Şimdi Ara

For-x hoparlörler hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • For-x hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? nedir bu? Türkiye ses şampiyonu diyorlar. öven övene. pioneer'den daha mı iyi bu marka?

• Yapay Zekanın Yanıtı

For-X Hoparlörler Hakkında Bilgi

For-X, ses endüstrisinde kaliteli ve uygun fiyatlı hoparlörleriyle tanınan, Çin merkezli bir markadır. Şirket, çeşitli kullanım senaryoları için tasarlanmış geniş bir hoparlör yelpazesi sunmaktadır.

For-X hoparlörler, dayanıklılık ve performans için tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen hoparlörler, net ve dengeli bir ses deneyimi sunar. Geniş frekans tepkisi, tüm müzik türlerini doğru bir şekilde yeniden üretmelerini sağlar.

For-X, ister ev sinema sisteminiz için güçlü hoparlörler ister taşınabilir Bluetooth hoparlörler arıyor olun, herkes için bir seçeneğe sahiptir. Ev hoparlörleri, subwoofer'lar ve dış mekan hoparlörleri dahil olmak üzere çeşitli kategorilerde hoparlörler sunarlar.

For-X hoparlörler, çoğu bütçeye uygun fiyatlıdır. Uygun fiyatlarına rağmen, yüksek kalite ve performanstan ödün vermezler. Ayrıca, For-X hoparlörler genellikle Mobass hoparlörlerle karşılaştırılır. Her iki marka da benzer fiyat aralıklarında kaliteli hoparlörler sunsa da, For-X hoparlörleri genellikle daha yüksek ses kalitesi ve dayanıklılık ile ilişkilendirilir.

Genel olarak, For-X hoparlörler, uygun fiyatı, yüksek kalitesi ve performansıyla ses meraklıları arasında popüler bir seçimdir. İster müzik dinlemek, film izlemek veya oyun oynamak için hoparlörlere ihtiyacınız olsun, For-X'in herkes için bir seçeneği vardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • For-x 1600 watt lık oval hoparlör çıkararak tüketicinin gözünde değerini düşürdü en azından benim.
    Genel olarak bakarsak suan bütün markaların imitasyonu çıkmış durumda, çin boş durmuyor.
    Eskilerden ne varsa denk getirdiğini al ve tavan arasında sakla durumuna geldik.
    Simdi buraya 'niye ya benim for-x cihazım var ve süper' diyenler çıkıcaktır.
    Güle güle kullanın kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: churchill_qkhan

For-x 1600 watt lık oval hoparlör çıkararak tüketicinin gözünde değerini düşürdü en azından benim.
    Genel olarak bakarsak suan bütün markaların imitasyonu çıkmış durumda, çin boş durmuyor.
    Eskilerden ne varsa denk getirdiğini al ve tavan arasında sakla durumuna geldik.

adam diyormuş benim dizel aracım çok seri. bi gün benzinli araca binmiş kendi arabasının ne kadar hantal olduğunu o zaman görmüş. farklı hoparlörleri kullanan arkadaşlar bunlar arasındaki farkı daha iyi bilir. o tür bi değerlendirme herkes için faydalı olur diye düşünüyorum.

haklısınız, sadece for-x kullanmış biri tabiki çok iyi diyecek, çünkü başka marka ve modelleri bilmediği için.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan34

quote:

Orijinalden alıntı: churchill_qkhan

For-x 1600 watt lık oval hoparlör çıkararak tüketicinin gözünde değerini düşürdü en azından benim.

adam diyormuş benim dizel aracım çok seri. bi gün benzinli araca binmiş kendi arabasının ne kadar hantal olduğunu o zaman görmüş. farklı hoparlörleri kullanan arkadaşlar bunlar arasındaki farkı daha iyi bilir. o tür bi değerlendirme herkes için faydalı olur diye düşünüyorum.

haklısınız, sadece for-x kullanmış biri tabiki çok iyi diyecek, çünkü başka marka ve modelleri bilmediği için.

benzetmeniz harika oldu
    oval hoparlör kullanmak bazıları icin amatörce olabilir ama ben componentleri sevmem
    pioneer 6993s 460 watt kullanıyorum tizleri güzel net bi sesi var ovallerin icinde pioneer bana göre en doğru seçimdir.
    woofer olarak for-x in ürünleri güzeldir. özellikle X370 kare modeli çok hoşuma gitmişti bi arkadasım kullanıyor. amfilerini bilmiyorum bilen birileri varsa yazsın.

• arkadaşım ben bizzat kullandım kare bası var x 370 30 cm lik arabamda bağlı inanmazsın( amfi edison 1100a araştır netten 1000w rms ) 308D4 den güzel çalıyor bende ne bu for-x dandik gibi yorumlar yaptım nette de kullanmayan çok adam var hatta kötülüyolar teyibine ovaline para verilmez ama bassları çok iyi hatta ilanı var kesinlikle kendi reesimihttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-for-x-x370-2-li-kare-2400w-ust-sinif-subwoofer-47357119/detay/

• he şunu unuttum aracımda edisona bağlı 2 tane 308d4 vardı bularda 2 tane
  • arkadaş demiş görmedim ben bu işle uğraşıyorum elimden çok baslar geçti inanmazsınız diye bu fotoyu koyucam bunlarda 308+309 D4 forx kare bunlardan iyi çaldı bende inanamadım!

• buda amfi yukarıdaki edison mono alttaki jameson 4 kanal ve 4 farad soundstream kapasitör

• kareler

• Selamun aleyküm iyi geceler herkese şimdi ben bugün ses sistemi taktırdım pioneer teyibim var 2 tane oval hoparlörüm kapılarda var 2 tane de hepsi pioneer ve jameson 1500w anfim var subwoofer olarak da for-x in mobass diye bi subwooferı var 1000w lık sizce bu bass mı iyidir yoksa pioneer ın 1000w lık shampion serisi bassı mı iyidir ben for-xin kine 300 lira para verdim pioneer in ki biraz daha düşük fiyatı ben pek anlamıyorum ama bi yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.