Şimdi Ara

En Zevkli Levelling Bölgeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradan Quest ile Levelling yaparken hangi yerleri keyifaralar oynadığımı yazıyorum.

1-58 Arası (Eastern Kingdoms)

The Hinterland (30-35)
    E.P. (40-45)
    S.O.S. (49-52)

58-68 Arası (Outland)

Malesef her haritası ayrı bir zulümdür

68-80 Arası (Northend)
    Grizzly Hills (73-75)

80-85 Arası
    Mount Hyjal (80-82)
    Deepholm (82-83)

• abi quest yapmanın hiç bir keyifi ve yeri yok bana göre :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

abi quest yapmanın hiç bir keyifi ve yeri yok bana göre :/
    valla level kasarken zevkle kastığım tek yer var orasıda Hyjal ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locknroll

valla level kasarken zevkle kastığım tek yer var orasıda Hyjal ...

Alıntıları Göster
    ben lore'a göre zevk alıyorum . Mesela warlock kasarken outland çok zevkli gelmişti. Dk kasarken northend
  • başlangıç bölgeleri arasından en zevk aldığım undeadlerin başlangıç bölgesi (trisfal glades?), eski barrensı severim, hinterlandi severim, mulgoreu biraz severim, westfall iyidir atmosfer olarak, redridge mountains iyidir, eski tousand needles iyiydi, e. ve w. plaugelands atmosfer olarak iyidir, uldumda zevkten dört köşe olmuştum, outlandde nagrand ve blade edgei sevdim biraz, northrendde zuldrakın (howling fjord?) olduğu yer dışında hemen her yeri sevdim, pandaria bence çok iyi tasarlanmış, ben beğendim şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

başlangıç bölgeleri arasından en zevk aldığım undeadlerin başlangıç bölgesi (trisfal glades?), eski barrensı severim, hinterlandi severim, mulgoreu biraz severim, westfall iyidir atmosfer olarak, redridge mountains iyidir, eski tousand needles iyiydi, e. ve w. plaugelands atmosfer olarak iyidir, uldumda zevkten dört köşe olmuştum, outlandde nagrand ve blade edgei sevdim biraz, northrendde zuldrakın (howling fjord?) olduğu yer dışında hemen her yeri sevdim, pandaria bence çok iyi tasarlanmış, ben beğendim şahsen.
    Outlandde öyle bir atmosfer var ki, bu ne şu ne o ne falan derken ne leveling kalıyor ne bişey.Sanki her yardkaresini en iyi şekilde hazırlamak için saatlerce uğraşmışlar gibi.Büyük ihtimalle de öyledir.

Peninsulada ilk demonlar karşılar sizi, pitlord kesersiniz npclerle, çok zevklidir.Aletler, binalar vardır demonların kullandığı bu ne dersiniz ne işe yarar bu?Her yer kızıl.Zangarmarsh a geçersiniz, ağaçadamlar.Belflere tanıdık gelecektir 5 lvlda kestiler onlar çünkü.Şimdi kesemezler, zor.Mount point açıyım diye gidersiniz kendi factionuzun outpostuna.Ordanda görevler gider.Üstlere çıkarsınız Blades edge.Hayvan gibi dikenler çıkar karşınıza(Oyunda herhalde en çok bu bölgeyi seviyorum).Biraz daha üstlere çıktınız mı Bir yer görürsünüz ki, of.Dikenlere dark dragonflight saplanmıştır.Üsttede nether.Goblinler.Bi yerden de siz eksik kalın, neyse buradada mana monsterlar falan vardır.İyidir mordur.

60 olsak da gitsek

• Stranglethorn vale, eastern plaguelands, tanaris, silithus, stonetalon mountains, winterspring, nagrand, sholazar basin, grizzly hills favorilerimdir. Ayrıca northrendi karış karış ayrıca severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolnedra

Stranglethorn vale, eastern plaguelands, tanaris, silithus, stonetalon mountains, winterspring, nagrand, sholazar basin, grizzly hills favorilerimdir. Ayrıca northrendi karış karış ayrıca severim
    Northrend'de kasmak güzel bence karlar arasında falan. Outland'i sevmiyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reinhardt

Northrend'de kasmak güzel bence karlar arasında falan. Outland'i sevmiyorum bende.

