Şimdi Ara

EN ZORLANDIĞINIZ OYUN !!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 360da lost odyssey
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

NG 2 de 5.Boss a geldim zorlayan birşey olmadı. Aynı oyundanmı bahsediyoruz

Hayır dostum ilk oyundan bahsediyoruz,en azından ben onu kastetmiştimOynamadıysan ve seni zorlayan oyunlara meraklıysan,Hard da oynamanı tavsiye ederim360 a uyumlu oyun,2.el falan bulursan kaçırma,grafikleri de çok iyidir,tek kötü yanı kamera problemi

Saygılar..

• Ninja Blade benimde...

3.missiondaki bossta takıldım tek canla geçmek mümkün değil...saatlerce denemişimdir en sonunda kafayı yedim dvd yi kırdım oldu bitti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Ninja Blade benimde...

3.missiondaki bossta takıldım tek canla geçmek mümkün değil...saatlerce denemişimdir en sonunda kafayı yedim dvd yi kırdım oldu bitti..

helal olsun abi walla bende yapmak üzereydim senin yaptığını en sonunda bitirebildim.
    sen missiıon 3 de takılmışsın iyi bari erkenden kırıp rahata kavuşmuşsun yoksa mission 9 da aleti kırardın heralde. ya warya şu mission 9 a harcadığım vakti oyuna tekrar başlasaydım aynı yere gelirdim heralde...adamlar 8 bölümün karmasını yapmışlar 9. bölüme ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 24 Mart 2009; 19:05:22 >

• Ninja Gaiden II yi neden bu kadar kazık yapmışlar anlamadım.
  • ninja gaiden 2 2.boss u geçemedikten sonra cd yi arabanın dikiz aynasında asılı olarak kullanıorm sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetaci -- 24 Mart 2009; 19:58:31 >
  • Sizin Ninja Gaiden 2'niz var...Benimde en zorlandığım oyun ama o kadar para verdikten sonra bitirmemek olmaz dediğim Heavenly Sword
  • en iyisi ninjalı oyunlardan uzak durmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 25 Mart 2009; 2:26:56 >
  • ninya gaiden 2 kadar zor bi oyun görmedim ben.9uncu bölümde artık lanet olsun dedim bıraktım:)
  • Ya Ninja Gaiden II den sinir geldi. Konsolu kirdirtacak bana. Eger ki tum gun basindan kalkmadan oynayabilirsen oyunu belki bu kadar sorun olmiyacak, ama benim gibi isten gelince oturup 2 saat oynayim dersen o zaman buyuk sorun teskil ediyo. Bu hizla 2 haftaya zor biter bu oyun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: honestboy

Ya Ninja Gaiden II den sinir geldi. Konsolu kirdirtacak bana. Eger ki tum gun basindan kalkmadan oynayabilirsen oyunu belki bu kadar sorun olmiyacak, ama benim gibi isten gelince oturup 2 saat oynayim dersen o zaman buyuk sorun teskil ediyo. Bu hizla 2 haftaya zor biter bu oyun....

Benim gibi oynuyorsun dostum oyunlarıGünde 2-3 saat stres atmak için.Böyle olunca da çok zorlayan oyunlar,fazla zevk vermiyor.Bu yüzden son zamanlarda spor oyunlarına ağırlık verdim.Tenis,futbol veya dövüş oyunları iyi geliyor buaralar mesela.

Saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

quote:

Ya Ninja Gaiden II den sinir geldi. Konsolu kirdirtacak bana. Eger ki tum gun basindan kalkmadan oynayabilirsen oyunu belki bu kadar sorun olmiyacak, ama benim gibi isten gelince oturup 2 saat oynayim dersen o zaman buyuk sorun teskil ediyo. Bu hizla 2 haftaya zor biter bu oyun....

Benim gibi oynuyorsun dostum oyunlarıGünde 2-3 saat stres atmak için.Böyle olunca da çok zorlayan oyunlar,fazla zevk vermiyor.Bu yüzden son zamanlarda spor oyunlarına ağırlık verdim.Tenis,futbol veya dövüş oyunları iyi geliyor buaralar mesela.

Saygılar..

ya aslında eniyisi böyle oynamak bende sizin gibi oynuyorum.iş güçten vakit bulamıyorum.ama boş vaktin olmayagörsün alet bağımlısı haline getirio birden kendini.
    geçen 3 boş günüm vardı verdim kendimi xbox a dolayısıyla oyunlar zevkten çıktı bitirmek üzerine kuruldu :D dolayısıyla sinir yaptırıo kastırıo insanı gereksiz bu xbox walla yaaaa

• Valla dostum ben en çok PS2 günlerini özlüyorum.MGS2-3,PES,Devil May Cry,GTA3,Prince of persia gibi oyunlardan aldığım zevkin yarısı yok şimdiki oyunlarda.O oyunlar kadar zevk alacağım oyun olsun,varsın zorlasın istediği kadar

Şimdi,yok LCD de hareketli sahne sorunuydu yok 3K sorunuydu derken,az da olsa soğudum bu işlerden.

Saygılar..
  • quote:

quote:

Saygılar..

Hocam ben de live' den FIFA 2009 falan atiyorum genelde. Ama bazen gaza geliyorum gunduz. Diyorum kendi kendie bu aksam eve gidince artik su Nanja Gaiden 2 de saglam ilerleyeyim diye. Bir turlu ilerleyemiyorum. Bende soyle bir durum var bir tane Single Player oyuna basladigim zaman o oyunu bitirmeden baska oyuna baslamiyorum. Cunki kontroller falan alistiktan sonra baska oyuna gacip tekrar ayni oyuna donmek problem olusturuyo. Bu Ninja Gaiden 2 de bitesiye kadar baska oyuna baslayamiyorum. Dun Lost and the Damned satin alip indirdim. Oylece duruyor konsolda....

• şu conan denen oyun delirti beni.. tuşa bas olayı her bosda ve sonda çok gıcıktı..
    bi de god of war vardı bu tip basma
    ninja gaiden süper oyundu anmadan edemicem. başta kötü dedim bi sardı sonra
    combonun gözünü sevim.
  • En zorlandığım oyun uzuneşşek
  • resident evil 1 tablo bölümünde baya zorlanmıştım bide silentt hill piyano bölümünde
  • quote:

quote:

Saygılar..

Aynen stressiz oyunlar oynamayı seviyorum.Spor oyunları ve adventure oyunları tercihimdir

• Ninja Gaiden 2
    Bölüm sonundaki bosslar adama kafayı yedirtiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.