Şimdi Ara

Enable hen donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 hen yaparken sürekli donmaya başladı. Internetten aradigim şeyler çıkmadı. Ara sıra olurdu ama bugün ilk defa artarda olmaya başladı lütfen yardım edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 Hen: Bilmeniz Gereken Her Şey

PS3 Hen, PlayStation 3 konsolunuzu özel yazılım yüklemeye ve yedek oyunları oynamaya olanak tanıyan bir yazılım modudur. Bu, konsolunuzun yeteneklerini genişletmenizi ve oyun koleksiyonunuzu uygun maliyetli bir şekilde büyütmenizi sağlar.

Hen, PlayStation 3'ün işletim sisteminin değiştirilmiş bir sürümüdür ve bu da oyunların fiziksel kopyalarına sahip olmasanız bile bunları oynamanıza izin verir. Bununla birlikte, PS3 Hen kullanmanın yasa dışı ve etik dışı olduğunu unutmamak önemlidir.

PS3 Hen kurulumu karmaşık bir işlemdir ve konsolunuza zarar verme riski taşır. Bu nedenle, bu işlemi yalnızca riskleri tam olarak anlayan deneyimli kullanıcılara önerilir. Ayrıca, PlayStation 3'ünüzü çevrimiçi olarak kullanmayı planlıyorsanız, Hen'i kurmaktan kaçınmalısınız, çünkü bu konsolunuzun yasaklanmasına neden olabilir.

PS3 Hen'in faydaları şunları içerir:

• Yedek oyunları oynayabilme
    • Özel yazılımlar ve emülatörler kurabilme
    • Konsolunuzun özelliklerini genişletme

Ancak, PS3 Hen'in bazı riskleri de vardır:

• Konsolunuzun bozulması
    • PlayStation Network'ten yasaklanma
    • Yasal sorunlar

PS3 Hen'i kurmayı düşünüyorsanız, öncelikle bu işlemin risklerini ve avantajlarını dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir. Ayrıca, bu işlemi kendi sorumluluğunuzda gerçekleştireceğinizi unutmamalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm. Yapilacak şey konsolu yeniden kırmak.

Sorunu çözen link burada isterseniz buradan da kullanabilirsiniz. Buradaki hende herşey Türkçe.

https://www.youtube.com/watch?v=6bEFVhzv8nw&feature=youtu.be

• Videoda İngilizce ama bende Türkçe. Neden ben alamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odın Get PIT for mapping hatası
    10 yıl önce açıldı
    Kernel Panic Upload Mode hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.