Alıntıları Göster
    Outland genel olarak sevilmeyen bir bölge olmasına rağmen raidlerinin de bir o kadar muhteşem oluşu gerçekten ilginç geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Outland genel olarak sevilmeyen bir bölge olmasına rağmen raidlerinin de bir o kadar muhteşem oluşu gerçekten ilginç geliyor bana

Alıntıları Göster
    Cata öncesi STV çok zevkliydi, devamlı pvp olurdu vs. SOnrasını pek bilmiyorum. Outland bence de berbat Özellikle Nesingwary görevleri korkunçtu. 30 tane bilmem ne öldür, tekrar 30 tane bilmem ne öldür. Herhalde başka quest bulamamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

Cata öncesi STV çok zevkliydi, devamlı pvp olurdu vs. SOnrasını pek bilmiyorum. Outland bence de berbat Özellikle Nesingwary görevleri korkunçtu. 30 tane bilmem ne öldür, tekrar 30 tane bilmem ne öldür. Herhalde başka quest bulamamışlar

Alıntıları Göster
    Gerek atmosferi gerekse de hareketliliği bakımından benim gözde mekanım Deepholm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekobi

Gerek atmosferi gerekse de hareketliliği bakımından benim gözde mekanım Deepholm :)

Alıntıları Göster
    58 level olup her Outland gidişimde mutlu oluyorum, lakin tam aksine Nortrendden nefret ederim. Abi outland'in nesini sevmiyorsunuz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

58 level olup her Outland gidişimde mutlu oluyorum, lakin tam aksine Nortrendden nefret ederim. Abi outland'in nesini sevmiyorsunuz ya

Alıntıları Göster
    Nagrand, Uldum, Grizzly Hills, Vashj'ir, Kun-Lai Summit
  • quote:

58 olunca ben de çok mutlu oluyorum çünkü Dark Portalda 100 kere gang yemekten kurtuluyorsun
    Ayrıca Dungeonlarda ise bir mob 2k exp veriyor ve metre kareye 125 mob düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ananassuyu

quote:

58 olunca ben de çok mutlu oluyorum çünkü Dark Portalda 100 kere gang yemekten kurtuluyorsun
    Ayrıca Dungeonlarda ise bir mob 2k exp veriyor ve metre kareye 125 mob düşüyor

Alıntıları Göster
    level 42 oldum nereyi önerirsiniz beyler night elf hunterım...

• quote:

Orijinalden alıntı: quadream

Thousand needless çok zevklidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolnedra

quote:

Orijinalden alıntı: quadream

Thousand needless çok zevklidir

Alıntıları Göster
    Outland'de içim kararıyor benim. Duskwood, Un'Goro Crater atmosfer olarak iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moltherion

Outland'de içim kararıyor benim. Duskwood, Un'Goro Crater atmosfer olarak iyidir.

Alıntıları Göster
    Bence level kasmanın pek bi tadı yok asıl zevkli olan savaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gLeaM*.#

öyle deme.eğer raid, arena takıntın yoksa ve en azından guild heirloomların varsa sakin sakin quest yapmak, etrafı incelemek, arka fonda müzik dinlemek yada skypetan arkadaşınla geyik çevirmek eğlencelidir.ama outland tüm bunlara rağmen sıkıcıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süt oğlan

quote:

Orijinalden alıntı: gLeaM*.#

öyle deme.eğer raid, arena takıntın yoksa ve en azından guild heirloomların varsa sakin sakin quest yapmak, etrafı incelemek, arka fonda müzik dinlemek yada skypetan arkadaşınla geyik çevirmek eğlencelidir.ama outland tüm bunlara rağmen sıkıcıdır.

bi bakıma doğru aslında arkadaşlarla olunca zevkli olabiliyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.