kardeş %5 ile vurmuşun bari 50 olda %10 çak ve sorum sana %5 falan ne işa yarı biliyosun demi
quote:
Orjinalden alıntı: master_tyrael
işte 31k
Sen damage yaptığınımı zannediyon
quote:
ben blood draini kullandım
hadi be bende nasıl vurdum diyordum o kadar çok komiksin....
has.kt.r
bu adamın lvl i kac daha hp geldigi zamanu damagesini bilmio ya sawaasta napcak
sana lol diyom...
ben de santa claus a 24000 vurmuştum blood drain le
zaten onu kesene ödül vercekler
aslında orda santa kuruzun canı 31000küsür doldudiyo
arkadaslar yanlısınız var butun skiller santa clause uzerine heal yapar ancak blood drain ve vampiric touch heal vermez.bu arada arkadas blood drainle 31 k vurarak cok buyuk bir hayar koydugunu zannediyo. ben o yaratıga 600 den fazla vuranı gormedim okadar koyan varmı?
bu arada santa clause received 31000 damage demek santa clause 31 k damage hasar aldı demektir. lutfen yanlıs bilgi vermeyiniz.
ya beyler bu santa clausu hiç kesen yokmune çıkıyo içinden?
quote:
Orjinalden alıntı: özgürgün
HARBİ HE ADAMA BAK BİDE CENABET SAYI HEALCI BİLE O KADAR HEAL VEREMEZ
bi de arkadasım topici açan arkadas ya cok gerekesiz yazılar yazıon cok gereksiz topicler yazıon bi kere sen orda o kadar damage vermemişin ki o kardan adam hp sini o kadar doldurmus...
"knight" arkadaş blod drain ve vampiric .... de bir skilldir yadece r'le olur
sadece r ile olur derken kastetmek istedigin yaratıgı oldurmekse bunu ben biliyorum dikkat ettigin icin tesekkur ederim arkadaslar received kelimesi zarar ugrumak anlamındadır.can doldurmak anlamında degil ancak bir yanlısım varsa simdiden duzeltin.saygılarımla
quote:
işte 31k
Dostum blood drain ile bende vurduğumda 31k vuruyo.Bunun bir özelliği yok.Kim vurursa yine aynı gelir.
wampric tuch atıom ölesine kimse yoqqen 3500 wuruo sora drain yapim 25000 fln wuruo nie böle wqamprşc daha çok koymalı ilk başta
yok mu hala santa clousun içinden ne çıktığını sölicek kişi???
LA NE EZİKSİN ADAM MA DAMAGE VURMAMIŞSIN Kİ ALLAHIM YA
ADAMIN CANI DOLMUŞ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme