Şimdi Ara

Energy Release Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_73760901/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73772264

konunun başı burada. yağ yakan bir aracım mevcut detaylar yazmaktadır.

tavsiyeler üzerine aracıma Mobil 1 Extedted Life 10-60 Yağ ile değiştirdim. bütün gün gezdim ettim yaklaşık 50 km yol yaptım çok erken malum ne aracın sesinde ne gidişinde bir değişiklik oldu ha araç tekrar yağ yaktımı yakmadımı anlayamam 50 km ne ki yağ henüz fark etmemiştir bir süre böyle süreyim dedim. ancak akşam vakti bir işim çıktı çıktım halletim dönerken aynadan bi baktım yahu arkası gözükmüyor egzos dumanı artmış geri kalan her şey eskisinden farkı yok..

öğlenleyin yağı değiştirirken usta tavsiyesi üzerine ENERGY RELEASE İsimi yağ katkısını aldım 50 tl'ye. bulunsun dedim bir yerlerim sıkışınca denerim dedim..

gece'de malum böyle işimi hallettim geldim yahu dedim yağı değiştirdim sabahtan beri toplamda 60-70 km'ye yakın yol yaptım araçta en ufak bir iyileşme olacağına duman öyle bir artmış ki daha beter olmuş... dedim kullanayım ne olacak ya yağı yakmayı ve egzost dumanını kesecek yada internet de okuduğum yorumlarca aracın motoru haşat olacak olsun dedim zaten olmuş sana 45 yaşında son nefeslerini veriyor ya bu vaziyette ucuz fiyata elden çıkacak ya düzelecek yada parasını verip yeniden motor yaptıracağım

benim bu gece ki en büyük hatam kullanma klavuzunu okumadım internette bor power'ın videolarını filan izlemiştim bütün kutuyu boşaltıyorlar kutudan çıkarttım kapak kilidini açtım jöle gibi saydam bir akışkan bir sıvı bütün kutuyu araca boca ettim kapattım kapağı çalıştırdım aracı yaklaşık 10 dakika rolatide beklettim beklerden aracın git gide sesinde bi azalmaz düzelme fark ettim ve kesinlikle psikoloji değil. egzost dumanı yarı yarıya kesildi neredeyse

bekledikten sonra çıkıp şöyle bi 2-3 km tur atiyim de motorun her yerine işlesin çıktım gezindim kulağımı tırmalıyan seslerde azalma var aynaya bakıyorum arkada duman yok kapının önüne geldim aracı bağırtıyorum gece gece yok arkadaş egzost'dan duman kesilmiş cidden kesilmiş okuduğum kadarıyla yeni ve problemi olmayan araçlar ya hissedilmeyecek düzeyde bir iyileştirme oluyor ya hiç birşey fark etmiyor yada daha kötü oluyormuş. başka kullanıcıların yorumlarını okuduğum kadarıyla-bu ürünü kullanana rastlayamadım-başka ürünü kullanan arkadaşların yorumları şu yönde eski hırpalanmış araçlarda yağ yakmayı kesiyor egzos dumanı kesiliyor ve iyileşmeler görülüyor ancak bu durum geçici bir çözüm mü değil mi kimse yorum yapmamış sadece kullandım iyi geldi deniliyor ve devamı gelmiyor yorumların

bu olay bu gün başımdan hızlıca geçti

belki yağ katkısı eklemeyip şöyle 2-3 bin km aracı sadece 10-60 yağ ile kullanarak sınamalıydım ilerleyen zamanlar düzelme gözlenebilirdi ..doğrusu belkide oydu ancak gözümü kapattım girdim bu işe..

kutu toplamda 4 OZ-120CC Kullanma klavuzunda " İLK KULLANIM 1 LT YAĞA 2 OZ(%6) DAHA SONRA 1 LT YAĞA 1 OZ(%3) Her yağ değişiminde kullanılmalıdır yazıyor

gelin görün ki ben direkmen 4 OZ-120CC Boca ettim umarım yarın sabah motor çalışır mundar olmaz olursada başımı taşlara vurmam kendi aptallığımdan olan olmuş olur..

ilerleyen KM'lerce konuyu güncel tutmaya çalışacağım tereddüt eden arkadaşlara fikir olur belki

