SON SÜRÜM VE TAM ÇEVİRİ YAYINLANMIŞTIR. YENİ YAMA LİNKİ: https://forum.donanimhaber.com/endzone-a-world-apart-turkce-yama--148689908#148689908 Endzone.A.World.Apart.Livestock diye geçiyor. versiyonu 0.7.7639.30485 amatör çeviridir arkadaşlar. kendim için çevirdim. paylaşmak istedim. isteyen bir deneyebilir. ilgi görürse tam çeviri için vakit ayırabilirim. Çeviri son sürüme güncelleniyor... Edit: Tam çeviri yayınlanmıştır. https://forum.donanimhaber.com/endzone-a-world-apart-turkce-yama--148689908#148689908 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 12 Nisan 2021; 15:56:4 > |
Endzone - A World Apart Türkçe Yama
Endzone - A World Apart, sonrasında hayatta kalma ve şehir inşa etme unsurlarını birleştiren bir aksiyon-RPG oyunudur. Oyun, nükleer bir felaketin ardından harap olmuş bir dünyada geçiyor ve oyuncuların kıyamet sonrası bir şehir inşa edip yönetmeleri gerekiyor.
Oyun Türk oyuncular arasında oldukça popüler hale geldi ve bunun nedenlerinden biri de Türkçe yama desteğidir. Resmi olmayan Türkçe yama, oyunun tüm metinlerini ve arayüzünü Türkçe'ye çevirerek Türk oyuncuların oyunu kendi dillerinde deneyimlemelerini sağlar.
Endzone - A World Apart Türkçe Yama Nasıl Kurulur?
Endzone - A World Apart Türkçe yamayı kurmak oldukça kolaydır. Aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
- Türkçe yama dosyasını güvenilir bir kaynaktan indir.
- İndirdiğin dosyayı aç ve oyunun kurulu olduğu dizine kopyala.
- Oyunu başlat ve Türkçe yama otomatik olarak yüklenecektir.
Türkçe Yama Özellikleri
Endzone - A World Apart Türkçe yama, aşağıdaki özellikleri sunar:
- Oyunun tüm metinleri ve arayüzü Türkçe'ye çevrilmiştir.
- Yama düzenli olarak güncellenir ve oyunun en son sürümüyle uyumludur.
- Yama, oyunu daha erişilebilir ve keyifli hale getirerek Türkçe konuşan oyuncuların oyunun tadını çıkarmalarını sağlar.
Endzone Türkçe Yama Nereden İndirilir?
Endzone - A World Apart Türkçe yamayı, Nexus Mods veya Mod DB gibi güvenilir mod dağıtım platformlarından indirebilirsin. Yamayı indirmeden önce, dosyanın güvenli olduğundan emin olmak için yorumları ve kullanıcı geri bildirimlerini kontrol etmen önerilir.