< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Enerjisiz ve Frekansı Ayarlanabilir Osilatör
-
-
Görsel veya kaynak link vs atın ki inceleyelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.kyminasi.it/en/kyminasi-plants-crop-booster/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Giriş ve enerji olmayan (elk, mekanik veya hidrolik) herşey taş veya madendir. Söylediklerimin dışında mümkün deniyorsa benim de tamir ettiğim cihazlar bozul değildir sadece kendilerini açtırmak icon.sahiplerini yönlendirmiştir, içleri açılınca kendilerine gelmişlerdir .Tabi benim birşey bilmiyor olmam da mümkün hatta hepimiz matrix dunyasindayizdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladığım kadarıyla çevrenizdeki insanlar size bazı cihazları,
olağanüstülüklerinin kanıtlanması için başvuruyor.
Ne tür cihazlar bu içini açıp da "hiç şaşırmadığınız" cihazlar,
tahminimce define cihazlarıdır.
-
Yukarıda linkini attım hocam gözden geçirirseniz anlamanız muhtemel
Cihaz demiyorlar microtransmitter diyor ve bi bağlantısı yok elektronikçi olsam burda işim ne 😂
Onu demiyon ben, yüzbaşı rütbesindeki kod adı mavi-kaplan olan forumdaş ve vatandaşın, yapmış olduğu yorumdaki şu cümlenin; "Söylediklerimin dışında mümkün deniyorsa benim de tamir ettiğim cihazlar bozul değildir sadece kendilerini açtırmak icon.sahiplerini yönlendirmiştir, içleri açılınca kendilerine gelmişlerdir" tam olarak ne anlama geldiğini anlamak babında, "Anladığım kadarıyla çevrenizdeki insanlar size bazı cihazları, olağanüstülüklerinin kanıtlanması için başvuruyor. Ne tür cihazlar bu içini açıp da "hiç şaşırmadığınız" cihazlar, tahminimce define cihazlarıdır." yorumunu yazdım.
-
Elektronik ev alesyalari TV DVD pikap vb. Laptop bilgisayar ... teşpih yaptım ama yanlış anlaşıldım. Enerjisiz bu işin mümkün olmayacağını anlatmak istedim.
Elektronik bilmiyorsunuz peki ziraat muhendisisiniz hangi bitki topraktan güneşten enerji ve besin almadan su olmadan normal şekilde gelişir büyür. Videoyu izledim elbet gerçek görüntü yok sadece animasyon çizgi film.
Üniversite denemeleri vs var tabi sizin işiniz değil araştırmamışsın önemli değil zorunda da değilsiniz ayrıca.ve bu ürün Amerika’da kullanılıyor.Ben elektrikten enerjiden anlamadığım için mümkün mü diye sordum.Benim o işten anladığım suya frekans yüklüyor ve belli başlı elementlerin akımını artırıyor ama işte bu nası mümkün oluyor.ürünün sitesinde nasıl bişey olduğunun videosu da var
Kablosuz enerji transferi ile anlık iş gören ürün ve cihazlar elbet var. Araç anahtarı immobilizer çipi, RFID etiketi ile alışveriş mağazaları, havaalani valiz yönlendirmeleri hatta yuzbinlerce ürün veya aksesuarı robotlarla beraber sorunsuz yürütüyor Amazon gibi dev depoya sahip şirketler. Lakin verdiğiniz videolarda enerji hiç bir şekilde yok ve bahsedilmiyor.
Siz inanmak istediğinize sımsıkı sarilmissiniz karşı görüşe gözünüzü kulaginizi kapalisiniz. Seçim tercih sizin.
Hocam enerjiden bahsedilmiyor zaten.Ama bu taktığı pil tarzı şeyler enerji kullanmadan suya frekansı nasıl yüklüyor onu soruyorum ben.Ve bu frekans 1500metre taşınıyor diyor arazi denemeleri mevcut.Asıl soru nasıl mümkün oluyor böyle bişey
Ve de bu cihazlar mıknatıs değil
Arkadaşım nesini anlamıyorsun, mümkün değil dedim diyorum! Günümüze dek neler görmedik filanca belge almış şu kadar üniversite tescil etmiş rapor almış, enerji tasarruf cihazı elk üzerine, araç ve gaz cihazları üzerine, araç yakıt tasarruf pedal komuter vb.
İstediğine inanabilirsin. Sağlıcakla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X