Merhaba arkadaşlar, Devlet üniversitesine ait olan hastanenin yoğun bakımında babamın tedavisi sürüyor. Babam geçen hafta serviste yatıyordu, bu süreçte hastanenin sağlık kurulu birimine giderek ötv indirimi için hastama ağır engelli raporu almak istediğimi belirttim. Bölümde çalışan kişi yatan hastaya rapor düzenlenmediğini, heyetin mutlaka görmesi gerektiğini vs. vs. bana bir sürü masal anlattı. Bu hususun üzerine Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan düzenlemeleri enine boyuna internette araştırdım, yatan hasta için de hastayı takip eden doktorun talebiyle rapor düzenlenebildiği açık net bir şekilde yazmakta. Dokturuna durumu ilettim, o da Başhekimlik yazı düşürürse yardımcı olurum demiş, Başhekimlik ile görüştüm orasıda yine Sağlık Kuruluna pasladı, oradan da yine sonuç alamadım. Aramızda yatan hasta olarak ya da yoğun bakımda hastası varken üniversitesi hastanesinden ağır engelli raporu talebinde bulunup alabilen arkadaş var mıdır, yoksa benzer şekilde benim gibi işlem yapamayız cevabı mı aldınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Sağlık Bakanlığının ilgili yazısı; < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koalaxy -- 25 Temmuz 2024; 1:16:59 > |
Bildirim