Şimdi Ara

En Zor APC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anivia'yı listeye yakışmamış.
  • Oyunun en zor şampiyonu bence açık ara syndradır. Apc olarak Sonrasında azir gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fasmodey kullanıcısına yanıt
    Knock up ve hasarının düşmesi buna neden oldu.Burst apc iken yine kolay geliyordu da Cass gibi dps olunca zorlaştı.
  • Hepsine hadi eyvallah derim de Tf'nin nesi zor abi? Harita kontrolü denen şeye sahipseniz tf oynarsınız bu kadar net. Point click stunı var champin E-Q atınca Adc tekliyorsunuz yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim nesi zor. 3 karttan birini seçmek mi kastı sizi anlamadım ki. Champin mana sıkıntısı bile yok skill ata ata mana dolduruyor. Manasını dolduran skill'in de en çok damage atan kart olması ayrı bir manidar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Azir yada TF'dir.

höh ya la 6625 mesaj nedir babacım forumdamı yatıp kalkıyorsunuz?
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Forumda daha yüksekleri var.
    Bu arada gözüne batan sadece ben miyim?
  • quote:

Forumda daha yüksekleri var.
    Bu arada gözüne batan sadece ben miyim?

Daha yüksekleri varda bu konuda haklılar. Seninle team rank atmaya başladığımızda temmuz sonları, ağustos başlarında 2400 mesajın vardı benim 3800 dü

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 6 Aralık 2015; 22:01:17 >
  • gördüm tabi de en seninkini görünce höh dedim yani:) @Lynxou

Post kasıldığı aşikar normal biride yorumladıgı zaman aynı şeyi söyler. yalnız 6bin mesaj 10 bin mesaj ne farkediyor ınsanlar icin? bu kadar forumda vakit geçirmenin her konuya cevap vericem diye şartlamak çok anlamsız geliyor bana belki arkadaşların kücük oldugundan olabılır ama 2006'dan beri takılırım forumda 2011'de üye oldum. ilgimi cekmeyen beni ilgilendirmeyen konulara cevap vermem neyse herkesin kişisel tercihi yargılamak bize düşmez @Khanjui
  • Roxio kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi sadece bu bölüme mesaj attığımı sanıyor. Ancak bilgisayar bölümlerinde de mesaj atıyorum. Bu arada yukarıda ''post kasıyor'' denmiş. Post kasmak için boş mesaj atmak lazım.
    Bu arada yine 3v3 mü başlasak?
  • quote:

Çoğu kişi sadece bu bölüme mesaj attığımı sanıyor. Ancak bilgisayar bölümlerinde de mesaj atıyorum. Bu arada yukarıda ''post kasıyor'' denmiş. Post kasmak için boş mesaj atmak lazım.
    Bu arada yine 3v3 mü başlasak?

Eskisi gibi girmiyorum ben oyuna. Boş olduğum zaman arkadaşlar açıksa 5 pre giriyoruz o kadar. Biraz sıktı zaman geçsin de oynayasım gelsin başlarım

• Kendime post kasma uzmanı diyorum ancak benden çok daha iyileri olduğu açıkça görülüyor. Hem de bunu hiç "boş mesaj" atmadan yapıyorlar.
  • Post Kasma Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Kahkaha attım lan

• 2-3 dkya ya konu ya da mesajlar silinir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Post Kasma Uzmanı -- 6 Aralık 2015; 22:11:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Kasma Uzmanı

2-3 dkya ya konu ya da mesajlar silinir zaten.

Evet,susmazsan konu silinecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

quote:

Orijinalden alıntı: Post Kasma Uzmanı

2-3 dkya ya konu ya da mesajlar silinir zaten.

Evet,susmazsan konu silinecek.

Boş konu zaten silinse bir şey olmaz.
  • Orianna dır heralde ama aniviayayıda hakkını vererek oynamak zor

• Hepsi çok zor . hepsinin kendine has zorlukları var ayrıca biri diğerinden zor demek pek mümkün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Hepsine hadi eyvallah derim de Tf'nin nesi zor abi? Harita kontrolü denen şeye sahipseniz tf oynarsınız bu kadar net. Point click stunı var champin E-Q atınca Adc tekliyorsunuz yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim nesi zor. 3 karttan birini seçmek mi kastı sizi anlamadım ki. Champin mana sıkıntısı bile yok skill ata ata mana dolduruyor. Manasını dolduran skill'in de en çok damage atan kart olması ayrı bir manidar.

Ya şu Tfye kolay Hero diyenler cidden gülünç duruma düşüyor Laningi en zor midlerden birisi assasin herolara karşı 0 resmen kart seçmek zor değil ama kart seçmenin ayrı bir mekanigi var bunuda ekleyeyim

• İnsanlara zor gibi gelmemesinin sebebi hepsiyle bir şekilde idare edebiliyorsun ama çok fazla incelikleri var. Aralarından en zoru Azir Shurima Halayını yapıcam diye 5 kişi arasına atlayıp ölen bir sürü Azir oyuncusu gördüm.

• TF çok kolay. Orianna'ya da birkaç maçta alışıyorsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.