Şimdi Ara

Endzone - A World Apart Türkçe Yama (translate) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
6.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ayberkkzldg33

Allah razı olsun kardeşim. Sayende şu güzelim oyunu adam akıllı oynayabileceğiz. Oyunun hangi sürümü ile uyumlu olacak?

bir hafta kadar önce erken erişimden çıkış versiyonuna uyumlu yapıyorum.

Endzone - A World Apart | Full Release Update - Available now!

1.0.7747.25951

fakat dün bir güncelleme geldi

Full Release Update | Hotfix #1

1.0.7755.20733

ben güncelleme yapmadım

1.0.7747.25951 bu versiyonun çevirisini yapıyorum.

ama yama tamamlandıktan paylaşacağım. eger istek gelirse en son sürüm için yamayı güncelleyebilirim. sonuçta erken erişimden çıktığı için dil dosyasında uçuk bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

oyundaki toplam satır sayısı 22.181

• quote:

Orijinalden alıntı: Heriosa

Ben sorunu çözemedim valla :D o yüzden bıraktım senin çeviri üzerinden devam edecektim ancak oyun full sürüme çıktığı için senin çevirdiğin dil dosyasında eksik yerler var doğal olarak. 4 5 Tane program denedim belki çeviri için kullandığım programdan kaynaklıdır çeviri diye ama çözemedim. :/ Senin çeviriyi bekliyoruz dört gözle

Alıntıları Göster

EmEditor kullanıyorum. tavsiye ederim. eminim daha bir çok özelliği vardır ama en çok kullandığım syntax check özelliği hatalı kodları kontrol edip buluyor. örnek veriyorum alt satıra inmek için \n bu kod doğru ama \ n bu şekilde yazarsan bu hatayı buluyor.

• Toplam satir sayisi 22.181
    Cevirilen satir sayisi 9.302

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine sağlık. Takipteyim.

• Merhaba dosyayı indirdim. öncelikle yapmış olduğunuz çeviriler için teşekkürler. çeviri esnasında bir çok satır eksilmiş ve kaynak kodlarında da çeviriler olduğu için oyun içerisindeki bazı alanlarda hata vardı hepsini tespit ettim ve tamamlamasını yapıyorum. %20 civarında çeviri yapılmış eksikleri bir kaç hafta içinde bitiririm buraya koyarım.

• Dosyadaki hataları ve eksikleri tamamladım.

22181 satır.

5300lü ve sonraki tüm dil girdilerini manuel ekledim.

1.0.7747.26262 sürümü orjinal dosyasına göre düzenledim.

Kaynak kodlardaki hataları tespit edip düzenledim.

peyder pey çevirisini yapacağım.

çeviri yapan arkadaşlar hangi satır aralığını çevirdiğiyle alakalı bilgi verirse aynı anda aynı yerlerle uğraşmayalım.

bu arada notepad++ kullandım. aynı anda yan yana iki dosya açılıp kontrollü gidilebiliyor.

bir hata oluşmuş oyun açılmıyor. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulbirses -- 2 Nisan 2021; 17:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulbirses

Merhaba dosyayı indirdim. öncelikle yapmış olduğunuz çeviriler için teşekkürler. çeviri esnasında bir çok satır eksilmiş ve kaynak kodlarında da çeviriler olduğu için oyun içerisindeki bazı alanlarda hata vardı hepsini tespit ettim ve tamamlamasını yapıyorum. %20 civarında çeviri yapılmış eksikleri bir kaç hafta içinde bitiririm buraya koyarım.

rica ederim. yalnız yukardaki çeviri erken erişim içindi ve amatör çeviri olduğunu belirttim. bir çok yer çevrilmemişti.

lakin şuan üzerinde çalıştığım proje erken erişimden çıkan tam sürüm için. yukardaki yamayı kullanmaktan ziyade üzerinde çalıştığım yamayı beklemeyi tercih etmenizi tavsiye ederim.

ayrıca yukardaki çeviriyi düzenlemek ile uğraşmayın bence. çünkü hali hazırda çalıştığım projedir.

• Toplam satir sayisi 22.181

Cevirilen satir sayisi 12.206

bu da bonus olsun. oyun içine entegre edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 3 Nisan 2021; 11:9:51 >
  • Başarılı. Oyunu oynamıyorum bekliyorum çeviriyi :)

• çeviri son sürüm üzerinden devam etmektedir.

Full Release Update | Hotfix #1

1.0.7755.20733

Toplam satir sayisi 22.185

Cevirilen satir sayisi 19.758

• yama oyunu alınır kılar mı ona göre satın alacağım? Emek için de teşekkürler..

• yigitogluemir kullanıcısına yanıt

kürekli indir yamayı yükle test et. beğenirsen satın al.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.