Şimdi Ara

En yüksek TUS neden Psikiyatri? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
9.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    siniri 18 bin miymis bak bakiyim bir.

http://www.hukukihaber.net/m/saglik/super-hekim-lere-200-bin-tl-ye-kadar-maas-h223407.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu torba yasa ile yeni teklif edildi.Daha oylanmadı bile.
    No brain at all.
  • BirinciGelenSperm kullanıcısına yanıt
    Şaka mısın sen çocuk? İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun ben de doğrusunu söylüyorum ve bana cahil diyorsun. Nasıl konuşmam gerekiyor senin gibi biriyle?

• david12 D kullanıcısına yanıt
    Birader siz ciddi misiniz? Çocuk tercih dönemi yanlış bilgiler verip insanların kafasını karıştırıyor, ben de doğrusunu söylüyorum velet de beni alıntılayıp cahil deyip hakaret ediyor. Nasıl cevap vermemi isterdin bu çocuğa? Üstüne kalkmış adam mı oldun diyorsun. Sana verilecek cevap böyle düzgün değil de neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 15 Ağustos 2018; 13:26:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: david12

Bu mesaj silindi.
    Adam haddini bilmeyen birine verebileceği en nazik cevabı vermiş. Neresini kötü buldunuz da yorumun, hastalara da kötü davranacağı sonucuna vardınız?

Birincigelenspermin yan hesabı mısınız yoksa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikiyatri çalışma saati olarak rahat. Ama işin içinde olmayan ne yazık ki anlamayacak, kolay ve yatıp kazandığın bir bölüm değil. Konuşmayı bilmeyen insanlar puanı yüksek diye gidip psikiyatri yazıyor, buna da ayrı gülüyorum hatta ağlıyorum:( ( ayrıca acilde nöbete kaldıkları da oluyor ama az.)

• BirinciGelenSperm kullanıcısına yanıt
    Normal yorum yapamiyormusun kardesim. Hemen hakarete basliyorsun. Kimin beyni yok belli.

• Bu yasanın daha yürürlükte olmadığını belirttim. Hakarete de hakaretle karşılık verdim. Rica

• Xakler kullanıcısına yanıt
    2000 nesli çok kindar, dediğim dedik ve özgüveni çok yüksek. boşver abi anlatamazsın. cevap vermene gerek bile yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.