Şimdi Ara

en yüksek damagem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş %5 ile vurmuşun bari 50 olda %10 çak ve sorum sana %5 falan ne işa yarı biliyosun demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: master_tyrael

işte 31k

Sen damage yaptığınımı zannediyon
  • quote:

ben blood draini kullandım

hadi be bende nasıl vurdum diyordum o kadar çok komiksin....
  • has.kt.r
  • bu adamın lvl i kac daha hp geldigi zamanu damagesini bilmio ya sawaasta napcak
  • sana lol diyom...
  • ben de santa claus a 24000 vurmuştum blood drain le
  • zaten onu kesene ödül vercekler
  • aslında orda santa kuruzun canı 31000küsür doldudiyo
  • arkadaslar yanlısınız var butun skiller santa clause uzerine heal yapar ancak blood drain ve vampiric touch heal vermez.bu arada arkadas blood drainle 31 k vurarak cok buyuk bir hayar koydugunu zannediyo. ben o yaratıga 600 den fazla vuranı gormedim okadar koyan varmı?
  • bu arada santa clause received 31000 damage demek santa clause 31 k damage hasar aldı demektir. lutfen yanlıs bilgi vermeyiniz.
  • ya beyler bu santa clausu hiç kesen yokmune çıkıyo içinden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: özgürgün

HARBİ HE ADAMA BAK BİDE CENABET SAYI HEALCI BİLE O KADAR HEAL VEREMEZ

bi de arkadasım topici açan arkadas ya cok gerekesiz yazılar yazıon cok gereksiz topicler yazıon bi kere sen orda o kadar damage vermemişin ki o kardan adam hp sini o kadar doldurmus...

• "knight" arkadaş blod drain ve vampiric .... de bir skilldir yadece r'le olur
  • sadece r ile olur derken kastetmek istedigin yaratıgı oldurmekse bunu ben biliyorum dikkat ettigin icin tesekkur ederim arkadaslar received kelimesi zarar ugrumak anlamındadır.can doldurmak anlamında degil ancak bir yanlısım varsa simdiden duzeltin.saygılarımla
  • quote:

işte 31k

Dostum blood drain ile bende vurduğumda 31k vuruyo.Bunun bir özelliği yok.Kim vurursa yine aynı gelir.
  • wampric tuch atıom ölesine kimse yoqqen 3500 wuruo sora drain yapim 25000 fln wuruo nie böle wqamprşc daha çok koymalı ilk başta
  • yok mu hala santa clousun içinden ne çıktığını sölicek kişi???
  • LA NE EZİKSİN ADAM MA DAMAGE VURMAMIŞSIN Kİ
    ALLAHIM YA

ADAMIN CANI DOLMUŞ

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.