Şimdi Ara

Endüstri mi inşaat mı yazılım mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elektrik elektronikten sonra bunlardan birini yazmayı düşünüyorum hangisinin olanağı daha iyidir bundan 5 yıl sonra iş imkanı azalmayıp tam tersine artabilecek potansiyelde olan meslek hangisidir

• Up
  • Endüstrinin iş tanımı nedir ? Bence inşaat. Adam endüstri müh yerine bir tane işletmeci alıyor bu ülkede o mesleğin tanımı pek yok.

Şöyle düşünelim açılıp kapanan bir köprü de mimar çizer inşaat müh yapar elektrik elektronikçi ve makina müh açılıp kapanan motorda çalışır endüstri müh oo iyi olmuş der. Ona göre düşün dostum.
  • SirAlexFerguson S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu aralar endüstri çok rağbet görmeye başladı bende ondan kararsız kaldım peki yazılım nasıldır
    endüstri müh ne mi yapar? O köprüden nasıl maksimum sayıda en az trafik sıkıntısıyla ve en yüksek kârla araç geçer diye kafa yorar proje tasarlar.

Ya da ne mi yapar? Tüm bu saydığın mühendislerin maksimum verimle bir arada çalışmasını sağlar. Evet çoğu işsizdir.
  • Hocam yazılımında türkiyede karşılığı yok ne yazık ki yıllardır geleceğin mesleği deniyor ama o gelecek bir türlü gelmedi
  • SBJKN1903 S kullanıcısına yanıt
    Çoğu işsizdir derken gerçek anlamda mı mecazi anlamda mı söylediniz hocam
    Aslında doğru da asıl sorun galiba bilgisayar mühendislerinin de yazılım yapabilmesi galiba birbirinden çok ayrılmadığını söylüyo herkes
  • Okuyacağın üniye bağlı daha çok
  • ovamaltine O kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsinin aynı ünide olduğunu düşünüp cevaplarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovamaltine

Okuyacağın üniye bağlı daha çok
    Hacı sen en iyisi en üste endüstri yaz kız çok oluyor Bak sonra pişman olursun Hem zaten mühendislikte başka bölümde kız yok mecbur oralara gidicen olm boşver dinle beni

• sinirliprens S kullanıcısına yanıt
    Kız önemli değil hacı işim güzel olsun maaşlı olsun yeter kız bulunur her türlü
  • Upt
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

endüstri müh ne mi yapar? O köprüden nasıl maksimum sayıda en az trafik sıkıntısıyla ve en yüksek kârla araç geçer diye kafa yorar proje tasarlar.

Ya da ne mi yapar? Tüm bu saydığın mühendislerin maksimum verimle bir arada çalışmasını sağlar. Evet çoğu işsizdir.

köprü meselesi inşaat mühendislerinin hatta mimarların işi
  • Upl
  • Upo
  • Insaatın ıs ımkanı artıyor ama okuması yapması zor. Torpil yoksa da işin zor biraz
  • sgb5361 S kullanıcısına yanıt
    Ya sen nereyi düşünüyosun peki:D
  • ovamaltine O kullanıcısına yanıt
    Işık Üniversitesi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.