yamayı kurdum ama oyun hala çince. farklı dil seçenekleri de çıkmıyor. |
Black Myth Wukong Türkçe Yama (4. sayfa)
-
-
Oyunun dilini İngilizceye çekmen gerekiyor. İngilizce üzerinden çevirdik.
-
23.09.2024 tarihinde oyuna gelen güncellemeden sonra, Türkçe yama oyunun son sürümüne güncellenmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Türkçe yamayı tekrar indirip, kurmanız gerekmektedir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
Bilmediğimden soruyorum, DeepL harici makine çevirisi yok mu şu an? ChatGPT ile olmuyor nu acaba? ChatGPT mükemmele yakın çeviriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 26 Eylül 2024; 18:25:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ChatGpt karakter sınırı çok az olduğu için en iyi seçenek DeepL oluyor.
-
Elinize sağlık.
-
Yardımcı olurmusunuz epic games de wukong yaması olmuyor -fileopenlog bunu yazıyorum olmuyor
-
Kardeşim oyunu çok oynamak istiiyorum epic games -fileopenlog bunu yazıyorum yama olmuyor
-
Kurulumu sorunsuz yapıyorsan çalışması lazım, herkes bu şekilde sorunsuz kurup oynayabildi. Yapamazsan, dcden yayın açarsan bakarız.
-
oyuna türkçe dil desteği geldi
-
1.0.12.16581 güncellemesi ile resmi türkçe dil desteği gelmiş. Sizlerinde emekleriniz için teşekkür ederiz.
Localization and Other Added language support for Turkish. Added and improved translations for Portraits in several languages. Corrected translation errors and fixed issues with spelling, capitalization, and terminology consistency in several languages. Improved the translation of lyrics in several languages. Enhanced the quality of some English voiceovers and their synchronization with subtitles. Improved text display in several languages.Kod
Yığını:ıgnBlack Myth: Wukong Update Adds New Boss Rush Mode, Journeyer's Chart, and Plenty More - IGNhttps://www.ign.com/articles/black-myth-wukong-update-adds-new-boss-rush-mode-journeyers-chart-and-plenty-more
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonixeh426 -- 10 Aralık 2024; 22:5:36 >
-
Rica ederiz, sevindim resmi olarak Türkçe olmasına da, her eklenen şey Türkçe gelir ilk günden, hepimize hayırlı olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X