Trafikteki arkadaşları ağzı açık stop izletirsem paso 6500 çevirip gidersem 20 litre :) yoksa işimi görsün Istersem 10 11 litre
quote:Orijinalden alıntı: engnr123 http://i.imgur.com/rba9kTM.jpg 21.3 artabiliyo ekstrem durumlarda. 2007 slk 200 11 km ortalama için çok ekonomik bir değer benim yaktığım 13 litre 35 km ortalama hızda...
TuVNeRa kullanıcısına yanıt Hocam siz nerde yaşıyorsunuz ortalama hızınız kaç o arabaya nasıl o kadar yaktiriyorsunuz :)
quote:Orijinalden alıntı: mutluakbulutHocam siz nerde yaşıyorsunuz ortalama hızınız kaç o arabaya nasıl o kadar yaktiriyorsunuz :)sakin kullanım 14lt sert kullanım 16lt
4 senedir kullanıyorum.1.6t ist. ama trafik yok denecek kadar az.Saatler ve yol durumu müsait olduğundan 12 lt.
quote:Orijinalden alıntı: KrM's 4 senedir kullanıyorum.1.6t ist. ama trafik yok denecek kadar az.Saatler ve yol durumu müsait olduğundan 12 lt. çok ekonomik araç 1.6 t hakkını da veriyor almayı düşünüyorum aslında
quote:Orijinalden alıntı: wave61quote:Orijinalden alıntı: KrM's 4 senedir kullanıyorum.1.6t ist. ama trafik yok denecek kadar az.Saatler ve yol durumu müsait olduğundan 12 lt. çok ekonomik araç 1.6 t hakkını da veriyor almayı düşünüyorum aslındaPeugeot 307 1.6 Tiptronik, şehiriçi 11 lt
Ablam bir arkadaşının bmw x5 inin 30lt yaktığını söylemişti ben pek ihtimal vermedim ama mümkün müdür?
quote:Orijinalden alıntı: o.lut03 Renault broadway benzinli 20 litre şehir içi 12-14 şehir dısı sorunu hala bulamadilar Ateşleme yakıt pompası ve motora verilen anlık yakıt miktarı. ...