Şimdi Ara

Endonezya Psn (Türk kredi kartları geçmiyor) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.101
Cevap
236
Favori
430.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Kararsız kaldım 3 indirim arasında BF4 mu Fifa 15 mi Tomb Raider mi aliyim ? Bir fikir verebilirmisinkz

Bf4 al derim aslında .

Aslinda istiyorum bf4 ama bisi aklima takildi ben Ilk Konsol PS4 ile basladim hix fps oyun oynamadim haliyle pc de iyiyim sknti yokta simdi bf4 fps malum nisan alma ve kontrol nasıl ? Hic bi kisi vuramazsam diye de supheleniyorum oyundan sogumayim diye oto nisan vs varmi ? Ne biliyim yani gta fps i gibi zor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endonezya Psn (Türk kredi kartları geçmiyor)
    İlgilenen varsa oyun eklendi endozenya psn ye 156 tl

• web üzerinden Indonesian PSN hesabı yarattım ama kredi kartımı kabul etmedi .
    3rd party sitelerden kart alıp deneyen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackRussiaN

3 aylk ne kdr a gelıor

3 aylık 24 tl enpara ile 12 tl
  • Herkesi Endonezya sevgisi kabarmış görüyorum. Yaz sonu o taraflardan size güzel kareler gönderirim :D Jakarta dolaylarından

Bu arada TR Psn de ki Tomb Raider Definitive Endonezya da daha pahalı sanırım
  • quote:

quote:

quote:

Kararsız kaldım 3 indirim arasında BF4 mu Fifa 15 mi Tomb Raider mi aliyim ? Bir fikir verebilirmisinkz

Bf4 al derim aslında .

Aslinda istiyorum bf4 ama bisi aklima takildi ben Ilk Konsol PS4 ile basladim hix fps oyun oynamadim haliyle pc de iyiyim sknti yokta simdi bf4 fps malum nisan alma ve kontrol nasıl ? Hic bi kisi vuramazsam diye de supheleniyorum oyundan sogumayim diye oto nisan vs varmi ? Ne biliyim yani gta fps i gibi zor mu ?

Orasını bilemem ama tomb raider pkus bir gün gelir ve bayağı eskidi yapım ha oynamadıysan kesin al derim o ayrı. Fifa 3 ay sonra kutulusu bile düşecektir yenisi çıkacağı için. Bf ise oynayabilirsin herkes aynı şsrtlarda oynuyor zaten ha ilk başta ezerler ama sonra alışınca sende terör estirirsin ayrıca premium sürümde tüm dlcler olduğu için çok daha zevkli bir oyun olacaktır.

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Dün garanti sanal kartımla buradan alış veriş yaptım. bf4 aldım hiç bir sorun çıkarmadı.
  • selam arkadaşlar. bende kredi kartı ile oyun alamayanlardanım. herşeyi düzgünce yaptım fakat bir kaç denemede "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." bu hatayı alıyorum. marco arkadaşımızın dediği gibi adresleri de yazdım.

bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
  • Arkdslar Axessle yapabilen oldumu alisveris?

• dark souls çok pahalıymış yaw
  • quote:

Deagon age 50 tl hiç birşey değil valla bende alayım yarın indirim nezamana kadar geçerli acaba.

Salı gece yarısına kadar geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

quote:

Deagon age 50 tl hiç birşey değil valla bende alayım yarın indirim nezamana kadar geçerli acaba.

Salı gece yarısına kadar geçerli

14.04.2015 Salı'ya kadar
  • Ps4 de yeni oldugum icin soruyorum kusura bakmayin Bf4 alsam online da oyuncu sıkıntısı yasar miyim ne kadar gotur beni, hardline ciktigi icin herkes ona geçiyor sanki

• bu konuyu neden açtınız kimse kimseye yardımcı olmuyor 2 günden beri uğraşıyoruz kredi kartını kabul etmiyo 2 tane kredi kartı denedik bu kadar bencillik yapacaksanız girmeyin bu konuya
  • Dostum sürekli peşpeşe deniyorsan Sony tarafından bloke gibi birşey konuyor sanırım. Bende böyle olmuştu, birkaç gün bekledikten sonra tek seferde alabilmiştim.

Örneğin yeni bir hesap açarak tekrar kartı tanımlamayı denermisin. Hesap açarken de adres vs. bilgilere dikkat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_tuna

Dostum sürekli peşpeşe deniyorsan Sony tarafından bloke gibi birşey konuyor sanırım. Bende böyle olmuştu, birkaç gün bekledikten sonra tek seferde alabilmiştim.

Örneğin yeni bir hesap açarak tekrar kartı tanımlamayı denermisin. Hesap açarken de adres vs. bilgilere dikkat edersin.

hocam başka hesap başka kredi kartıda denedik fakat nafile
  • 3 aylik plus alsam yarisisini enpara iade yapar mi yoksa 50 tl+ mi harcamam lzm?

• Teşekkürler, Life is Strange tüm sezonunu birde merakımdan Resident Evil Revelations 2 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

3 aylik plus alsam yarisisini enpara iade yapar mi yoksa 50 tl+ mi harcamam lzm?

Toplamda 25 tl iade geliyor dostum Enparadan. Örneğin ; 30 tl alışveriş yaptın 15 tl iade gelecek. 10 tl daha iade hakkın var yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Ps4 de yeni oldugum icin soruyorum kusura bakmayin Bf4 alsam online da oyuncu sıkıntısı yasar miyim ne kadar gotur beni, hardline ciktigi icin herkes ona geçiyor sanki

Yaşamazsın zaten hardline bf4 ile pek alakası yok Hardline daha çok Cod ve Cs kıvamında bf4 uzun bir süre gidecek.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.