Şimdi Ara

Black Myth Wukong Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
8
Favori
20.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black Myth Wukong Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş DeepL Çevirisi)

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş makine(DeepL) çevirisidir.

Türkçe Yama v3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmış, yeni sürüme uyarlanmış ve geç açılma sorunu çözülmüştür.

Emeği Geçenler

VolkTyson \ Sweaty \ Bugzade

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

**Epic Games üzerinden oynayanların rarın içindeki kurulum talimatlarını okuyup, oradaki adımları uygulamaları gerekiyor.**

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki Wukong_YamaKaldir.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. 

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

NOT 5: V3 sürümünden sonra oyunu hala yavaş açılan var ise oyunun kurulu olduğu yeri açarak, b1\Binaries\Win64 klasörüne giderek dxgi.dll dosyasını silmeleri gerekiyor. Bu adımı uyguladıktan sonra yavaş açılma sorunu ortadan kalkacaktır.

LİNKLER

Türkçe Yama V3 Link: https://www.mediafire.com/file/ob5xmb2mcrdu37h/Black+Myth+Wukong+T%c3%bcrk%c3%a7e+Yama+V3.rar/file

Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS

Oyun İçi Görüntüler

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 30 Ağustos 2024; 19:27:9 >

• Bu ne hız maşallah

• erayuzun1992 E kullanıcısına yanıt

Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz Black Myth Wukong Türkçe Yama 

• Elinize sağlık gercekten bravo
  • elinize sağlık görünce hemen epicten satın aldım

• oyna dedikten sonra çok geç açılmaya başladı 2 3 dk bekliyorum yamadan önce böyle değildi çözümü varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Atretha

Elinize sağlık gercekten bravo

Teşekkürler, rica ederiz. İyi oyunlar

• LegionnTR kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, hayırlı olsun. İyi oyunlar Black Myth Wukong Türkçe Yama 

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

oyna dedikten sonra çok geç açılmaya başladı 2 3 dk bekliyorum yamadan önce böyle değildi çözümü varmı

Yama ile max 1 dakika içinde açılması gerekiyor. Bende açılıyor seri bir şekilde de, ekran kartını güncelledin mi ?

• Elinize sağlık, akşam deneyeceğim  

• brnbry kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlar Black Myth Wukong Türkçe Yama 

• Türkçe Yama v2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 22 Ağustos 2024; 20:37:29 >
  • Ya beyler bayanlar, rica etsem aile paylaşımı veya offline denettirir misiniz oyunu? Çok merak ettim.

• bende merak ettim

• rambocuk kullanıcısına yanıt

bu durum bende de mevcut çözebildin mi ?

• sefazmr S kullanıcısına yanıt
    Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: volktyson

Yama ile max 1 dakika içinde açılması gerekiyor. Bende açılıyor seri bir şekilde de, ekran kartını güncelledin mi ?

Alıntıları Göster
    Sürekli güncelleme geliyor diye bekletiyordum onu deneyeyim
  • rambocuk kullanıcısına yanıt

Çoğu kişide ekran kartını güncelleyerek bu sorunu çözdük. Ayrıca oyunda tuhaf bir hata var. Sistem dili Türkçe olan kullanıcılarda, oyunda optimizasyon ve bossların bugda kalma gibi bir durumu var enteresan şekilde, çoğu yerde bu durum konuşuluyor. Bossların bugda kalma olayını bende çok fazla yaşadığım için biraz canımı sıkıyor açıkçası, oyuna bir güncelleme getirseler iyi olacak bu konuda

• Yama bozuyor oyunu dikkat edin geç açılma (ilk seferde hiç açılmadı kaldı) ve takılmalar oldu nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: volktyson

Çoğu kişide ekran kartını güncelleyerek bu sorunu çözdük. Ayrıca oyunda tuhaf bir hata var. Sistem dili Türkçe olan kullanıcılarda, oyunda optimizasyon ve bossların bugda kalma gibi bir durumu var enteresan şekilde, çoğu yerde bu durum konuşuluyor. Bossların bugda kalma olayını bende çok fazla yaşadığım için biraz canımı sıkıyor açıkçası, oyuna bir güncelleme getirseler iyi olacak bu konuda

Güncelledim ama yine geç açılıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.