bir çoğu daha önce forumda yayınlanmış olabilir ama ben şöyle genel bi konu yapayım dedim. görüşlerinizi ve en beğendiklerinizi belirtin işte
Şu modellere bakın ya en alt seviyesinden en üst seviyesine hepsi pırıl pırıl. Sonyericsson piyasa liderliğine koşuyor
içime sinmedi yeni modeller. x1 de comminicator gibi kocaman yahu. ama özelliklerini iyi olduğu kesin.
c902- k660-g900-w890-w980 ve x1 .. ön planda ve satacak modeller gibi duruyor...
favorı g900- plase x 1- w890- sürpriz k660 ve c902
modeller genel anlamda guzel. (tasarim/ozellik)
ancak G700 ve G900 modellerinde symbian kullandigi dikketimi cekti. buna gerek yoktu. nokia cizgileri uzerine birde symbian! olmamis bence.
W890i ve T280İ canavar seylere benziyorlar...!
C902 çok hoşuma gitti
Telefonlar uzak doğu ülkelerinde yaşayanların zevkine göre tasarlanmış o yüzden bu serileri pek beğenmiyorum. Ama her zaman söylerim kamerada ve sesde bir numara SonyEricsson.P910i şimdi P990i Se ye saygılar.
Tasarımlarını beğendim. Ama acaba çıktığı zamn buraya gelir mi o var.
Ben türkiyeye geleceklerini zannetmiyorum bu tip telefonlar genelde uzak doğu ülkelerinde piyasaya çıkıyor.
Bazı modeller uzak doğu modeli olduğu belli oluyor. Hatta K770i modeli de uzak doğu cihazlarına benziyor. Ama Türkiye'de de satılıyor diye gördüm.
i - International version c - for Mainland China a - for Americas
Bence en iyisi şuan K850 galiba. w960 da çıkmış ama fiyatı çok yüksek.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Bazı modeller uzak doğu modeli olduğu belli oluyor. Hatta K770i modeli de uzak doğu cihazlarına benziyor. Ama Türkiye'de de satılıyor diye gördüm.
k770i telpa nin gelecek telefonlar listesinde gozukuyor.
telefonlar çok iyi
nokia iyi telefonlar ortaya koymaya başlasa çok iyi olur yoksa pazarı sony ericsson a kaptıracak
Her tanıtılan model ve/veya modeller o marka için bir adımdır. Dolayısıyla bir çırpıda bir markanın diğerlerini geçmesi yada pazar payını kaptırması düşünülemez. Bu işler adım adım olur ve SE iyi bir adım attı kanaatindeyim, en azından rakiplerinin çıkardığı ürünlere bakılırsa iyi bir çıkış oldu. Özellikle g700/900, c902 ve x1 bu markanın amiral gemisi olmaya aday modeller.
millet ekran büyütüyor bunlarda bazi modellerde kücük yapmislar one öyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme