Şimdi Ara

en yüksek yakıt tüketimi bende diyenler kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KrM's

4 senedir kullanıyorum.1.6t ist. ama trafik yok denecek kadar az.Saatler ve yol durumu müsait olduğundan 12 lt.

Hocam bu aralar bende 1.6t insignia almak üzereyim o yüzden sordum bu soruyu.Artan ikinci el fiyatlarında o parayı hak eden tek araba olduğunu düşünüyorum.Fakat bu yakıt sarfiyatı bana bayağı fazla geldi.Bir Çok yerde okumuştum çok yakıyor diye ama hep şehir efsanesi diye düşünmüştüm.Sanırım vazgeçmek durumundayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOMANDO-Ö.H

quote:

4 senedir kullanıyorum.1.6t ist. ama trafik yok denecek kadar az.Saatler ve yol durumu müsait olduğundan 12 lt.

Hocam bu aralar bende 1.6t insignia almak üzereyim o yüzden sordum bu soruyu.Artan ikinci el fiyatlarında o parayı hak eden tek araba olduğunu düşünüyorum.Fakat bu yakıt sarfiyatı bana bayağı fazla geldi.Bir Çok yerde okumuştum çok yakıyor diye ama hep şehir efsanesi diye düşünmüştüm.Sanırım vazgeçmek durumundayım.

yaktığını hak eden nadir araçlar bunlar insignia ve yeni astra ....
  • Boş ağırlığı 1.5 ton un üzerinde 18 jant ebatı var ve 180 bg.Bunu altında yakıcak bu fiyata bu özellikleri taşıyan araç yoktur bence
  • 2004 1.6 Vvt-i Corolla ile..

Kışın agresif kullanımda bir iki de ışığa denk gelince 12.8-12.9 civarı bir ortalama çıkıyordu. Her sabah 2-3 kilometre benzinde gittiğini de varsayarsak bu 13 litrenin en az 2 litresi benzin 11 litresi lpg dersek;

11 x 3 = 33 kuruş (lpg kışın 3 liraydı)

2 x 4,8 = 9,6 kuruş.

Toplamda : 42-43 kuruşa kadar çıkan tüketimim vardı. "LPG" olmasına rağmen. Sakin kullanırsam 35 kuruş civarı yakıyordum.. Lpg'nin artık çok kârlı olduğunu düşünmüyorum..
  • corvette ile 8 litreyi yakalayan var :)

en yüksek yakıt tüketimi bende diyenler kulübü en yüksek yakıt tüketimi bende diyenler kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 18 Mayıs 2014; 20:43:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

ATTRACTION ağabeyimiz vardı..
    Corvette aracı ile 49.8lt civarı birşey yakalamıştı...

Stonewall var, o da 5200 Grand Cherokee ile o civarları yakalayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2013 Auris 1.6 CVT
    Ş.içi 10.6

İyice kökle 15 litre görürsün.
  • quote:

Boş ağırlığı 1.5 ton un üzerinde 18 jant ebatı var ve 180 bg.Bunu altında yakıcak bu fiyata bu özellikleri taşıyan araç yoktur bence

Tabi kesinlikle öyle.Böyle bir araç için normal ama beni aşabilir yani o açıdan söyledim.Yine de bakalım hayırlısı olsun.Buna rağmen alabilirim.İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wave61

quote:

Orijinalden alıntı: KOMANDO-Ö.H

quote:

yaktığını hak eden nadir araçlar bunlar insignia ve yeni astra ....

Astra hakkında bilgi sahibi değilim ama insignia için doğrudur.Yaktığı yakıt helal olsun ona

• K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    eski aracım hocam captiva, şuan anneme verdim. Şuan 320d var max 9lt gördüm, sakindede 7lt yakıyor
  • konunun başlığına uygun mesajlar gelirse daha yerinde olur burada herkes normal tüketimleri paylaşırsa başlık anlamsızlaşır.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

corvette ile 8 litreyi yakalayan var :)

en yüksek yakıt tüketimi bende diyenler kulübü en yüksek yakıt tüketimi bende diyenler kulübü

Bu Durmuş Can abimin arabası ? oda mı üye :)

• quote:

one ya corvette 200 km ile mi sınırlı hız sınırı :) poloda bile 260 var

• AntiFANBOY A kullanıcısına yanıt
    O 200 km değil, 200 mil

Yani yaklaşık 320 km hızı gösterir kadran var
  • kmh yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

kmh yazıyor.

Bu videosu,

http://www.youtube.com/watch?v=Ss3ZxTMxiXM

Buda teknik verileri;

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=14519

Son hız 290 km/h

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Kimin bu araba seninmi.? @TuVNeRa
  • Ortalama kullanimda 12lt,trafikte 14-18lt arasi.Bir kereye mahsus olarak 100tl bezinle hep trafikte 110km gidebilmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Migros13 -- 19 Mayıs 2014; 16:57:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

quote:

Bu Durmuş Can abimin arabası ? oda mı üye :)

Araç ankarada C6 Z06 mavi renk ve sahibinin isminin durmuş veya can ile alakası yok.Kadran 220 ile sınırlı kalanı dikkat dağılmasın diye cama yansıtılıyor.
     en yüksek yakıt tüketimi bende diyenler kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgur16 -- 19 Mayıs 2014; 17:08:39 >

• qwertyuıopğü,asdfghjklşizxcvbnmöç.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.