Paran varsa al diyorum Sonuçta bi kere alıyosun ve ileriye dönük bir laptop olması iyi senin açından.
Param var ama altarnatif ve daha uygun fiyatlı makinalarada bakmak istiyorum mesajımda da belirttiğim gibi makinadan anlamam oyun açar oynarım kapatır nette takılırım arada birde sağlam download yaparım hepsi bu kadar
quote:
Orijinalden alıntı: son_samuray
quote:
Orijinalden alıntı: Yve
Paran varsa al diyorum Sonuçta bi kere alıyosun ve ileriye dönük bir laptop olması iyi senin açından.
Param var ama altarnatif ve daha uygun fiyatlı makinalarada bakmak istiyorum mesajımda da belirttiğim gibi makinadan anlamam oyun açar oynarım kapatır nette takılırım arada birde sağlam download yaparım hepsi bu kadar
söylediklerinin hepsini rahat rahat yaparsın hatta oyunda bi çok laptop tan daha iyi performans alırsın ama velakin ucuzlugu konusunda biraz işin zor dengi yada yakın cihazlarda bu fiyat aralıklarında olucaktır.
uzun lafın kısası ya parayı basıp alıcan yada beklentileri aşagı çekip uygun fiyatlı laptoplara bakıcaksın misalen yüksek performans oyun oynamak gibi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme