Şimdi Ara

Endüstri mühendisliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kim söylüyor sana bunları bizim işimiz zaten bu iş çıkarmalarda bile endüstri mühendisleri var onlar tayin ediyor yani. İşimiz bu max verim min. maliyet
  • Aynen bende medipol endüstri mühendisliği yazacam ve insan nerede okursa okusun kendini geliştirdiği sürece her yerde iş bulur
  • Suleymanca S kullanıcısına yanıt
    Büyük şirketlerde önemlidir ama orta ve küçük ölçekli şirketlerde açıkçası endüstri mühendislerine pek rağbet yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Industrial Engineer

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

Orijinalden alıntı: Industrial Engineer

quote:

iremciğim bak sana şöyle anlatayım. 3. sınıf bilkent endüstriye geçen arkadaşım var, mezun olunca ne yapacağını bilmiyor.

bu arada en geniş mühendislik makina ve elektrik elektroniktir.

4 tane temek mühendislik var diğer hepsi bunlardan türeme; Elektrik elektronik, Makina, Kimya, inşaat

Bilgisayar müh. biraz karışık. tam olarak bir mühendislik değil

Elektrik elektronik or elektrik?

türkiye'de anlam karışıklığı olmasın diye electrical engineering'i, elektrik elektronik diye çevirmişler. şuan itü'deki elektrik mühendisliği başka bir şey o temel mühendislik değil. bilmem anlatabildim mi?

@dr.thy34 yani daha sınavdan yeni çıktın 3 yıuldır mühendislik okuyan adama nasıl ahkam kesebiliyorsnuz? amcan dayın okuyordur kesin. onun anlatıklarıyla yarı mühendis oldum heralde

Dostum gaaayet iyi biliyorum Elektriğin Yurtdışında ne kadar geniş bir mühendislik olduğunu. Sonuçta "DÜNYADA" 4 temel mühendislk denince herkes electrical eng. der :)

tamam işteo electrical eng. türkçeye EE olarak çevrildi

• düşün bu yeni çıkmış halim
  • cenayyldrm C kullanıcısına yanıt
    Bende böyle düşünüyorum umarım düşündüğümüz gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kanıtla o zaman bekliyorum o dört temel mühendisliği bilgisayarın bilim olmadığını disiplin olmadığını kanıtla azcık akıl olsa o bilkent computer science ne demek bilirdin
  • quote:

Liseliye bak bilgisayar müh. Matematiğin altbsalı zaten

ona kalırsa EE => fizik makina=> fizik İnşaat tam bilmiyorum oda fizik mat karışık bir şeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeteAyhan

quote:

Liseliye bak bilgisayar müh. Matematiğin altbsalı zaten

ona kalırsa EE => fizik makina=> fizik İnşaat tam bilmiyorum oda fizik mat karışık bir şeydir

kardeşim alıntılama beni ne istiyorsan seç bana ne yav
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.