Şimdi Ara

EN8500GT SILENT + fan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu ilk açtığım zamanlar normal oynarken belli bi süreden sonra takılmalar oluyo bende bunu ekran kartımın ısınmasına bağlıyorum. haklımıyım bilmiyorum?? konu başlığındaki gibi EN8500GT SILENT var elimde ne gibi bi soğutma ünitesi önerirsiniz?? konulara göz gezdirdim ama silent bi ekran kartına önerilen bi fan göremedim daha doğrusu fan takılırmı silent bi ekran kartına onu bile bilmiyorum yardım lütfen

•  EN8500GT SILENT + fan??

Kartin bu sanirim. Bu karti sogutmak icin ilk once sogutma blogunun boyutunu olc. 12cm lik fan problem yaratirmi bak.
    Daha sonra 12cmlik bir fan al (sorun yaratirsa 92mm). o siyah parcanin uzerine yapistir (kolay sokulebilen bir yapistirici sec. Forumda daha once yapan vardi. Beyaz silikonumsu birseyle yapmisti. ama tam bilmiyorum adini..
    Fani da dusuk devire bagla (7V veya 5V yeterlidir, Sonucta cok isinan bir kart degil kendiler)

Gule gule, hem sessiz, hem soguk kullan

• evet kart bu. hemen açıp dediğin ölçümleri yapamıyacam ama tavsiyen için çok sağol, teşekkür ederim kardeş
  • 12cm fan oraya büyük gelir ama 8cm veya 9cm bi fan alıp sessiz olarak kullanırsan fazlasıyla yeterli olur,gayet de iyi soğutur.Pasif olarak kullanmak pek akıl işi değil bu ekran kartlarını...
  • silikon ile 92mm lik fanı sabitleyebilirsiniz tahminimce. Fakat o ekran kartı fazla güç tüketmediği için bence siz kasa içi havalandırmanızı daha iyileştirirseniz hem diğer bileşenleriniz içinde soğutmaya yardımcı olur...
  • Aynı karttan bendede vardı yük altında 85 dereceleri görüyor boşta 65-70 arasnda idi. Güzelce alumnyum bloğu kaldrdm 8 lik fan için 3 adet delik açtım. Üzerine stok 8lik fan taktım vida yerine kablo kelepçesi kullandım.

Yük altında hiç birşekilde 65 derece üzerine çıkmadı İstersen detaylı olarak yarımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infra_dark -- 6 Mayıs 2008; 13:30:48 >
  • İlave :

9 luk yada 12 lik takma çok büyük gelir. 8 lik tam uyumlu oluyor. Hatta abartmıyorum orjinal fan gibi duruyor. Sadece kartın üst sağ köşesi boşluk kalıyor zaten orada soğutma bloğu yok. KArta 7 V ile üfletmen yeterli ben 12 V de üfletiyordum buna rağmen ses pek problem olmad yalnız 2 ay kullandıktan sonra oldukça toz toplamıştı araa heatsinklerin arasnı üfletsen iyi olur
  • çok sağolun arkadaşlar az önce 8lik bi fanı üstten vidalayarak tutturdum daha deneme şansım olmadı ama assasin creed yüklenmekte performansı bildiririm

infra_dark kurduğun düzenek gerçekten etkileyici gibi görünüyo eğer 1 tanesi yetmezse sana danışabilirim montaj konusunda ayrıca teşekkür ederim sana
  • Bi düzeltme yaptım yazdıktan sonra okumamısım sanki 3 adet 8 lik taktum gibi olmuş. Halbuki 8lik fan takmam için 3 adet delik açtım yazacaktım.

1 tanesi bile fazla :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.