Şimdi Ara

Enermax Revolution85+ 1050W & OCZ 910W PC Power & Cooling Silencer PSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kudret Bilgisayar

Vallaha kardeş olaya farklı açıdan yaklaşıcam. Ben bir firmayım ve ben hızlı servisi olan ürün isterim. Mesela Çizgi bu konuda süper.. Adını vermeyeyim çokça söylenen "popüler" markalardan aldık zamanında, arıza oldu mu 20-30 gün sürünüyoruz... Firebal ise arızalı güç kaynağını 2 günde maksimum tamir ediyor heriflerin tamir atölyesi var. Sonuçta beni müşterime karşı mahçup etmeyip mutlu kılıyorlar. Bir olay anlatayım size. elimde 5 yıl önce sattığım bir enermax 565 Psu vardı, nihayetinde arıza yapmış 5 yıl olmuş normal. Bir deniyeyim şansımı dedim, adamlar tamir edip 2 günde geri gönderdi ücret almadan. sadcene kargoyu gönderirken ödedik. müşterimin de durumu iyi değildi bir sürü hayır duası aldık ve adam şimdi kim ne alacaksa benden alıyor, ben de psuları alırken kimin ithal ettiğine bakıyorum ona göre öneriyorum. Yani bir ürünü alırken servisine de bakın derim, kepaze olmak da var bu işin sonunda, benim gibi firma olup müşteri kazanmakta..

aynen katılıyorum 3 kuruş için kalitesiz firmalardan alış veriş yapmak mantıksız.

• Enermax 1050W a ihtiyaç duymak için 700W ın kesinlikle yetersiz kalacağından emin olmak lazım bence. 2 tane HD5970@1100GHz, 10 tane HDD, 8 tane 12cm fan,6 tane DDR3 ram, Core i7@4,5 GHz gibi bir sistem ancak bu kadar güce ihtiyaç duyar.
    Forumda güç hesaplaması yapan bir arkadaş var. Bu konuya sisteminizi yazarsanız size ihtiyacınız olan güç miktarını hesaplar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_34923557/tm.htm

Benim tahminim şu güç kaynağı büyük ihtimalle yeterli olacaktır. 750W X-Spice, 4 yıl garantisi var. Arta kalan para ile de diğer ihtiyaçlarınızı temin edersiniz.
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=CROONBF750W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showstopper41 -- 9 Mart 2010; 16:36:40 >

• Hemen cevabımı vereyim arkadaşlar. Sistemde kullanılacak olan parçalar;

EVGA x58 Classified
    HD5970
    Intel Corei7 920 (OC 4.2)
    3x WD C.Black 1tb
    G.SKILL PerfectStorm 6 GB (3X 2GB) DDR3 2000 Mhz RAM CL8
    LG W2486L 24' LED LCD MONİTÖR, Full HD, HDMI, 2 ms
    6x 12cm fan

Enermax 850watt ile 1050 watt arasında 50 lira gibi bir fark mevcut. Ben de 50 lira daha fazladan ödeyip almışken 1050 watt olanını almayı düşünüyorum. Enermax alacağım. Şu an hepsiburada.com'un stoklarında mevcut ama firebal'a gelmesini bekliyorum. Telefon açıp gereken bilgiyi aldım. Acelem yok beklerim..
  • doğru bir seçim...fiyat farkı çok önemli boyutta değilse yüksek watt değerli olanı almak mantıklı. hele ki bu enermax ise
  • eski bilgisayarımda yaklaşık 10 yıldır enermax450w kullandım. hala kullanıyorum o bilgisayarı. yeni sistemime de enermax aldım ama bu kadar buyuk psu ya ihtiyaç yok gerçekten.ben kendimi tatmin etmek için aldım. paran varsa al, pişman olmazsın...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.