Şimdi Ara

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ NASILDIR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
20.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oğlum iyi değilseniz seçmeyin yakmayın kendinizi benimde hedefim endüstriydi vazgeçtim.En iyisi torpilin olduğu bölümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimbombom35

Oğlum iyi değilseniz seçmeyin yakmayın kendinizi benimde hedefim endüstriydi vazgeçtim.En iyisi torpilin olduğu bölümdür.

Hedefin ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yıldız da eski değerini kaybetti
  • rashid52 kullanıcısına yanıt
    İç mimarılk
  • Torpilin var mı peki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailede inşaatla uğraşan çok kişi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

quote:

Orijinalden alıntı: Akif95

Büyük şirketlerde genelde ait olduğu sektöre ait genel müdürler CEO lar varken[telekomcular eem,otomotiv-motorcular makine, gıda imalatıysa gıda müh, madense maden müh], endüstri müh ün önemi gitgide azalmakta(orta seviye ve altı üniversiteler için) Endüstri mühendisliği kesinlikle Türkiyenin önde gelen ünilerinde okunmalı yoksa hayal ettiğiniz kazançlar zor.

Yıldız teknik bunlardan biri mi? itü odtü gibi..?

YTÜ benim gözümde çok değerli bir üniversite. ama diğer insanların gözünde bir bilkent, odtü, boun, itü gibi değil. Yıldız, Hacettepe gibi üniversiteler kimilerine göre üst üniversite kabul görürken kimine göre de değil.

• bir bilen olmayınca çok zor oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 25 Haziran 2013; 12:46:02 >
  • Bilenler yorum yazmaya devam etsin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    itü uzay mühendisliği tutuyormuş benim 21.300
  • uzay mühendisliği daha güzel geliyo kulağa

hem fazla ünide yok bildiğim kadarıyla (odtüde vardı sanırım birde), hem mezun olanları sıkıntı yaşamıyor iş konusunda (bi ara çok araştırmıştım)kafanda kesin bişey yoksa uzay tercih et derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1stanbullu

uzay mühendisliği daha güzel geliyo kulağa

hem fazla ünide yok bildiğim kadarıyla (odtüde vardı sanırım birde), hem mezun olanları sıkıntı yaşamıyor iş konusunda (bi ara çok araştırmıştım)kafanda kesin bişey yoksa uzay tercih et derim

araştırmaların doğrultusunda beni aydınlatsana biraz sen araştırdıysan endüstri hakkındada bişiler söyler misin

nerde okuyosun hocam bölümünü tavsiye ediyomusun?
  • Hacettepe endüstri nasıldır bilgisi olan var mı
  • bende senin gibi puanları bekliyorum üni okumuyorum
    diğer mühendisliklere göre türkiyede daha az olan mühendislik bölümlerini araştırırken uzay mühendisliği çıkmıştı karşıma, farklı olmak istiyodum çünkü her sene binlerce makine mezunu varken makine okumak istemiyodum mesela
    ama bu araştırmalarımın hepsinin boş olduğunun farkına vardım yani benim için. çünkü sağlık alanlarında daha mutlu olacağımı düşünmeye başlamıştım sene başından beride tıp için çalışıyordum hatta (artık hayal oldu ama neyse) :)

endüstri mühendisliğini hiç araştırmadım hocam, sadece onu değil, uzay mühendisliği dışında pek bi mühendislik araştırmadım. ama forumlarda ve face deki gruplardan hatırladığım kadarıyla uzay mühendisliğinde şikayetçi olanda yok, mezunlar birbirini kolluyormuş.. şimdiki durum nedir bilemem ama 1 senede değişen bişey olmadıysa durum böyleydi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1stanbullu -- 26 Haziran 2013; 23:30:02 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.