Şimdi Ara

Endüstri mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alabaster

Medipol'de endüstri mühendisliği okuyacaksan okuma daha iyi. Odtü'de endüstri müh okuyorum, çalışma alanı en geniş diye de bölüm seçilmez...

Sana mı soracak lan nerde okuyacağını tipsizsana nerde okuduğunu sordu mu lan tipsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.thy34

Haklısınız bayan kadın
    Zira elektrik mühendisliği elektrik elektronikten daha geniştir
    Kimya-makine-inşaat-elektrik 4 temel mühendislik dalıdır

Uzaktan bakınca kadına mı benziyorum a'q.

• quote:

Orijinalden alıntı: Industrial Engineer

quote:

Orijinalden alıntı: dr.thy34

Haklısınız bayan kadın
    Zira elektrik mühendisliği elektrik elektronikten daha geniştir
    Kimya-makine-inşaat-elektrik 4 temel mühendislik dalıdır

Uzaktan bakınca kadına mı benziyorum a'q.

Hayır bayana benziyorsun

• İşten çıkarmalarda öncelik endüstri mühendisindedir.Her mühendisin bilmesi gereken şeylerin detaylısı endüstri mühendisliği oluyor

Not:Makina mühendisi sayılırım
  • bilgisayar mühendisliği tam olarak mühendislik değilmi bilgisayar bir bilim ve ayrıca bir disiplin ayrıca 4 tane temel mühendislik diye bir şey yok onlardan türeyen bir şey de yok o zaman söyle bilgisayar hangisinden türeme elektrik elektronik diyeceksin şimdi alakası yok ben hiç bir bilgisayar mühendisinin elektrik devreleri dizdiğini görmedim bu arkadaşa fazla musamaha göstermeyin ne dediğini bilmiyor
  • Şimdi şöyle bir şey var okuduğun üniversite bu kadar önemli olmasa gerek. Ben kendimi geliştirdikten sonra istersem odtü de okuyandan daha girişimci olabilirim. Mühendis olmak istiyorum ama kız olduğum için makine, elektrik elektronik gibi şantiye işlerine bulaşmak istemiyorum. Neden endüstri mühendisi olmayayım ki yabancı dilimi çok iyi geliştirdikten sonra ?

• iremmebia İ kullanıcısına yanıt
    cinsiyetine göre mesleklere bulaşmak istememek... ne denilebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alabaster

cinsiyetine göre mesleklere bulaşmak istememek... ne denilebilir?

Kirli ortamda çalışmak istemiyor demek ki?

• alabaster kullanıcısına yanıt
    Ben bir şantiyede kendimi yeterince ifade edebileceğimi düşünüyorum. Onun aksine insanlarla olan ilişkimi avantaja dönüştürmem lazım . Şantiyelerin Nasıl yerler olduğunu bilen bilir. Bana göre olduğunu düşünmüyorum

• Elektronik ve haberlesme muhendisligi ile ilgili bilgisi olan var mi

böyle desen tamam ama cinsiyetini öne çıkararak seçmek istemediğini söylemek birazcık komik oluyor :-) istemiyor olmana tabii ki bir şey demem.
  • alabaster kullanıcısına yanıt
    Hem istemiyorum hem de yeteneklerime göre uygun bir yer olmadığını düşünüyorum

• Liseliye bak bilgisayar müh. Matematiğin altbsalı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: MeteAyhan

bilgisayar mühendisliği tam olarak mühendislik değilmi bilgisayar bir bilim ve ayrıca bir disiplin ayrıca 4 tane temel mühendislik diye bir şey yok onlardan türeyen bir şey de yok o zaman söyle bilgisayar hangisinden türeme elektrik elektronik diyeceksin şimdi alakası yok ben hiç bir bilgisayar mühendisinin elektrik devreleri dizdiğini görmedim bu arkadaşa fazla musamaha göstermeyin ne dediğini bilmiyor

ya daha dün liseye gidiyordun bana, 3 yıldır türkiye'nin en iyi okulunda mühendislik eğitimi alan adama nasıl ahkam kesebiliyorsun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

iremciğim bak sana şöyle anlatayım. 3. sınıf bilkent endüstriye geçen arkadaşım var, mezun olunca ne yapacağını bilmiyor.

bu arada en geniş mühendislik makina ve elektrik elektroniktir.

4 tane temek mühendislik var diğer hepsi bunlardan türeme; Elektrik elektronik, Makina, Kimya, inşaat

Bilgisayar müh. biraz karışık. tam olarak bir mühendislik değil

Elektrik elektronik or elektrik?

türkiye'de anlam karışıklığı olmasın diye electrical engineering'i, elektrik elektronik diye çevirmişler. şuan itü'deki elektrik mühendisliği başka bir şey o temel mühendislik değil. bilmem anlatabildim mi?

@dr.thy34 yani daha sınavdan yeni çıktın 3 yıuldır mühendislik okuyan adama nasıl ahkam kesebiliyorsnuz? amcan dayın okuyordur kesin. onun anlatıklarıyla yarı mühendis oldum heralde

• Burda ne iş yaptığını kimse bilmiyor demiş. Kardeşim Endüstri mühendisinin işi kalite ve verimliliktir. Adete bir soru çözüm makinasıdır. Bkz. :

+Şirketimiz daha fazla kar elde etmesi için ne yapabiliriz ?
    - 3 makina mühendisi çalışıyor 1ini kovup diğer ikisiyle idare etmemiz mümkün.
    +tm tşk
    -öd
  • quote:

quote:

quote:

iremciğim bak sana şöyle anlatayım. 3. sınıf bilkent endüstriye geçen arkadaşım var, mezun olunca ne yapacağını bilmiyor.

bu arada en geniş mühendislik makina ve elektrik elektroniktir.

4 tane temek mühendislik var diğer hepsi bunlardan türeme; Elektrik elektronik, Makina, Kimya, inşaat

Bilgisayar müh. biraz karışık. tam olarak bir mühendislik değil

Elektrik elektronik or elektrik?

türkiye'de anlam karışıklığı olmasın diye electrical engineering'i, elektrik elektronik diye çevirmişler. şuan itü'deki elektrik mühendisliği başka bir şey o temel mühendislik değil. bilmem anlatabildim mi?

@dr.thy34 yani daha sınavdan yeni çıktın 3 yıuldır mühendislik okuyan adama nasıl ahkam kesebiliyorsnuz? amcan dayın okuyordur kesin. onun anlatıklarıyla yarı mühendis oldum heralde

Dostum gaaayet iyi biliyorum Elektriğin Yurtdışında ne kadar geniş bir mühendislik olduğunu. Sonuçta "DÜNYADA" 4 temel mühendislk denince herkes electrical eng. der :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami altıntarak -- 26 Temmuz 2016; 14:56:36 >

• Bogazici endustri ile bilkent endustri arasinda cok fark var midir

• Suleymanca S kullanıcısına yanıt
    Bu kadar küçümsenecek bir şey değil bu :))

küçümsemiyorum yaptığı işi söylüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.