Şimdi Ara

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ NASILDIR? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
20.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar ben bu bolumu ingilizce okumayi dusunuyorum, bu sene tercihlerime yazicam. Ingilizcem iyi, kursa gittim 2 sene temelimde var. Yalniz hayatimda hic mat, fizik calismadimingilizve. Dersler agir gelir mi? Ingilizce bolum okumak eglenceli mi kolay mi? Yasim biraz buyuk, zaman kaybetmekte istemiyorum. Biranonce bolumu bitirip ise baslamak istiyorum. Siz ne dersiniz? Yaziyim mi ingilizce.
  • İngilizceyi bilmem ama fizik ve mat zorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

İngilizceyi bilmem ama fizik ve mat zorlar

Benim en kotu derslerim, :(
  • 2015-------Up!

Yazmayı düşündüğüm bölüm. Yorumlarınızı bekliyorum
  • 1. sayfada bazı arkadaşlar ölü bir bölüm kimide demiş öyle uzman yönetici olunmuyor ilk olarak onlara cevap veriyim.

Büyük firmalarda çok güzel pozisyonlarda iş bulma imkanı var. bir kuzenim var endüstri müh. bir tekstil firmasında planlama müdürü olarak başladı. bi kaç sene yurt dışında çalıştı. işden ayrıldı şimdi bir başka firmada lojistik müdürü olarak başladı.

genel olarak bu bölüm için İngilizcenin genel seviyeden biraz daha üstün olması lazım bide excel bilginin olması lazım stok takip vb formülleri yapmak için. Buraya sallama yorum yazmadan önce kariyer vb. yerlerde arama yapın ben lojistik bitirdim şimdide bu bölümü düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunafani

Şu tip konulara makinacılar değil de endüstri mühendisliği okuyan adamlar mezun olmuş iş hayatına atılmış adamlar yorum atsa 10 numara olucak. Babam bosch siemens de işçi ordaki endüstri mühendisleriyle konuşmasını istedim tek kötü bir şey duymadım dedi iyi güzel ingilizce bilmek gerekiyor stajlar önemli sektörde bulunduğun takdirde açıkta kalmazsın demişler. Kariyer net vs iş olanakları da var. İşletme dersleriyle karşılaştırdım ekonomi vs benziyor diye bu bölüme işletme diyenlere sadece gülünür. Tamam hardcore bir mühendisik değil ama ben iş olanaklarına gelecekteki durumuna bakarım. Bu arada makine bitirmiş kişiler üniversitede o öğrendikleri herşeyi kullanacaklarını düşünüyorlarsa hayal kırıklığı yaşayacaklar. İş işte sektörün içinde öğrenilir. En basit örnek gıda müh okuyan arkadaşım staj yapıyor okulda öğrendiklerimiz fasa fiso diyor. Yani tecrübesi olmayanlar bölüm hakkında kulaktan dolma bilgileri olanlar yorum yazmasınlar başkalarının akılları çeliniyor.

+1 ve bir up da benden. Endüstri okuyan bilen kişiler yorum yaparsa güzel olur. Herkes kulaktan dolma bilgilerle çamur atmaya kalkmış.

Ben de mimarlık tercihlerimin arasına 1-2 tane endüstri müh sıkıştırdım biraz daha bilgi almak istiyorum bu mühendislik hakkında

• Up

• Tercih yapacağimda.İş olanakları nedir? Ortalama ne kadarla ise baslaniyor?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.