Şimdi Ara

Enfes prime limitsiz sosyal paketten yiyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk telekoma geceli 3-4 gün oluyor, dikkat edince farkettim YouTube da gezinince kendi paketimden yiyor halbuki sınırsız sosyal medya var ve YouTube dahil. Zaten doğru düzgün çekmiyor. Daha taahhüt kabul etmedim, 3 aylık gözüküyor ama ilk ay cayma bedeli yokmuş ki zaten hizmet 0 yani hiçbir istediğimi alamarim ki cayma bedeli vermem de ayrı bir saçmalık olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Enfes Prime Limitsiz Sosyal Paketi ile Sosyal Medyada Sınırsız Gezinme

Enfes Prime Limitsiz Sosyal paketi ile sosyal medya hesaplarını dilediğin kadar kullanabilir, sevdiklerinle dilediğin kadar iletişim kurabilirsin. Bu popüler prime limitsiz sosyal tarifesi, özellikle sosyal medyada vakit geçirenler için oldukça avantajlıdır.

Enfes Prime Limitsiz Sosyal tarifesi içeriği ile şu uygulamalarda sınırsız kullanım hakkına sahip olursun:

• Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • WhatsApp
    • YouTube (sınırsız video)

Bu paket sayesinde sosyal medya hesaplarında gezinirken, video izlerken, mesajlaşırken veya dosya paylaşırken internet kotan hakkında endişelenmene gerek kalmaz. Ayrıca, sosyal medya uygulamalarına yapılan aramalar da paketin kapsamındadır.

Enfes Prime Limitsiz Sosyal tarifesi ile sosyal medyada özgürce dolaşabilir, iletişimini kesintisiz sürdürebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsin. Bu avantajlı paket sayesinde sosyal medya kullanımını dilediğin gibi gerçekleştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çükütüs kullanıcısına yanıt
    Numara taşıma o zaman daha mantıklı bir durum olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

Hocam hat babamın üzerine ve o da başka şehirde. Yani gercekten çok yoruyor o durum bizi. İlk başta Vodafone a basvurmustuk, olmadı çok sıkıntı çıkardılar Türk Telekom çok zorluk çıkarmadı o yüzden buna geçtim. Şimdi aradım müşteri hizmetlerini, internetinizde sıkıntı var, güncelleme yapılacak dedi. Çekmeme sorununu bir şey şekilde değiştiririm kalacagim yeri değiştirip falan ama paketten yemesi çok sıkıntı. Yani internet kullanım kısmında YouTube'dan yediğini mail atın diyor ama orada sadece internet yazıyor, nereden yediğini nereden bilebilirim ki? Ama deniyorum instagram, Twitter ve YouTube da gezinip, hepsinde paketten yiyor ama kanıt nereden bulucam?

• Şimdide müşteri hizmetleri önce hediyeden yer, hediye bitince paketten yemez diyor. Hediyenin hiçbir anlamı kalmadı yani bir şeyler indirip öyle bitiricem. Zaten böyle olduğunu da sanmıyorum, hepsi farkli bir şey söylüyor, kesin kendi paketimden yemeye devam edecek.

Kaç yaşında adamsın hattı al üstüne uğraştırma babanı

• Öyle olmaması lazım tanımlama hatası vardır. Sosyal medya uygulamaları sosyal medya paketinden diğerleri normal paketten yemesi lazım. Hat değişimi konusunda da büyük bayiler değil de daha küçük bayilere samimiyetle hattın babanın üstüne olduğunu anlatırsan yardımcı olabilirler artık onların insafına kalmış.

• buracom B kullanıcısına yanıt

Yok hocam kabul etmiyor buradaki bayiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

O dedikleri eskiden di şimdi kolay kolay hiçbir bayi yanaşmaz o işe

1.derece akraban bayi olacak öyle

hediye olan paketlerden yemesi doğan

Hattında sadece tarife hakların mevcut olduğunda internetinden düşüyor mu diye bakmalısın .

faturasız ve faturalı sosyal medya hediye geldiğinde tarife kullanımlarına dokunmadan YouTube veya sosyal medya hediyesinden düşüyordu .

• Aynı sorunu bende yaşadım bu ay. Daha önce yoktu öyle bir sorunum. Youtube’dan video izlerken sınırsız olmasına rağmen normal paketim bitti ve aşım yaptı. En iyi çeken hat olmasa anında taşırdım başka operatöre düşünmeden ama çekim gücü için mecbur katlanıyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.