Şimdi Ara

Engelli Arkadaşım için Mouse Tasarımı ve Tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam selamlar, bunun gibi ürünlerin her zaman desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Emeğe sağlık. Mobilde telefondan tam göremiyorum yarın inceleyeceğim. Potansiyeli var ise birkaç yol sunabilirim ilerletmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hepinizi takdir ediyorum, çok güzel çabalarınız var.. umarım ki bu işi daha büyütüp burdan ilerlersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Güzel haberlerinizi bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrknn

Merhaba arkadaşının problemi çözüldü mü ? Eğer olmadıysa şuna benzer birşeyler deneyebilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=ViJPSrUzTZE
    Hatta bundan yapabilirseniz bana da lazım 10 yıldır omurilik felciyim kollarım çalışıyor ancak parmaklarım çalışmıyor. Neyse kolay gelsin.
    Konudaki araç bu şekilde mi çalışıyor acaba? Aynı mantık ile çalışıyorsa beraber çalışabilirsiniz diye tahmin ediyorum ürün geliştirmek için.

• İyi.
  • Parmaklarımı hiç oynatamıyorum bilek yardımı ile dokunmatik ekranda oynayabiliyorum. Telefonu masaya koyuyorum elime hiç almadan oynamaya çalışıyorum.
    Tabi normal insanlar gibi tepki veremesem de idare ediyorum. Avcılar'dayım bu arada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.