Şimdi Ara

Black Myth Wukong Türkçe Yama (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
8
Favori
20.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yamayı kurdum ama oyun hala çince. farklı dil seçenekleri de çıkmıyor. 

• Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt

Oyunun dilini İngilizceye çekmen gerekiyor. İngilizce üzerinden çevirdik.

• 23.09.2024 tarihinde oyuna gelen güncellemeden sonra, Türkçe yama oyunun son sürümüne güncellenmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Türkçe yamayı tekrar indirip, kurmanız gerekmektedir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

• Bilmediğimden soruyorum, DeepL harici makine çevirisi yok mu şu an? ChatGPT ile olmuyor nu acaba? ChatGPT mükemmele yakın çeviriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 26 Eylül 2024; 18:25:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

ChatGpt karakter sınırı çok az olduğu için en iyi seçenek DeepL oluyor.

• volktyson kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık.

• Yardımcı olurmusunuz epic games de wukong yaması olmuyor -fileopenlog bunu yazıyorum olmuyor

• volktyson kullanıcısına yanıt

Kardeşim oyunu çok oynamak istiiyorum epic games -fileopenlog bunu yazıyorum yama olmuyor

• Muhoİstanbul M kullanıcısına yanıt

Kurulumu sorunsuz yapıyorsan çalışması lazım, herkes bu şekilde sorunsuz kurup oynayabildi. Yapamazsan, dcden yayın açarsan bakarız.

• oyuna türkçe dil desteği geldi

• 1.0.12.16581 güncellemesi ile resmi türkçe dil desteği gelmiş. Sizlerinde emekleriniz için teşekkür ederiz.

Kod

Yığını:
    Localization and Other Added language support for Turkish. Added and improved translations for Portraits in several languages. Corrected translation errors and fixed issues with spelling, capitalization, and terminology consistency in several languages. Improved the translation of lyrics in several languages. Enhanced the quality of some English voiceovers and their synchronization with subtitles. Improved text display in several languages.

ıgn
    Black Myth: Wukong Update Adds New Boss Rush Mode, Journeyer's Chart, and Plenty More - IGN
    https://www.ign.com/articles/black-myth-wukong-update-adds-new-boss-rush-mode-journeyers-chart-and-plenty-more

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonixeh426 -- 10 Aralık 2024; 22:5:36 >

• sonixeh426 S kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, sevindim resmi olarak Türkçe olmasına da, her eklenen şey Türkçe gelir ilk günden, hepimize hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.