Şimdi Ara

Enermax Mı High Power Mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşıma 8800 Ultra Sli 4 GB ramli 6600 işlemcili üst seviye bir sistem kuruyoruz. Arkadaşım profesyonel 3d Studio uzmanı, aynı zamanda da gamer olduğundan çizim kartları yerine bu tür bir çözüme gitti. Aklımızda olan High Power 1200 Rock Solid serisi var, açıkçası birçok forumda bu ürünü öneriyorlar özellikle ürünü getiren firmanın Akortek Bilişim olmasından dolayı.. Biz Enermax Galaxy 1000 wattıda düşünmştük ama ürünleri topladığımız mağaza High Power yanında Enermax 5 para etmez dedi.. Arkadaşım para sorunu olmayan ama donanımdan da pek anlamayn biri, ben de çok emin değilim. Yardımlarınızı ve önerilerinizi rica ediyorum, saygılar, teşekkürler.

• önerim o mağazadan alışveriş yapma bir şeyden anladıklarını sanmıyorum
    enermax galaxy serisi dünyanın en kaliteli ve güçlü pusularından biridir
    enermaxın rakibi ancak silverstone ve antec olabilir
    forumda psu uzmanları var onlara pm atarsan sana daha iyi yardımcı olurlar
    ayrıca 8800 Ultra Sli hiç bir zaman bir çizim kartının yerini tutmaz
    o konuda gerçek amacınız ne ise o yönde donanımınızı yapılandırmanızı tavsiye ederim
  • High Power yanında Enermax beş para etmez demek en iyi ihtimalle cahillik göstergesidir,
    Enermax yanında High Power beş para etmez demek de doğru değildir.

Enermax üst düzey bir marka, High Power da iyi bir marka.
    Özellikler var, testler var veriler var.
    Sadece power supply değil diğer parçalar için de bu süper, öbürü beş para etmez gibi laflara itibar etmeyin.

Benim tavsiyem Enermax ya da Silverstone olur.
    Akasa nın yükset wattlı çözümlerine de bakmak lazım.
    Bence önce sistemi kağıt üstünde belli edin, 1000-1200 Watt gerekecek mi yoksa 750Watt da yeter mi ona karar verin.

Bir kere 3D çalışmak için 8800 Ultra SLI ile 8800GT arasında bile pek fark olmaz.
    Bunlar oyun kartlarıdır ve hız için üretilmiştir.
    Size güç lazım yani kamyon
    Güç gereken yerde ha Reno kullanmışsın ha Ferrari farketmez. İkisi de çekemez.

Ya 3D ya da oyuna öncelik verip ona göre bir kart alması lazım.
    Ya da bir çözüm en azından 2. el bir ATI FireGL ya da Nvidia Quadro serisinden bir kart alıp,
    bir de 3850,3870,8800GT gibi makul fiyatlı bir kart alırsa 2 ihtiyacına da cevap alır.

Şu durumda bence almak için acele etmeyin.
    Ekran kartı ihtiyacını belirleyin,
    sonra sistem ve güç kaynağına karar verirsiniz.

benim tavsiyem budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 24 Ocak 2008; 7:28:44 >

• Çok yanlış tabirler yani enermax kendini ispatlamış bir markadır Bence o mağazadaki satış elemanı elinde kalan High Power psu satmaya çalışıyor yada gerçekten bu konuda çok çahil!!!!
  • Bence o mağaza da ENERMAX yok Adam şer..sizlik yapıyor
  • Hocam o mağazadan direk uzak dur , hayatımda duyduğum en cahilce yorum , kim bilir ne derdi var adamların .
    Enermax highpower yanında beş para etmezmiş demek ... puhauhauhauhuhaaaaaaaaaaaaaaa .
    Cem Yılmaz onu diyen adamın yanında solda sıfır kalır .

1000 lik Enermax 1200 lük highpowera dan daha kaliteli ve stabil değilse bende hiçbirşey bilmiyorum .
    Yılların enermax ı , sektörde ilklerin firması 1200 watt da hikmet olsa çoktan çıkarırdı hiç merak etmeyin.
    töbe estaaafuuuuurrr
  • High power ın yanında Enermax beş para etmez diyenin aklından şüphe ederim. Enermax top quality psu lar üretir. iki ürünü karşılaştırmak bile hata. Bence enermax a ancak silverstone rakip olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabiyki Enermax

@HexfeT +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: HexfeT

High power ın yanında Enermax beş para etmez diyenin aklından şüphe ederim. Enermax top quality psu lar üretir. iki ürünü karşılaştırmak bile hata. Bence enermax a ancak silverstone rakip olabilir.

• quadro ile 8800gt sli olmaz mı olsa tam size göre olur herhalde.

ayrıca paranız varsa ki var diyorsunuz. enermax alın. ama para çok diye harcamaya gerek yok derseniz diğer markalarada bakabilirsiniz. sonuç olarak kaliteli marka çok siz sadece ihtiyacınıza bakın. sessizlik modülerlik gibi kriterleride göz önünde bulundurup ona göre bir psu almanız sizin için daha iyi olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.