Şimdi Ara

En zevk verici lig hangisi sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben izlerken zevk aldığım premier lig en gücsüz takımların maçı olsa bile zevk verio .. sevmediğim lig italya ligi ... .....

• premier+spain bu ligleri seviyorum sevmediğim lig almanya
  • DAHA KAÇ KİŞİ AÇACAK BAKALIM BU EN GÜZE LİG KONUSUNU
  • YA MADEM YORUM YAPMAK İSTEMİOSUN HİÇ BİŞİ YAZMA KARDEŞ !!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANCKER

YA MADEM YORUM YAPMAK İSTEMİOSUN HİÇ BİŞİ YAZMA KARDEŞ !!!!!

evet katılıyorum kardeşimiz açmış mod lerde karşı çıkmamış topici kapatmamış sana ne oluyo??
  • SAĞOL KARDEŞM EYVALLAH
  • Bence En Zevkli Lig İngiltere Premier Ligidir Çünkü Chelsea ve Liverpool Var Ha Bide Arsenal Tabiiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evt haklısın en ii lig bencede premier lig fakat la liga da zevk verio en sinir olduğum lig italya ve almanya ..
  • ispanya ve italya ligleri
  • Bencede italya,ispanya,premier lig iyi almanya ligi fransadan daha zevkli geçiyo.Ama en iyi italya milan maçları
  • en iyisi premier lig ondan sonra da serie a gelir benim için
  • Bence de ispanya ligi
  • 1 ingiltere
    2 isanya
    3 fransa
    4 hollanda
    5 almanya
    6 italya
  • ingiltere - italya - ispanya
  • ya abi bence kesinlikle premier ligi cunku ikili mucadeleler olsun ataklardaki cabukluk olsun cok zevk veriyo stadları zaten bir harika insan o stad goruntulerini gorunce daha cok zevk alıyo en sevmediğim lig İTALYA LİGİ..bir de bi sorum olacak italya ligindeki stadlara dikkat edermisiniz lutfen mesela delle alpi (yanlıs yazdıysam duzeltin lutfen) ya da san siro aralık ayının hemen baslarında tarla gibi oldu zeminleri bizim ulkemizde bile oyle olmadı ve stadyumları cok eski ve silik duruyo yani ingiltere,ispanya ligindeki maclarda daha cok haz alıyorsunuz ama italya liginde malesef oyle değil.

my number one PREMİER LEAGUE

www.kaleclub.ekibi.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: KLEBERSON_1903

DAHA KAÇ KİŞİ AÇACAK BAKALIM BU EN GÜZE LİG KONUSUNU

her onunne gelen aynı topiği acarsa yanmısız.bu konu açıldı yorumlandı merak ediyosan arama yaparsın herkesin yorumunu okursun.topic kirliliğine ne gerek war?
  • 1. İspanya
    2. İtalya
    3. Almanya

Ben herkesin aksine İngiliz ligini sevmiyorum. Şişire şişire top oynanan bi lig bana hiç çekici gelmiyor. İspanyolların açık futbolları, İtalyanların yüksek düzeyde mücadelesi, Almanların güreşir gibi futbol oynaması hoşuma gidiyor. İngilterede bütün takımlar 40 metreden top şişirerek oynuyor(Arsenal hariç). Ben de böyle futbolu sevmiyorum.
  • fransa ligide şu sıralar zevk veren ligler arasında ii transferler lige ayrı bi hava kattı ..
  • dubayi ve azerbeycan ligi sipikerleri golden sonra bi dinleyin süper
  • ingiltere ispanya...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.