Şimdi Ara

Endonezya Psn (Türk kredi kartları geçmiyor) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.101
Cevap
236
Favori
430.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Innial kart geçiyor mu arkadaşlar bi cvp verin ya mağdur kaldık. Herkes işini yapıyor yardım isteyene kimse cvp vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi geçen sefer endonezyadan enpara ile alışveriş yaptığımda hata verip 7 kez 3 lira çekmişti ertesi gün denediğimde oyunu alabilmiştim. şimdi yeni hesap açtım tekrar oyun alacağım. enpara kartımı ekleyip confirm yapınca yine 3 tl kesti ve yine hata verdi. yarın denesem olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerr

Playstation in kendi ayarlarindan erisilebilirlikten degistirebilirsiniz

Teşekkür ederim hocam, dediğiniz şekilde oyunda düzeldi. Halen yuvarlağa basın diyor tabi ama gözardı edilebilir :)

Bu arada, Bloodborne oyununun sec hesabını forumdan eski bir üyeye 1 aylıgına ücretsiz verebilirim. Sec hesapla online oynayabilirmi bilmiyorum ama denemek isteyen olursa pm'den yazabilir. Burayı kirletmeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_Arslan -- 5 Nisan 2015; 21:56:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

arkadaşlar şimdi geçen sefer endonezyadan enpara ile alışveriş yaptığımda hata verip 7 kez 3 lira çekmişti ertesi gün denediğimde oyunu alabilmiştim. şimdi yeni hesap açtım tekrar oyun alacağım. enpara kartımı ekleyip confirm yapınca yine 3 tl kesti ve yine hata verdi. yarın denesem olur mu sizce?

Hocam ben ne yaptıysam alamadım 9. kez denedim yine olmadı çözemedim.

Bu mesajdan sonra 5 dk sonra farklı adres yazarak onayladı oyunu sonunda alabildim çok mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downrock -- 5 Nisan 2015; 23:27:50 >

• downrock kullanıcısına yanıt
    Hangi adresi yazdınız? Ayrıntılı Açıklarsanız bende öyle yapıyım. Ben konsolosluk adresi girmiştim geçen sefer.

• İlk mesajdaki adres işe yaramıyomu?

• Girişdeki adresi yazdım fakat bazı noktaları değiştirdim. Bence sizde no:70 felan yapin vsvs. Bilmiyorum belkide tesadüfende olmuş olabilir.

Mr. N. Supra No:55
    State:Kuningan
    City :Jakarta
    Posta Kodu: 12950
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Arkadaşlar Fifa 15' i en kart ile sorunsuz aldım. Endonezya hesabını 2.hesap olarak ayarladım. Bu hesaptan indirdiğim Fifa 15' i birinci hesabımda online oynayabilir miyim ? Yada TR hesabımda online oynamak için yapmam gereken nedir ?

Her iki hesabı da ana hesap yapın. Herhangi bir hesapta Plus varsa oynarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben endonazya plus uyeligi alcam ps4 arkadasımında ps3 var onunda plustan faydalanmadını istiyorum onun cıhaz ps3 oldugunda benımkıde ps4 oldıgunda iki cıhazdada ana hesap olurmu olmazsa pri sec seklinde olursa ikimizde plustan faydalanabilirmiyiz tesekkurler

• Adres konusunda buralara bağlı kalmayın. Ben google mapsten adres buldum bir sürü. Bir restaurant adresi ekledim hesaba, kredi kartını ekleyince 3tl kesti ve direk kabul etti. Yığınla adres bulunuyor google maps sağolsun, en azından aynı adresler çok denk gelmez arkadaşlar.

• Enparadan çekilen 3 lirası iade olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Enparadan çekilen 3 lirası iade olan var mı?

Kesilen paralar geri ödeniyor. Bazen 1-2 gün içinde geri ödenirken bazen 15 günü buluyor. Fakat mutlaka ödeniyor, endişe etmeyin.
  • Hocam eng. versiyonunu almanı tavsiye ederim. Tuşlarda hiçbir değişiklik yok gönül rahatlığıyla alınabilir. @TheHeaven

Preimum sürümünde oyun ve preimum bir arada satılıyor. neden ucuz EA spring sale var hocam o yüzden indirimde. @Craxler Devon
  • beyler ps3 psn store fiyatları da, ps4te olduğu gibi ucuza geliyor mu endonezya psnde? eğer öyleyse bu fiyatları görebilceğim bi link falan var mı?
  • Evet ps3 tede indirim var ea Spring sale yi tıkla solda ps3 secin fiyatları görürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Evet ps3 tede indirim var ea Spring sale yi tıkla solda ps3 secin fiyatları görürsünüz

ps3 yanımda değil yalnız. internet üzerinden görmenin bi yolu yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Evet ps3 tede indirim var ea Spring sale yi tıkla solda ps3 secin fiyatları görürsünüz

ps3 yanımda değil yalnız. internet üzerinden görmenin bi yolu yok mu acaba?

Aşağıdaki link ps3 oyunları için.

• Call Of Duty Adwanced Warfare Endonazyada 700.000 rupi cevirince yaklaşık 140 TL yapıyor. Steamden 60 TL'ye TR mağazasından aldım. PS'nin oyunları gereksiz derecede pahalı. Steam ile PC kesinlikle daha ucuza geliyor.

Dijital surumun bile bu kadar pahalı olması mantiksiz. TR fiyatlarına girmeye bile gerek yok. Aynı oyun 202 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

Call Of Duty Adwanced Warfare Endonazyada 700.000 rupi cevirince yaklaşık 140 TL yapıyor. Steamden 60 TL'ye TR mağazasından aldım. PS'nin oyunları gereksiz derecede pahalı. Steam ile PC kesinlikle daha ucuza geliyor.

Dijital surumun bile bu kadar pahalı olması mantiksiz. TR fiyatlarına girmeye bile gerek yok. Aynı oyun 202 TL.

O oyun TR de aynı fiyat
    Season pass AW fiyatı 202 tl

Konsol mu pc mi olayına dönmesin konu
  • Encard bugün geldi. 28 TL. ye Dragon Age deluxe edition aldım, sağolasın endonezya psn.
    Arkadaşlar bu deluxe edition içindeki itemleri, silah, at vb. şeyleri senaryoyu oynarken de kullanabiliyoruz değil mi? Sadece online oyun için değildir umarım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.