Şimdi Ara

Enermax StarryFort SF60 + MAXPRO III 600W - Sıfır PSUlu Kasa - 2000 TL (Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Enermax StarryFort SF60 + MAXPRO III 600W - Sıfır PSUlu Kasa - 2000 TL (Garantili)

Ekleme: Gaming.gen.tr garanti koşullarına baktım. Hazır sistemle alınan her parça ayrı ayrı garantili kabul ediliyor. Ürün 2 yıl garantilidir. 08.11.2026

Demonte olarak hazır sistemle beraber gelmiştir. İçine sistem takılmadı, hiç kullanılmadı. İstanbul Beylikdüzü elden teslim olur.

Ürünün kutulu ölçüleri:

En: 272 mm - Boy: 511 mm - Yükseklik: 462 mm

Ağırlık ise (PSU dahil) 7.5 kg civarı diyebiliriz.

Kargo bilgilendirme notu: sahibinden almak isteyenler icin, 10 desi uzeri param guvende ozelligi calismiyor. kargo 21 desi. en uygun kargo ptt ile turkiyenin herhangi bir yerine subeye teslim 406 tl ucret cikiyor. alternatif olarak aras kargo 100tlden az bir farkla en uygun 2. kargo olarak gozukuyor.

Enermax StarryFort SF60 + MAXPRO III 600W - Sıfır PSUlu Kasa - 2000 TL (Garantili)

Ürünün linki:

Enermax StarryFort SF60 + MAXPRO III 600W - Sıfır PSUlu Kasa - 2000 TL (Garantili)gaming.gen.tr
    Enermax StarryFort SF60 ARGB Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower ATX + MAXPRO III 600W Gaming Kasa
    https://www.gaming.gen.tr/urun/549705/enermax-starryfort-sf60-argb-temperli-cam-usb-3-0-mid-tower-atx-maxpro-iii-600w-gaming-kasa

Enermax'ın kasa linki StarryFort SF60 ARGB Tempered Glass Mid-Tower PC Case:

https://www.enermax.com/en/products/st

arryfort-sf60

Enermax'ın PSU linki MAXPRO III 600 Watt 80 PLUS®230V EU Standard Non-Modular Power Supply:

https://www.enermax.com/en/products/maxpro-iii-600w

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 8 Kasım 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• kaiberdono kullanıcısına yanıt
    PTT KARGO / 08.30 /12.00 %25 indirim var sen ödersen ve alıcı şb den alırsa çok uygun.

Zaten sen shbn den ilan açacaksın ( 251 TL ve 10 desi için sabit 70 TL )

Alıcı kkartı ile 251 TL + 70 TL ödeyecek sana da kargo öncesi kalan tutarı eft yapacak.

İmkansızlık yoksa pratik bilgi olarak aklında olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 22 Kasım 2024; 19:0:58 >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

cok tesekkur ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 14 Kasım 2024; 9:3:34 >
  • 80+ destegi var demi ve ne bronze mi
  • ef3altun E kullanıcısına yanıt

gaming.gen.tr bronze olarak belirtmiş ancak kendi sitesinde 80+ white olarak geçiyor. bronze olarak göremedim.

bu hazır sistemle beraber gelen kasa:

İndirimden CH560 kasa aldık ona monte ettik sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 22 Kasım 2024; 20:41:39 >
  • dolap ve gardrops uzerınde desı problemı olmuyor dıye bılıyorum oralardan satısınız daha kolay olabılır

• devilofthenights D kullanıcısına yanıt

tesekkur ederim hocam.

edit1: bu tür uygulamalarla 200 tl kadar kargo ücreti çıkıyor. ancak sitenin komisyonu olsun 21 desilik bir ürün için saçma sapan fiyatla suistimal etmek istemiyorum.

edit2: bugüne kadar alışverişlerimi hep donanımhaber üzerinden yapmaya gayret ettim. hep memnuniyet odaklı alışverişlerim oldu. kimsenin hakkına girmek asla istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 13 Aralık 2024; 21:5:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kargo ile satarsanız ve uygun kargo kodu lazım olursa iletişime geçebilirsiniz hocam, hayırlı satışlar.
  • bluelife27 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.