Şimdi Ara

Enerji Sistemleri Mühendisliği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
58.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mtok nasil bilgin varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya mezun olduktan sonra enerji muhendisliginden is bulma olasiligimiz cok yuksekmi

• up up
  • arkadaşlar esm için kısa vadede beklentiniz olmasın sonra üzülürsünüz bende gazide okuyorum.
  • sasa45 S kullanıcısına yanıt
    Şimdiki fikriniz nedir peki? Ben 50 bindeyim de ilgimi çekti bu bölüm. Gazi bu bölümün eğitimini nasıl veriyor ve staj imkanı nasıl? Son olarak da makine Uludağ üniversitesi makine mühendisliği mi yoksa Gazi üniversitesi enerji sistemleri mühendisliği mi daha avantajlı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.UTAL M kullanıcısına yanıt
    Ben bölümümden memnunum.Eğitimin Türkçe olması bence en büyük eksisi ama yabancı dilini geliştirip bu açığı kapatabilirsin.60 günlük zorunlu stajmı Bosch Termoteknik, Tpi Kompozit ve Mosb Enerji de yaptım 20'şer iş günü .60 iş günü zorunlu stajın yanında 4. sınıfın tercihine göre 1. veya 2. döneminde bir dönemlik iş yeri eğitimi var . Onu da Bosch Termoteknikte yapacağım.Tercih zamanı benim de tercihlerimin arasında Uludağ Makine vardı Gazi Esm daha üst sıradaydı , sıralamamın üstünde olduğundan Uludağ Makinenin geleceğini tahmin ediyordum ama Gazi Esm ye yerleştim.Uludağ makineyi sanayi şehrinde makine mühendisliğini okumanın avantajlı olduğunu düşünmemden dolayı yazmıştım.Hangisinin daha avantajlı olduğu konusunda malesef ki yorum yapamayacağım onun kararını orada okuyan birinin fikirlerini de alarak kendin verebilirsin bu senin açından daha iyi olur bence . Başarılar

• sasa45 S kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkurler ama mimar olmaya karar verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.UTAL

Bilgi icin tesekkurler ama mimar olmaya karar verdim

Hayırlısı olsun o halde :)
  • Merhaba kardesim, klentimiz olmasin derken biraz acabilir misin? Tercih donemindeyiz cunku

• Güzeldir belki de cesaret edemedik gidemedik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an alımı yok devlette bu mesleğin aslında iş yapması gerekir ama Türkiyede olmaz öyle bir şey enerji mühendisinin yapcağı işe makina inşaat elektrikçi alıyor devlet.Özelde de ben pek bir şeyini görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bandanar

Şu an alımı yok devlette bu mesleğin aslında iş yapması gerekir ama Türkiyede olmaz öyle bir şey enerji mühendisinin yapcağı işe makina inşaat elektrikçi alıyor devlet.Özelde de ben pek bir şeyini görmedim.

+1
  • geçen sene devlete 2 kişi alındı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.