Şimdi Ara

Endonezya Psn (Türk kredi kartları geçmiyor) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.101
Cevap
236
Favori
430.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Please enter a valid credit card number enkart ımı ekledim ama şöyle bir hata alıyorum bilen biri var mı birde 3,05 tl para çekilmiş ama doğrulamak için olsa gerek oyun almaya çalıştığım zaman hata alıyorum
  • hotline miami 2 fiyatı nedir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete041

Akbank sanal kartla plus üyelik aldım fakat oyun satın alamıyorum sürekli kart bilgileri hatalıdır diyor arada 3 tl kesiyor şimdilik 15 tl oldu delirecem

Dün bizimde başımıza geldi, arkadaşla bi o bi ben denedik Dragon Age alırken, ondan 15, benden 12 TL mi ne gitti toplamda, ama 15 güne geri geliyor tabi, sapıttı psn onla alakalı galiba. 30 kere denemişizdir. Ama aldık akşam üzeri anca.
  • Az once ilk mesajda yazdigi sekilde once 2 gunluk plus sonra da battefield premium aldim saka gibi bi fiyata.

kart: enpara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zugu kullanıcısına yanıt
    bizimkiler anca bahane üretsin yok euro yok o yok bu adamlar bu kadar ucuz satıp para kazanıyorsa bizim neyimiz eksik bunlardan.%100 yorumunda haklısın
  • ödemeyi yaptım tam adamlar parayı çekti psn E-820001f7 hatası verdi şimdi store a bağlanamıyorum+oyun kütüphane de gözükmüyor :S :S S:

edit: Şuan herşey olması gerektiği gibi sıkıntı kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheodenKing -- 3 Nisan 2015; 1:30:49 >
  • pluss uylık alsak enpara ıle gene 25 dusuyormu? ve kaca gelık bu sayede ?
  • Plus yillik 44 tl civarina geliyor
  • guguk kullanıcısına yanıt
    enpara ıle yapılırsa bu ıslem öyle degıl mı *
  • Harika fiyatlar us psn biter benim için hazır dolarda almış başını gidiyoken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackRussiaN

enpara ıle yapılırsa bu ıslem öyle degıl mı *

Evet 3 aylik alininca cok uyguna geliyor
  • Bölge kilidi olayı ne olacak online oyunda ne yapacağız ? ? ? Lag vs. ucuzda alsak çekilmez laglı
  • Dün Endonezya psn den bf4+premium paketini aldım 58tl ye gelmiş oldu. Enpara yok ama en kısa zamanda temin edeceğim. Bir de pc den 2 günlük plus aktif edilebiliyor mu yoksa ps den mi yapmamız gerek ?
  • guguk kullanıcısına yanıt
    3 aylk ne kdr a gelıor
  • Kararsız kaldım 3 indirim arasında BF4 mu Fifa 15 mi Tomb Raider mi aliyim ? Bir fikir verebilirmisinkz

• 3. Dünya ülkesi psninin rezil sistemi yüzünden 2 gündür alamıyoruz nasıl övüyorsunuz anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

3. Dünya ülkesi psninin rezil sistemi yüzünden 2 gündür alamıyoruz nasıl övüyorsunuz anlamıyorum

endonezya mı 3. Dünya ülkesi ? Endonezyada gördüğüm kadarı ile bizim pek farkımız yok endonezya dan, sorun psn de olmalı
  • Bugün ya da yarın ps4 üm gelecek. Gelince bunun içinde plus üyeliği olacak mı denemek için? İlk açtığımda neler yapmam lazım bilgi verirseniz sevinirim?

• İlk bir kac sayfaya baktim bazilari garanti sanal geciyor diyor bazilari gecmiyor diyor garanti bankasi sanal kart geciyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Kararsız kaldım 3 indirim arasında BF4 mu Fifa 15 mi Tomb Raider mi aliyim ? Bir fikir verebilirmisinkz

Bf4 al derim aslında .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.