren otomobil sektörünün en az %5 büyüyeceğini söylüyordu. Türkiye'nin hali bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 25 Kasım 2016; 9:54:49 >
  • Zam kesin ama oranlar farkli olabilir diye belirttim otv konusuyla ilgili mesajlarimda bazi arkadaslarda benzer paylasimlar yapti .En nihayetinde tamda oyle oldu 45 den 74 e sert gecis olurdu zaten yapmadilar.Yavasca gecirdiler.Simdi hepi topu yuzde 6 zamcik icinmi aldik .Olmadi valla az daha nakit olaydi 90 bin sifir faizle yapistirirdik bi 5.20 exec. yada mplus ah ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

-Ucuz araçlara indirim olacak söylentileri vardı, olmadı. Mevcut fiyatı 68 bin liraya kadar olan araçlar için vergi sabit kaldı.

-1.6 ve daha düşük motor hacimli araçlardan mevcut fiyatı 68 bin lirayı geçen lakin 119 bin lirayı geçmeyenlere %6 civarı zam geldi. Ki bu madde C sınıfı bütün dizel araçları ve benzinli araçların çoğunu, D sınıfı araçların pahalı olmayanlarını kapsıyor diyebiliriz. Hatta belki bazı yüksek fiyatlı B sınıfı araçlar da bu kapsama girebilir.

-1.6 ve daha düşük motor hacimli araçlardan mevcut fiyatı 119 bin lirayı geçenlere %18 civarı zam geldi. Ki bu madde söylentilerin odak noktası olan premium araçları ve normal markaların bazı D sınıfı full modellerini kapsıyor diyebiliriz.

-1.6-2.0 arası motor hacimli araçlardan mevcut fiyatı 224 bin liraya kadar olanlara %12, 224 bin liradan fazla olanlara %24 civarı zam geldi.

-2.0 üzeri motor hacimli araçlara %18 civarı zam geldi.

-Ek olarak dolar şuan 3.47 seviyesini gördü.

25.11.2016

Herkese iyi sabahlar, istikrar sürsün Türkiye büyüsün...

68 bin lik fiyati olan aracin otv matrahi nasil 40 bin oluyor ?

• Fiyatlarımız güncellenmektedir
     EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN EN YENİ ÖTV ZAMMI HAYIRLI OLSUN

• Sıfır araba benim için hayaldi , hayali bile hayal oldu..

Ayrıca 2013 öyle bir kazık girmişti ki şimdikiler etki etmiyor ben daha onu atlatamadım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.