Şimdi Ara

En yıpratıcı meslekler?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediseven

Madencilik. Adamlar 10 yılda emekli oluyorlar zaten. 10 yılda ne ciğer kalıyor ne cilt... Kafa olarak muhasebe, hukuk yıpratıcı meslekler... Bu devirde pazarlamacı olacaksın arkadaş. Altında araban, cebinde şirketin parası, müşterilere mal satıyorum ayağına ye iç gez toz... 10 liralık mal satmak için 20 liralık masraf yaparlar ama gene de patronun en gözde elemanlarıdır pazarlamacılar...

Bizim tanıdık madenden emekli eminim yaşıtlarına taş çıkartır. sapa sağlam.
  • Tapu çalışanları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garsonluk ve kara subaylığı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jandarma astsubaylık babamdan dolayı ben bile yıprandım terörle mücedale olsun, sürekli tayin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

kadınlar için evhanımlığı diye tahmin ediyorum.

Yıpratıcı olduğu konusunda hemfikiriz ama o bir meslek değil dostum.

valla ananızın mesleği ne diyince evhanımı diyorum öyle yazıyolar hep

tabi ki meslek değil

Şaka bir yana çok zor be hocam.

• POLİS VE ASKERLİK fiziksel yaralar geçer ama ruhtaki yaralar geçmiyor..

• siz hiç yoğun ve ünlü biyerde garsonluk yapmadınız galiba... 1 hafta dayanabilirseniz ben bu işi bırakırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

Valla onu bunu bilmem de öğretmenliğin kebap meslek olduğu kesin.Hele hele müzik, beden eğitimi, rehber öğretmen ise hergün hobi gibi okula git 4 5 saat dur evine gel.Aldıkları para da cabası.

Madem bu kadar kolaydı öğretmen olsaydınız ya ? Siz velilerin/insanların bu düşüncesi değişmedikçe eğitmen ve eğitim kalitesinin vasat kalması kaçınılmaz..
  • İnsan sevmediği işi -kolay bile olsa- yapmak istemez değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

İnsan sevmediği işi -kolay bile olsa- yapmak istemez değil mi?

O zaman severek yapan veya yapmak isteyen insanları ''ya bunların yaptığıda meslek mi'' gibisinden hayıflamanın bir anlamı yok. Özellikle bu meslek ülkenin ve içinde yaşayanların geleceğini yakından igilendiriyosa.
  • Donercide komilik yapjyorum telle siparis geldimi onla ugrasiyorum bulasik yikiyorum dukkani temizliorum hatta en son ocaklari temizliyorum. Donerin takildigi cubuklari falan yikiyorum ozellikle son yaptigim cok onemli isin ucunda saglik var ozellikle o kismi cok ii yapmaya calisiyorum. Sabah 10da is basi yapiyorum okullar acikken 17.00da kapaliyken yada isler kotuyken 19.00 hatta bir ara 20.00de kapattik. Gunluk 25 tl aliorum basimdaki gicik patronda cabasi.

Yas 16 acik lise 1. Sinif 2.sonem ogrencisiyim.

Kisacasi 3 kurusluk dunya icin 5 kurusluk eziyeet cekioruz okuyup yukseklere cikmak en iyisi.

• Bunların yaptığı da meslek mi gibisinden hayıflandığım yok kardeşim.Sülalem öğretmen benim.Babam doktor, bir çok arkadaşım eğitim ve mühendislik fakültesi okuyor.Öğretmenlerin nasıl yorulduğunu, ne şartlarda çalıştığını senden öğrenecek değiliz. Öğretmen adayları bile yatarak fakülte okuyor.en azından çevremde öyle. Bu Bu ülkede de en kolay icra edilen,en kolay okunan bölüm öğretmenliktir.yazılı kağıdı okumayı, yoklama almayı, eğitim planı yapmayı bi halt sanıyorsunuz.öğretmenliğe çamur attığım da yok.kutsal meslek buna saygı duyarım çünkü her meslek grubunu öğretmenler yetiştiriyor.

• tornacılar,şuan lise stajımı yapıyorum bir tornacıda ellerim hep demir yalaşı yüzünden kesildi ustaların hallerini düşünemiyorum bile,birde vücut olarak çok yoruluyor insan
  • Doktorluk yipratici degil mi? Herhalde siz hastanedeki personelden falan bahsediyorsunuz. Cunku aptal bi koylunun gelip sizi tehdit etmesi, tedavi edilemeyecek bir hastaligi tedavi etmenizi istemesi ve bunu diretmesi bence oldukca yipratici.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Sixpounder

Doktorluk yipratici degil mi? Herhalde siz hastanedeki personelden falan bahsediyorsunuz. Cunku aptal bi koylunun gelip sizi tehdit etmesi, tedavi edilemeyecek bir hastaligi tedavi etmenizi istemesi ve bunu diretmesi bence oldukca yipratici.

10ppInsan ilişkileri ve psikolojik stresi var tabiki.ama bir taraftan da yaptığın işte yeni bir şey üretme derdi yok.
    Hasta tutumu doktorluk mesleğinin değil devlet politikamızın sonucu. Pek Sevgili yöneticiler çapa çocuk poliklinigi iflas ederken kendilerine altından kadehlerle1000. Odalı saraylarinda ayran yudumlarken doktoru halkın önüne atıyor.
    Yoksa dolandiricilar rahat bıraksa hasta doktor çok güzel anlaşacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkockanat

Muhendislik ozellikle bilgisayar/yazilim muhendisligidir bence kendi fikirlerinle ortaya bisey cikarman gerekiyor

Aynen öyle bilişim okuyorum cuma günleri 11 saat program yazılım görüyoruz nerden baksan bir program yazmak için beynim eriyor kafam bitiyor web tasarım yapıyoruz çok kıl bişi yapyorum açıyorum site başlığı sağda o altta müzik tekrarlanmıyo web tasarım neysede program yazmak yazılım çok zor ama iyi yanıda var yaptıktan sonra bütün yorgunluğun gidiyo bu meslekte yaratıcı olmak ve sabır lazımdır düşünenler bol bol kitap okusun yavaştan ingilizceyle bilgiiaayar dillerinede giriş yapın sonradan zorluk çekmessiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: meshood

Evet beyler başlık açık ve net

Hiç tereddütsüz askerlik milletin kahrını derdini sen çekersin çok zor senin için canlarını feda ederler sen burda pc de oturursun onlar - derecede nöbet tutarlar alay komutanına rapor verirler.Herşey bizim için.. Allah onları başımızdan eksik etmesin birde 2 senede bir tayin verirler yeni insanlar yeni dertler 6 sene doğu zorunluluğu zor cidden !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AydoSkull99 -- 1 Şubat 2015; 23:08:00 >
  • Çağrı merkezi
    Müşterinin haklı olduğunu bilerek onu haksız gibi görüp üstüne birde küfür yemek de cabası

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.