• ER ile 2. günüm.

dün geceden başlayan ankaranın yağmuru sabaha kadar devam etmiş ve soğuktu hava fazlasıyla sabah ancak şu anda güneşli diyebiliriz.

aracımda jikle yok o yüzden gaz pedalına iyi kötü ısınana kadar azıcık basılı tutuyorum

her zaman ki gibi tek marşa çalıştı aracım basmamla çalışması bir oluyor naz etmeden. ancak bu sefer ısıtmak için gaz pedalına basmadım çünkü çalışması fazlasıyla rahattı sanki ısınmış gibi hava çok soğuk olmasına rağmen bir çok aracın egzosu soğuktan baca borusu gibi tütmesine rağmen bu hal vaziyetteki aracım neredeyse hepsinin yarısından az duman atıyordu

özellikle soğuk havalarda aracım tam ısınmadan LPG'de hareket edince genellikle stop ediyordu bugün sadece 1-2 dakika rolantide çalıştırdım yağlansın sadece direk hareket ettim ne yağ göstergem 3'den aşağıya düştü ne stop edecek gibi oldu nede stop etti çünkü soğukken direkmen yokuş çıkıyorum konumum gereği yol sonuna kadar soğuk soğuk yorulan aracım düzlüğe ulaşıp ayağımı gazdan kesince stop ederdi etmedi.

haftasonuna kadar aracın hal vaziyetini yağ çubuğunu egzost dumanını gözlemleyeceğim. buradan güncel tutmaya çalışacağım.

usta 2-3 bin km'den erken sıvı kendini göstermez demesine rağmen koyar koymaz etki gösterdi bilemiyorum belkide mobil 10-60 kalın yağ ve bu katı akışkan sıvı sonucu yağın kalınlığı iyice arttı sanırsam..

• 3. günüm

halen milimlik dahi bir yağ yakma eksiltme yok duman havanın soğuk olmasıyla alakalı minimal düzeyde var.
  • yaklaşık 200 km oldu halen yağ eksiltme yok aracın çalışmasında vs bir sıkıntı gözlemleyemedim
  • Aradan baya zaman geçmiş. Aracınızın son durumunu merak ediyorum. Ürünü kullandığınızdan bu yana herhangi bir olumsuzluk oldu mu ? Bu ürünü bir süredir takip ediyorum ve aracımın ilk yağ değişiminde kullanmayı düşünüyorum. Deneyimleriniz benim için önemli. @E.İsgenderli
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Selamlar 10-60 yağ kendiliğinden katkılı bir yağ zaten ben bu yağa ekstra olarak katkı maddesi ekledim yukarıda görüldüğü üzere.

aracımı o vaziyette yaklaşık 2 bin km'yi devirdim nokta sorun ile karşılaşmadım. ancak ne yazık ki 3 bine yaklaşırken devir daim ile ilgili sorunum dolayısıyla conta yaktım ve komple motor yaptırmak durumunda kaldım aracım sıfırlandıktan sonra bir daha katkı maddesi eklemedim. çünkü ihtiyaç duymadım

2 bin km'lik bir deneyim süresince

2200 cc motorlu 4 silindir aracımda 2200cc blok 2000 kapak ve dizel krank dizel piston mevcutmuş motor sıfırlandıktan sonra belli oldu herşey yağ yakmam duman atmam bundan kaynaklanıyormuş demem şu ki bu vaziyetteki aracımda ciddi manada iyileşme gösterdi bu katkı maddesi.

ben kullanma klavuzuna uymadan bütün yağı boca ettim motoruma sizde kullanmak gibi bir düşünceniz var ise kullanımına uyarak olması gerektiği miktarda kullanabilirsiniz.

ancak benim yaptığımı yapmayın yağ değişiminden sonra aracın yağının etkilerini öncelikle analiz edin hemen katkı koymayın araca belki de değişimde kullanacağınız yağ iyi gelebilir aracınıza duruma göre sonradan ilave edin.

• ER yi İstanbul da bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

ER yi İstanbul da bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ?

İnternette firmanın türkiye sitesine bakayim dedim malesef bulamadım türkiye ile ilgili bir site ve bayi bilgisi..

benzinliklerde bulabilirsiniz diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.